Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Kαταρχην panther δεν ηταν σκοπος μου να υπερασπιστω κανενα Move ή να μειωσω το wiimote ,οποτε μην ταραζεσαι. Επειδη ειπωθηκαν καποια πραγματα που δεν ισχυουν απαντησα.Ετσι απλα. Aλλα με αναγκαζεις να απαντησω και στα υπολοιπα... Αν όμως τα πράγματα ήταν αντίθετα και το move μπορούσες να το κάνεις τιμόνι ενω το Wiimote όχι, θα έλεγες ακριβώς τα αντίθετα. Ναι θα αφηνα την τιμονιερα μου για να...''φανταζομαι'' οτι κραταω ενα(τιμονι) με τα Motion controls.Αν και ειναι εφικτο με 2 move,θεωρω οτι μεγαλυτερο fail απο το κουνας ενα αορατο τιμονι δεν υπαρχει. Ακομα και με το sixaxis(στα racing games) δεν ασχοληθηκα ποτε γιατι το θεωρουσα παντα χειροτερο απο τον χειρισμο του χειριστηριου.Οποτε αστοχη η παρατηρηση σου(οτι θα ελεγα ακριβως τα αντιθετα). Ακριβώς όπως 6 χρόνια πρίν' date=' όταν βγήκε το Wii και έλεγε ο κόσμος: "Tί motion sensors και βλακείες. Αυτά είναι για τα μωρά. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από τα dual analogs". Και δές που είμαστε τώρα και τί συζήτηση κάνουμε. [/quote'] Δεν ξερω τι ελεγε ο κοσμος.Εγω δεν ελεγα τπτ αν θυμασαι.Ισα ισα περισσοτερο μαζι σου ημουν τοτε,χωρις να συμφωνω ομως στο οτι θα αντικαταστησουν τον κλασικο χειρισμο(και τελικα δεν τον αντικατεστησαν). Επισης θεωρω οτι στα περισσοτερα παιχνιδια τα dual analogs ειναι καλυτερα. Το move έχει μεγαλύτερη ακρίβεια υπο προϋποθέσεις και εφόσον αξιοποιηθούν από το παιχνίδι. Η προοπτική δεν σημαίνει τίποτα όμως χωρίς τα ανάλογα παιχνίδια. Και τα καλύτερα motion sensing παιχνίδια είναι και θα είναι στο Wii. Που θα βγεί στο move ή το Kinect παιχνίδι που να ξεπερνάει τα Super Mario Galaxy τότε ξαναμιλάμε Και εδω απαντας σε αλλους σιγουρα και οχι σε μενα Δεν εγραψα ποτε οτι το wii δεν εχει περισσοτερα motion sensing παιχνιδια ή οτι δεν χρειαζεται υποστηριξη το move ή το kinect. Και αυτο γιατι ξαναλεω οτι απλα απαντησα οταν διαβασα πραγματα που δεν ισχυουν(δεν ηθελα να παω σε wiimote vs move). btw Τoυλαχιστον για το move η εφαρμογη στο killzone 3 ειναι αριστη.Περιστρεφεις τον καρπο' date='εχει εκπληκτικη ακριβεια και καταλαβαινει χωρο(για melee επιθεσεις).Οποτε εχεις ενα παιχνιδι με γραφικα κορυφαια και τον καλυτερο motion sensing χειρισμο...(το καλυτερο πακετο motion χειρισμου και hardcore gaming με καλα γραφικα μεχρι στιγμης) Επισης οι επομενες κυκλοφοριες της sony(και οχι μονο)που πρεπει να υποστηριζουν move,θα υποστηριζουν.Mιλαω φυσικα για τα shooters,γιατι το να παιξω lbp με move δεν προσφερει κατι(αν και ενα πακετο του παιχνιδου το υποστηριζει) Το σπασιμο καρπου που απαιτειται για το killzone και το reload δεν ειναι ακριβως ετσι. Ωραια αστο killzone3.Σε ενα tennis που επαιξα γυριζες κανονικα την ρακετα με τον καρπο σε 1:1.Με γρηγορη κινηση-αργη.Οπως θες. Επισης με αυτο το παιχνιδι βλεπει αξονα(ρακετα) και οχι μπαλα(σημειο δλδ).Αν και στο killzone3 βλεπει αξονα αλλα τεσπα. Οποτε δεν ισχυει ουτε αυτη η παρατηρηση του panther. Eτσι και αλλιως εχουν δειξει και πολλα tech demos που δειχνουν οτι υπαρχει περιστροφη(ρακετες,σπαθια κτλ),
ultralisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Για να μιλήσουμε συγκεκριμένα, Tekken, super street fighter, naruto που παίζω online στο ps3 τι περισσότερο θα είχα στο 360 ? Η κονσόλα με το καλύτερο online είναι μακράν το XBOX360
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εγω το ''μακραν'' δεν το καταλαβα ποτε και ουτε προκειται.Kατανταει παραπληροφορηση αυτη η υπερβολη πολλες φορες,σε φαση που καποιοι νομιζουν οτι δεν εχει καθολου online το ps3,λολ.(κι ομως σε τετοια συμπερασματα εχει οδηγησει αρκετες φορες) Εφοσον μπορω να παιξω online,να μιλησω με αλλους οταν παιζω,δεν ξερω τι παραπανω χρειαζομαι για να ειμαι ικανοποιημενος. Οτι ειναι πιο οργανωμενο το live και εχει καποια πραγματακια παραπανω ,ισχυει.Αλλα τα απαραιτητα τα κανει το ps3 και αυτο μετραει(τουλαχιστον για μενα). Για μενα το που υπαρχει καλυτερο online gaming εξαρταται πολυ περισσοτερο απο τα παιχνιδια,παρα απο την υπηρεσια.
ultralisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εγω το ''μακραν'' δεν το καταλαβα ποτε και ουτε προκειται.Kατανταει παραπληροφορηση αυτη η υπερβολη πολλες φορες,σε φαση που καποιοι νομιζουν οτι δεν εχει καθολου online το ps3,λολ.(κι ομως σε τετοια συμπερασματα εχει οδηγησει αρκετες φορες) Εφοσον μπορω να παιξω online,να μιλησω με αλλους οταν παιζω,δεν ξερω τι παραπανω χρειαζομαι για να ειμαι ικανοποιημενος. Οτι ειναι πιο οργανωμενο το live και εχει καποια πραγματακια παραπανω ,ισχυει.Αλλα τα απαραιτητα τα κανει το ps3 και αυτο μετραει(τουλαχιστον για μενα). Για μενα το που υπαρχει καλυτερο online gaming εξαρταται πολυ περισσοτερο απο τα παιχνιδια,παρα απο την υπηρεσια. θα σου απαντήσω για μένα ποια είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα του Live σε σχέση με το PSN in game party chat user friendly enviroment δεν είναι λίγες οι φορές που παίζουμε με την παρέα κάποιο uncharted ή LBP και μιλάμε από το ΧΒΟΧ στο Uncharted συγκεκριμένα η ποιότητα του Chat ήταν ψιλοχάλια, χώρια που κάποιες φορές κάποιος δεν ακούγονταν άλλο κλασικότερο παράδειγμα το ανύπαρκτο chat σε ένα από τα κορυφαία games του PS3, το Demon's Souls...πάλι εκεί το ΧΒΟΧ ανοικτό η διαφορά μπορεί να μην είναι τόσο χαώδης όντως, αλλά αν κάποιος έχει ασχοληθεί με το Live, δύσκολα συμβιβάζεται με το PSN
RedPanda Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 θα σου απαντήσω για μένα ποια είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα του Live σε σχέση με το PSN in game party chat user friendly enviroment δεν είναι λίγες οι φορές που παίζουμε με την παρέα κάποιο uncharted ή LBP και μιλάμε από το ΧΒΟΧ στο Uncharted συγκεκριμένα η ποιότητα του Chat ήταν ψιλοχάλια, χώρια που κάποιες φορές κάποιος δεν ακούγονταν άλλο κλασικότερο παράδειγμα το ανύπαρκτο chat σε ένα από τα κορυφαία games του PS3, το Demon's Souls...πάλι εκεί το ΧΒΟΧ ανοικτό η διαφορά μπορεί να μην είναι τόσο χαώδης όντως, αλλά αν κάποιος έχει ασχοληθεί με το Live, δύσκολα συμβιβάζεται με το PSN δηλαδή το "μακράν" είναι ότι έχει καλύτερο chat σε μερικά παιχνίδια, okay
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 θα σου απαντήσω για μένα ποια είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα του Live σε σχέση με το PSN Δεν διαφωνω στο οτι οι λεπτομεριες κανουν την διαφορα,αλλα ας πουμε εγω ειμαι ικανοποιημενος και με το chat αλλα και με το online.Kαι στο lbp μιλαγα κανονικα και σε ολα οσα εχω παιξει. Τι να πω,αναλογα πως το βλεπει κανεις Εχω καταλαβει οτι το live εχει καποιες στανταρ δυνατοτητες απο την ms(και αυτο ειναι το μεγαλο +),ενω στο psn εξαρταται περισσοτερο απο τους devs.
RedPanda Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δεν διαφωνω στο οτι οι λεπτομεριες κανουν την διαφορα,αλλα... Στα fighting το chat είναι ασήμαντο.
ultralisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 δηλαδή το "μακράν" είναι ότι έχει καλύτερο chat σε μερικά παιχνίδια, okay Εχω καταλαβει οτι το live εχει καποιες στανταρ δυνατοτητες απο την ms(και αυτο ειναι το μεγαλο +),ενω στο psn εξαρταται περισσοτερο απο τους devs. συμφωνώ απόλυτα σε αυτό πάντως θα πρέπει η SONY να προσθέσει το in-game party chat, δεν το θεωρώ τόσο δύσκολο ποια
RedPanda Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 in-game party chat σοβαρά τώρα η μακράν ανώτερη online εμπειρία για την οποία πληρώνει ο κόσμος συνδρομή, είναι απλά ένα καλήτερο in game chat που σε αρκετά παιχνίδια δεν χρησιμεύει καν? μιζέρια
ultralisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 σοβαρά τώρα η μακράν ανώτερη online εμπειρία για την οποία πληρώνει ο κόσμος συνδρομή, είναι απλά ένα καλήτερο in game chat που σε αρκετά παιχνίδια δεν χρησιμεύει καν? μιζέρια γραφω ελληνικα
RedPanda Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 κοίτα επαφή με το live δεν έχω, από τη στιγμή που πάντα άκουγα για μακράν κορυφαίο online και δεν συμμαζεύεται και στο τέλος βλέπω ένα chat είναι λίγο *yawn κατάσταση
ikaruga24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ωραια αστο killzone3.Σε ενα tennis που επαιξα γυριζες κανονικα την ρακετα με τον καρπο σε 1:1.Με γρηγορη κινηση-αργη.Οπως θες. Επισης με αυτο το παιχνιδι βλεπει αξονα(ρακετα) και οχι μπαλα(σημειο δλδ).Αν και στο killzone3 βλεπει αξονα αλλα τεσπα. Οποτε δεν ισχυει ουτε αυτη η παρατηρηση του panther. Eτσι και αλλιως εχουν δειξει και πολλα tech demos που δειχνουν οτι υπαρχει περιστροφη(ρακετες,σπαθια κτλ), Ποιο ειναι το tennis για να το δοκιμασω, οχι οτι δεν σε πιστευω αλλα θελω να δω σε τι επιπεδο βρισκεται και πως συγκρινεται με το wii-mote. Δεν λεω, σιγουρα παιζει ρολο η εκτελεση αλλα τουλαχιστον στο killzone δεν παρατηρησα αισθηση "αξονα" αλλα "lightbalb".
ultralisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 κοίτα επαφή με το live δεν έχω σωωωωωπα από τη στιγμή που πάντα άκουγα για μακράν κορυφαίο online και δεν συμμαζεύεται και στο τέλος βλέπω ένα chat είναι λίγο *yawn κατάσταση προφανώς είναι και άλλα πράγματα πέρα του chat αλλά w/e
RedPanda Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 προφανώς είναι και άλλα πράγματα πέρα του chat αλλά w/e αγόρι μου με δουλεύεις ? ρώτησα για συγκεκριμένα παιχνίδια για να μην μιλάμε περί ανέμων και υδάτων & απάντησες με ειρωνεία, μετά από τη τρομερή ανάλυση του live που στην ουσία είπες 5 φορές για το chat μου λες πως έχει προφανώς και άλλα. ποια άλλα ?! μυστικά κρατάς ? τόσο καιρό άκρη δεν έχω καταφέρει να βγάλω με αυτή τη μακράν ανωτερότητα του live
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ποιο ειναι το tennis για να το δοκιμασω, οχι οτι δεν σε πιστευω αλλα θελω να δω σε τι επιπεδο βρισκεται και πως συγκρινεται με το wii-mote. Δεν λεω, σιγουρα παιζει ρολο η εκτελεση αλλα τουλαχιστον στο killzone δεν παρατηρησα αισθηση "αξονα" αλλα "lightbalb". http://www.youtube.com/watch?v=ou7_0GpIjy0 To βασικο table tennis που υπαρχει και σε ντεμο.Σε συγκριση με αυτο του wii που εχω παιξει ειναι αρκετα ανωτερο. Το Move ειναι πραγματικα η ρακετα(αξονας). Αυτο ελειπε ρε συ να μην εχει μεγαλυτερες δυνατοτητες το move ενω βγηκε τοσα χρονια μετα.Μην ξεχναμε με την καμερα απο μονη της μπορεις να παιξεις games.Σε συνδιασμο με move υπαρχουν μεγαλες δυνατοτητες,αλλα κατ'εμε αυτου του ειδους ο χειρισμος δεν ειναι για ολα τα games(για shooters ειναι αψογο,για κανα τεnnis επισης καλο και βλεπουμε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.