Προς το περιεχόμενο

2011: Καλύτερη κονσόλα

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ουτε εμενα μου αρεσε το μαυρο......δεν μπορω να το πω τι μου εκανε

Αλλα το κοκκινο το πηρα περα οτι ειμαι ολυμπιακος, και μου αρεσε σαν χρωμα το πηρα για τα 25 χρονια για super mario bros

Δημοσ.

Εγω πηρα το Mario All Stars 25th Anniversary (το παιχνιδι εννοω) και κομπλε. Το wii μου το ασπρο δεν το αλλαζω με τιποτα! ^_^

Δημοσ.

Για την επιλογη της κοσνολας αναφερομαι και το πακετο που πηρες

Απλα ειναι προτο super πως να στο πω μπραβο με επιασες τωρα χι χι :mrgreen:

Δημοσ.

Θα διαφωνίσω σε μια μικρή λεπτομέρεια: Το Wii έχει σιγούρα την μεγαλύτερη γκάμα τίτλων για motion sensing [εξάλου αυτός είναι και ο λόγος κατασκευής του] ενώ το move και το kinect είναι add-ons συσκευες που συνδεονται στο ps3 και kinect αντοιστοιχα, οπότε είναι λογικό μιας και είναι και καινούργια στην αγορά να έχουν λιγότερους τίτλους. Αλλά οι δυνατότητες που προσφέρει το Wii Remote και το Move είναι τελείως διαφορετικές. Το Move έχει τον καλύτερο και ακριβέστερο χειρισμό σε motion gaming, ενώ το Wii Remote μόνο με τη χρήση του motion plus πλησιάζει πάρα πολύ το move. Αλλά και πάλι οι τίτλοι που υποστηρίζουν Motion Plus είναι όσοι και του Move.

To Ps3 move είναι ένας Wiimote κλώνος με τη διαφορά ότι δεν έχει καθόλου motion sensors στο 2ο χειριστήριο τύπου nunchuck. Επίσης η σφαίρα του σε περιορίζει πάρα πολύ για παράδειγμα στα ραλάκια. Το Wiimote μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ώς τιμόνι. Το move δεν μπορείς. Κατα τα άλλα οι τεχνολογίες είναι σχεδόν πανομοιότυπες. Η διαφορά είναι στη τοποθεσία της κάμερας ( στο χειριστήριο στο Wiimote, στη τηλεόραση το move)

Το move επειδή βγήκε τώρα και επειδή είναι add-on μήν περιμένεις να έχει την ανάπτυξη που υπάρχει στα παιχνίδια του Wii. Αυτά τα πράγματα είναι αυτονόητα. Ίσως στο ps4 εφόσον γίνει το στάνταρ χειριστήριο.

Για τα περι ακρίβειας, το motion plus είναι ενσωματωμένο σε όλα τα νέα χειριστήρια και σε όλα τα νέα Wii εδώ και κάποιους μήνες. Τα παιχνίδια που βγαίνουν από τότε που δημιουργήθηκε το Motion plus και χρειάζονται 1-on-1 ανταπόκριση το αξιοποιούνε.

Τέλος, τα καλύτερα motion sensing παιχνίδια φίλε μου είναι στο Wii, μην αυταπατάσαι για οτιδήποτε διαφορετικό.

Απλώς οι άλλοι προσπαθούν να φάνε ένα κομμάτι από τη πίτα.

Δημοσ.

Για να μην πουμε για κινησεις που το Wii-mote αναγνωριζει κανονικα ενω το Move δεν...(περιστροφη καρπου παραδειγμα). Γενικα ενα παιχνιδι σαν το Red Steel 2 ή ακομα και ενα Metroid Prime 3 δειχνει τι παει να πει σωστο motion sensing gaming. Αντε με το καλο και το Zelda. Το wii-sports resort το προσπερναω (χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι πολυ καλο δειγμα).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να μην πουμε για κινησεις που το Wii-mote αναγνωριζει κανονικα ενω το Move δεν...(περιστροφη καρπου παραδειγμα).

Oταν λες περιστροφη καρπου τι εννοεις?

Γιατι με αυτον ακριβως τον τροπο κανεις reload στο killzone3.

Γενικοτερα απ'οσο γνωριζω εκτος απο μεγαλυτερη ακριβεια,το Move εχει και καποια ακομα ''συν'',οπως πχ το οτι καταλαβαινει χωρο και οχι μονο επιπεδο οπως το wimote.

Γενικοτερα ειναι ανωτερο.

Eπισης..σιγα μην χρησιμοποιησει καποιος motion controls για τιμονι.Ημαρτον δλδ:P

Δημοσ.

Αν όμως τα πράγματα ήταν αντίθετα και το move μπορούσες να το κάνεις τιμόνι ενω το Wiimote όχι, θα έλεγες ακριβώς τα αντίθετα.

Ακριβώς όπως 6 χρόνια πρίν, όταν βγήκε το Wii και έλεγε ο κόσμος:

"Tί motion sensors και βλακείες. Αυτά είναι για τα μωρά. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από τα dual analogs".

Και δές που είμαστε τώρα και τί συζήτηση κάνουμε.

Το move έχει μεγαλύτερη ακρίβεια υπο προϋποθέσεις και εφόσον αξιοποιηθούν από το παιχνίδι.

Η προοπτική δεν σημαίνει τίποτα όμως χωρίς τα ανάλογα παιχνίδια.

Και τα καλύτερα motion sensing παιχνίδια είναι και θα είναι στο Wii.

Που θα βγεί στο move ή το Kinect παιχνίδι που να ξεπερνάει τα Super Mario Galaxy τότε ξαναμιλάμε ;)

Δημοσ.
2) Η κονσόλα με το καλύτερο online είναι μακράν το XBOX360.

Για να μιλήσουμε συγκεκριμένα, Tekken, super street fighter, naruto που παίζω online στο ps3 τι περισσότερο θα είχα στο 360 ?

Δημοσ.

Oταν λες περιστροφη καρπου τι εννοεις?

Γιατι με αυτον ακριβως τον τροπο κανεις reload στο killzone3.

Γενικοτερα απ'οσο γνωριζω εκτος απο μεγαλυτερη ακριβεια,το Move εχει και καποια ακομα ''συν'',οπως πχ το οτι καταλαβαινει χωρο και οχι μονο επιπεδο οπως το wimote.

Γενικοτερα ειναι ανωτερο.

Eπισης..σιγα μην χρησιμοποιησει καποιος motion controls για τιμονι.Ημαρτον δλδ:P

Εννοω αυτο ακριβως. Οτι μπορω να περιστρεψω το wii-mote και να δεις το χερι του χαρακτηρα (π.χ metroid) να περιστρεφετε επισης. Αν εχεις παιξει το metroid prime 3 θα ξερεις οτι υπαρχουν πολλοι γριφοι που θα πρεπει να "ξεκλειδωνεις" μπαταριοδοχεια και να τα ξανακουμπωνεις ή να περιστρεφεις διακοπτες και τετοια. Ομοιως στο μαριο για περιστροφη του ιδιου πανω στη μπαλα και τετοια ή ο ελεγχος του στο σερφινγκ (με το σαλαχιο που ειναι).

Το σπασιμο καρπου που απαιτειται για το killzone και το reload δεν ειναι ακριβως ετσι. Απλα απαιτει μια γρηγορη κινηση του move για να δουλεψει. Επιπλεον ειναι στη μεση και αυτα που ειπε ο Panther οπως επισης και οτι το ιδιο το nunchuck που διαθετει και αυτο καποιους σενσορες και κανεις κινησεις και με αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...