ultralisk Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Τότε τι υποτίθεται ρε παιδιά ότι είναι το motion-sensing? Κοίτα μετακινήσαι με τον μοχλό του nunchuck πολύ λογικό και το άλμα μπορούσαν να το κάνουν να σηκώνεις το nunchuck και να πηδάει...
naruto14 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Παιδιά πιστεύετε αξίζει πιο πολύ ένα ps3 με καινούργια τηλεόραση ή μια αναβάθμιση του pc και wii? Την προσωπική σας άποψη θέλω και αν μπορεί και να την δικαιολογήσετε. Ευχαριστώ!
RedPanda Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Κοίτα, το Wii είναι στα τελευταία του και το gaming στο PC δεν έχει πεθάνει αλλά σίγουρα έχει χάσει ένα χέρι και ένα πόδι. Φυσικά η απάντηση όπως και στα περισσότερα ερωτήματα σου είναι τι ζητάς εσύ.
naruto14 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Κοίτα, το Wii είναι στα τελευταία του και το gaming στο PC δεν έχει πεθάνει αλλά σίγουρα έχει χάσει ένα χέρι και ένα πόδι. Φυσικά η απάντηση όπως και στα περισσότερα ερωτήματα σου είναι τι ζητάς εσύ. Όχι κοίταξε εγώ και τα 2 θα τα έπερνα για αυτό θέλω και τις γνώμες σας. Πχ. με ένα wii και ένα pc έχω και motion gaming που ζητάω και μερικά παιχνίδια που βγαίνουν μόνο σε κονσόλες χάρη στο wii. Και βέβαια έχω και τα pc games! με ps3 έχω τα πάντα εκτός από αποκλειστικότητες του pc. Αλλά έχω τις αποκλειστικότητες του ps3... Για αυτό θέλω γνώμες!
fearwhatnow Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Αποκλειστηκότητες του pc..? Δεκαδες ειναι οι αποκλειστικοτητες του pc εκτος και αν εισαι casual gamer οποτε αρκεισαι με τα βασικα των κονσολων με καποιες εξαιρεσεις.Λοιπον: Witcher 2,Terraria και μια ντουζινα steam games ακομη,Football Manager,Out Of the Park Baseball,World Of Tanks,Amnesia,Race-GTR,ARMA 2+3,Stalker και 2 σελιδες ακομη.Και εγω εχω κονσολα (ps3) αλλα το να αραδιαζουμε ανακριβειες δεν ειναι σωστο.
JohnVani18 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 To Witcher 2 θα γίνει port αν δεν κάνω λάθος. Και πάλι δεν νομίζω να μπορούν να συγκριθούν τα exclusive του PC με PS3 (πέρα απο 2-3, και αναλόγως τα γούστα του καθενός, εμένα πχ απο αυτά που ανέφερες κανένα δεν μου κάνει "κλικ"), αλλά και πάλι θεωρώ πως αν θέλεις (σωστά) exclusives, πάς σε κονσόλα. υγ : σε σύκριση consoles vs PC είμαι υπέρ PC αλλά όπως προείπα, αν θέλεις (σωστά) exclusives, πάς σε κονσόλα (δυστηχώς)
fearwhatnow Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 To Witcher 2 θα γίνει port αν δεν κάνω λάθος. Και πάλι δεν νομίζω να μπορούν να συγκριθούν τα exclusive του PC με PS3 (πέρα απο 2-3, και αναλόγως τα γούστα του καθενός, εμένα πχ απο αυτά που ανέφερες κανένα δεν μου κάνει "κλικ"), αλλά και πάλι θεωρώ πως αν θέλεις (σωστά) exclusives, πάς σε κονσόλα. υγ : σε σύκριση consoles vs PC είμαι υπέρ PC αλλά όπως προείπα, αν θέλεις (σωστά) exclusives, πάς σε κονσόλα (δυστηχώς) To Witcher 2 δεν θα γινει port.Ασε τι λενε.Τα ιδια λεγανε και για το 1.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 To Witcher 2 ειναι πολυ πιθανο να βγει σε κονσολες και θα ελεγα πως το γεγονος οτι ειχαν προχωρησει αρκετα μια console εκδοση του 1(αλλα τελικα την ακυρωσαν) ειναι περισσοτερο ενδειξη για το οτι θα βγει το 2ο,παρα αποδεικνυει οτι δεν θα βγει... Απο κει και περα δεν νομιζω οτι συγκρινονται τα exclusives του pc με αυτα καποιας απο τις 2 κονσολες.Ακομα και το 360 εχει περισσοτερα.Ειδικα αν βαλεις και τα απειρα console only(ps360) games. Εκει ειναι και η δυναμη των κονσολων. Τελος,φιλε naruto14 νομιζω οτι το εχεις κουρασει πραγματικα το θεμα.. Καποιος ειχε γραψει..''ριξε κερμα''. Ε καν'το επιτελους!
ultralisk Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Τελος,φιλε naruto14 νομιζω οτι το εχεις κουρασει πραγματικα το θεμα.. Καποιος ειχε γραψει..''ριξε κερμα''. Ε καν'το επιτελους! ναι εγώ το είχα γράψει και τώρα θα το αλλάξω λέγοντας να μην πάρει ούτε PS3 ούτε PC...καλοκαιριάζει, ας πάρει ένα ποδήλατο
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ναι εγώ το είχα γράψει και τώρα θα το αλλάξω λέγοντας να μην πάρει ούτε PS3 ούτε PC...καλοκαιριάζει, ας πάρει ένα ποδήλατο lol ναι δεν θυμομουν οτι ησουν εσυ.Παντως μπορει να ειχε γινει κανα μηνα πριν εκεινο το ποστ σου και εχουν γινει αλλες 25.000 ερωτησεις απο τοτε. ΥΓ.mountain ή BMX?
naruto14 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 lol ναι δεν θυμομουν οτι ησουν εσυ.Παντως μπορει να ειχε γινει κανα μηνα πριν εκεινο το ποστ σου και εχουν γινει αλλες 25.000 ερωτησεις απο τοτε. ΥΓ.mountain ή BMX? Μπα δεν χρειάζομαι ποδήλατο παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Γιατί ρε παιδιά το counter δεν έιναι αποκλειστηκότητα του PC? [έχω φάει γερό κόλλημα ] Τελικά όμως με βλέπω να καταλήγω σε pc και wii. Γιατί δεν θα μπορώ να παιζω με κανα φίλο ps3 online και δεν θα αξίζει τόσο. Αλλά με το pc παίζω με τους φίλους μου και το wii θα το έχω για χαβαλέ όταν με φωνάζουν να κλείσω το pc!
ektor7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 To Witcher 2 θα γίνει port αν δεν κάνω λάθος. Και πάλι δεν νομίζω να μπορούν να συγκριθούν τα exclusive του PC με PS3 (πέρα απο 2-3, και αναλόγως τα γούστα του καθενός, εμένα πχ απο αυτά που ανέφερες κανένα δεν μου κάνει "κλικ"), αλλά και πάλι θεωρώ πως αν θέλεις (σωστά) exclusives, πάς σε κονσόλα. υγ : σε σύκριση consoles vs PC είμαι υπέρ PC αλλά όπως προείπα, αν θέλεις (σωστά) exclusives, πάς σε κονσόλα (δυστηχώς) Για μενα δε υπαρχουν exclusives,εκτος απο tekken&mortal kombat και αυτα εννοειτε κρακαρισμενα,που θα με επειθαν οτι πρεπει να ασχοληθω και με τις κονσολες! Ατε το πολυ κανενα psp,για τις υποχρεωτικες διαλεξεις! Παιδιά πιστεύετε αξίζει πιο πολύ ένα ps3 με καινούργια τηλεόραση ή μια αναβάθμιση του pc και wii? Την προσωπική σας άποψη θέλω και αν μπορεί και να την δικαιολογήσετε. Ευχαριστώ! Φιλε μου,αν διαθετεις χρημα,παρε ενα gaming laptop,αν οχι αναβάθμισε το desktop οτι περισεψει,παρε αυτη για το καλοκαιρι!
naruto14 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Για μενα δε υπαρχουν exclusives,εκτος απο tekken&mortal kombat και αυτα εννοειτε κρακαρισμενα,που θα με επειθαν οτι πρεπει να ασχοληθω και με τις κονσολες! Ατε το πολυ κανενα psp,για τις υποχρεωτικες διαλεξεις! Φιλε μου,αν διαθετεις χρημα,παρε ενα gaming laptop,αν οχι αναβάθμισε το desktop οτι περισεψει,παρε αυτη για το καλοκαιρι! Καλή η πισίνα αλλά που θα την βάλω? στο μπάνιο? Θα περιμένω να δω την φετινή E3 λαο μετά ελπίζω να μπορέσω να αποφασίσω!
ektor7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καλή η πισίνα αλλά που θα την βάλω? στο μπάνιο? Θα περιμένω να δω την φετινή E3 λαο μετά ελπίζω να μπορέσω να αποφασίσω! Yπαρχουν και για το σαλονι,αν σε βολευει? Τελος,οτι και να παρεις για παιχνιδια,το κομπιουτερ ετσι κι'αλλιος,σου ειναι απαρετητο για ολες τις αλλες εφαρμογες/δουλειες και αργα ή γρηγορα θα πρεπει να το αναβαθμησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.