ultralisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 αγόρι μου με δουλεύεις ? μπορεί, επειδή δεν μου αρέσει το offensive στυλάκι ρώτησα για συγκεκριμένα παιχνίδια για να μην μιλάμε περί ανέμων και υδάτων & απάντησες με ειρωνεία, μετά από τη τρομερή ανάλυση του live που στην ουσία είπες 5 φορές για το chat μου λες πως έχει προφανώς και άλλα. ποια άλλα ?! μυστικά κρατάς ? τόσο καιρό άκρη δεν έχω καταφέρει να βγάλω με αυτή τη μακράν ανωτερότητα του live μου είπες για 3 παιχνίδια που παίζεις εσύ στο PSN με άλλους, 100 ίσως worldwide? ...δεν ξέρω να σου πω για διαφορές για τα συγκεκριμένα που ανέφερες αφού δεν έχω ασχοληθεί μαζί τους (βέβαια θα υπάρχουν διαφορές στα γραφικά υποθέτω αφού είναι multiplatform) αλλά θα σου πω για άλλες διαφορές εκτός από το chat ανέφερα και το user friendly enviroment (προφανώς δεν θέλησες να το προσέξεις)...επίσης θα σου πω να πας να δοκιμάσεις να παίξεις Crysis 2 ή COD Black Ops στο PS3 και να μου πεις από lag πως θα τα πας...ξέρεις ότι υπήρχαν φήμες να κλείσουν οι servers για το COD στο PS3? (το παιχνίδι που λιώνουν οι περισσότεροι online)...αυτό δεν θα γινόταν επειδή το είπα εγώ αλλά επειδή έχει όντως προβλήματα στο matchmaking και όχι μόνο οπότε να στα συνοψίσω όσο μπορώ μιλώντας από προσωπική εμπειρία (έχω ασχοληθεί με το online και στις 2 κονσόλες) και όχι απ' ότι έχω διαβάσει ή έχω δει στο youtube σαν κάτι άλλους 1)το ΧΒΟΧ έχει in game party chat που είναι πολύ χρήσιμο FACT 2)αν συναντήσεις κάπου lag αυτό θα είναι σε παιχνίδια στο PS3...δεν λέω ότι lag-αρουν τα παιχνίδια εκεί, λέω αν το συναντήσεις κάπου το lag θα είναι εκεί FACT 3)user friendly environment FACT 4)marketplace που ανανεώνεται καθημερινά και όχι κάθε Τετάρτη FACT αν υπάρχει κάποιος που έχει δει και τα δύο από κοντά μπορεί να προσθέσει κάτι ή να με διορθώσει
naruto14 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά θα τρελανετε? να παω να αγορασω wii αν είναι.... με ξαναβάλατε στο δίλημα τώρα.....
panther_512 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Να χαρείς τη κονσόλα σου και να αφήσεις τα διλλήματα για αργότερα, αν βαρεθείς το PS3 σου. Εκτός βέβαια αν σου περισσεύουν, οπότε ένα Wii θα ήταν πολύ καλή επιλογή. Προσωπικά το έχω αφήσει ελαφρώς στην άκρη, διότι έχει σοβαρή έλειψη RPG τίτλων. Όπως είπα και πρίν, δεν παίζει κανένα ρόλο το σύστημα, όσο απίστευτα καρα ουάο και αν είναι, αν δεν διασκεδάζεις και δεν το ευχαριστιέσαι. Καθαρά προσωπική μου άποψη και καθαρά για τα δικά μου γούστα, τα τελευταία 5 χρόνια οι καλύτερες επιλογές για αγορά ήταν Wii + DS. Ενώ το καλύτερο gaming σύστημα μεταξύ όλων ( κονσόλες, φορητές, PC) είναι μακράν το DS. Ο αριθμός και η ποικιλία των ποιοτικών τίτλων είναι απίστευτος. Άσχετο το ότι έπεσα ξανά με τα μούτρα στο PC gaming....
naruto14 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Να χαρείς τη κονσόλα σου και να αφήσεις τα διλλήματα για αργότερα, αν βαρεθείς το PS3 σου. Εκτός βέβαια αν σου περισσεύουν, οπότε ένα Wii θα ήταν πολύ καλή επιλογή. Προσωπικά το έχω αφήσει ελαφρώς στην άκρη, διότι έχει σοβαρή έλειψη RPG τίτλων. Όπως είπα και πρίν, δεν παίζει κανένα ρόλο το σύστημα, όσο απίστευτα καρα ουάο και αν είναι, αν δεν διασκεδάζεις και δεν το ευχαριστιέσαι. Καθαρά προσωπική μου άποψη και καθαρά για τα δικά μου γούστα, τα τελευταία 5 χρόνια οι καλύτερες επιλογές για αγορά ήταν Wii + DS. Ενώ το καλύτερο gaming σύστημα μεταξύ όλων ( κονσόλες, φορητές, PC) είναι μακράν το DS. Ο αριθμός και η ποικιλία των ποιοτικών τίτλων είναι απίστευτος. Άσχετο το ότι έπεσα ξανά με τα μούτρα στο PC gaming.... Ναι όντως το PC όπως και να το κάνουμε σε πορώνει! To DS γιατί είναι καλό? Αν είναι το DS καλό το 3DS τι είναι?? Εγώ δεν έχω αγοράσει ps3 όπως ανέφερα και από την αρχή είμαι σε αυτό το δίλημα... ps3 ή wii και με ενδιαφέρει πολύ το motion game [βέβαια αν είχα ps3 θα έπαιζα σίγουρα και κανονικά παιχνίδια]. Απλά μου φένεται ότι οι κινήσεις που κάνεις με το Wii remote δεν είναι τόσο αληθινές και το gameplay ψιλοβαρετό σε κάθε παιχνίδι επειδή σχεδόν όλα τα παιχνίδια χρησιμοποιουν το κανονικό χειρηστήριο χωρίς την 1:1 απόκριση... Αυτό με στεναχωρεί. Και επιπλέον τι τα θες τα βελάκια κατεύθυνσης στο motion control? αφου υποτίθετε έχεις το nunchuck... Επίσης πιο πολύ από όλα ενδιαφέρομαι για fps και fighting [με σπαθιά] παιχνίδια που έχω δει αρκετά εντυπωσιακά στο move. Για παράδειγμα το Lord Of the rings Aragorn's quest είναι ένα παιχνίδι που υπάρχει στο wii και στο ps3 με την υποστήριξη του move. Αλλά λογικά το move θα αξιοποιεί καλύτερα τις μάχες σώμα με σώμα επειδή έχει 1:1 απόκριση και καλύτερη ακρίβεια ετσι? Αυτή είναι η γνώμη μου... Στο Legend of Zelda πως βαράς με το σπαθί? εσύ κουνάς το χειρηστήριο σαν να κρατάς σπαθί? Οποιος μπορεί να προσφέρει πληροφορίες για τα fps και sword games κυρίως multiplayer αλλά και άλλα ας το κάνει. Επίσης αν γίνετε κάντε και συγκρισεις σε τέτοιου έιδους παιχνίδια για move και kinect στον τρόπο χειρησμού! Ευχαριστω!
panther_512 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Νόμιζα ότι το είχες αγοράσει το PS3. Χμμμ... Το DS είναι μακράν το πιό πλήρες σύστημα με πάρα πολλά ποιοτικά RPGs, adventures, arcades ή ότι άλλο τραβάει η όρεξή σου. Εκεί που ψιλο-υστερεί είναι στα first person shooters ( δεν έχει πάρα πολλά καλά ) και στα ραλάκια. Από κεί και πέρα, οι συγκρίσεις στο χειρισμό του Wii και του Move δεν έχουν πολύ νόημα. Να δείς τα παιχνίδια που έχει η μία και αυτά που έχει η άλλη και αναλόγως να δείς τί ταιριάζει στα γούστα σου. Με το PS3 το πρόβλημα είναι ότι επικεντρώνεσαι πάρα πολύ στο move κομμάτι του, το οποίο επειδή είναι έξτρα δεν θα το δείς στη πλειοψηφία των τίτλων ως το κύριο τρόπο ελέγχου. Βασικά δεν θα δείς πολλούς τίτλους που να είναι φτιαγμένοι μόνο για το move. Οι περισσότεροι τίτλοι θα είναι move-compatible. Έχει διαφορά αυτό έτσι? Αυτή είναι η διαφορά με το Wii, διότι επειδή στο Wii το Wiimote είναι το κύριο χειριστήριο, τα παιχνίδια φτιάχνονται με αυτό το σκεπτικό. Ακόμα και έτσι όμως, αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι έρευνα στη λίστα των τίτλων της μίας και της άλλης κονσόλας, να δείς ποιό σύστημα είναι πιό κοντά στα γούστα σου. Το motion sensing θέμα άστο ως δευτερεύον κριτήριο.
JohnVani18 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Παρτα ΟΛΑ, ζηστα ΟΛΑ, και μετα βρες γκομενα να δεις τι θα κανεις..
naruto14 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Παρτα ΟΛΑ, ζηστα ΟΛΑ, και μετα βρες γκομενα να δεις τι θα κανεις.. χαχα σωστός ο τύπος Πέρα από την πλάκα... το wii sports resort που έπαιαξα ειδικά τα γραφικά με τα miis δεν μου άρεσαν. Ειδικά το basket. Η ξιφομαχία ωραία ήταν αλλά καλύτερη ήταν στο sports champions. Η τοξοβολία πολύ ψευτική μου φάνηκε όπως και το bowling. Γενικα δεν μου πολυάρεσε... Το move μου αρέσει αλλά είναι πολλά τα λεφτά... Τα παιχνίδια που είναι move compatible σε περιορίζουν στη χρήση του move ή όσο χρησημοποιείς και το dualshock 3 χρησιμοποιείς και το move?
Heatspreader Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Τα παιχνίδια που είναι move compatible σε περιορίζουν στη χρήση του move ή όσο χρησημοποιείς και το dualshock 3 χρησιμοποιείς και το move? Παίζουν κανονικά. Απλά ίσως χρειάζονται πέρα από το χειριστήριο με την φωτιζόμενη μπαλίτσα και το άλλο το μαύρο. Αν δεν έχεις το μαύρο, κάνεις τη δουλειά σου και με Dual Shock.
naruto14 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Παίζουν κανονικά. Απλά ίσως χρειάζονται πέρα από το χειριστήριο με την φωτιζόμενη μπαλίτσα και το άλλο το μαύρο. Αν δεν έχεις το μαύρο, κάνεις τη δουλειά σου και με Dual Shock. Οκ ευχαριστώ... Κανείς που να έχει παίξει RPG ή γενικά παιχνίδια με σπαθιά να μου πει πως κουνάμε το wii remote? Έχω περιέργια... το κινούμε όπως και στην ξιφομαχία του wii sports resort?
JohnVani18 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Τα Red Steel που επαιξα λιγο, εχουν συγκεκριμενες κινησεις, δεν κανεις οτι σου ερθει εσενα δηλαδη για να χτυπησεις τον αντιπαλλο.
naruto14 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Παιδιά υπάρχουν τίτλοι στο wii που προορίζονται για hardcore gamers? Για παράδειγμα το COD black ops δεν είναι?? Αφού περίπου ότι βγαίνει στις άλλες κονσόλες βγαίνει και στο wii εκτός κάποιων exclusives...
JohnVani18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Τα Red Steel, Metroid Prime Trilogy και Other M, Conduit 1/2, CoD MW και Black Ops. Αυτα μου ερχοντε τωρα..
naruto14 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Τα Red Steel, Metroid Prime Trilogy και Other M, Conduit 1/2, CoD MW και Black Ops. Αυτα μου ερχοντε τωρα.. Τίποτα παιχνίδια που να πολεμάς με σπαθιά? τύπου Lord Of the rings return of the king κλπ...
naruto14 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Τα Red Steel που επαιξα λιγο, εχουν συγκεκριμενες κινησεις, δεν κανεις οτι σου ερθει εσενα δηλαδη για να χτυπησεις τον αντιπαλλο. Ξέρεις αν τα άλλα hardcore παιχνίδια έχουν πάλι συγκεκριμένες κινήσεις και σε περιορίζουν σε αυτές?
JohnVani18 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Για σπαθια δεν ξερω πως ειναι το Zelda.. Κοιτα κανενα vid (yt). Metroid Prime/CoD/Conduit ειναι fps και εχει οπλα, δεν εχεις και πολλα περιθωρια κινησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.