Προς το περιεχόμενο

2011: Καλύτερη κονσόλα

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα παιχνιδακια που εχει το wii τα εχεις δει καλε

Το 3DS αξιζει την απολυτυ προσοχη μιας και εχει αφηση θετικες εντυπωσεις οπου εχει παρουσιαστει

Κοιτα επέλεξα το Playstation από το Wii γιατί έχει και αυτό πια motion sensing και καλύερο το wii αλλά συνδιάζει και πόσα άλλα πράματα που δεν έχει το wii. [καλά γραφικά, HD, Bluray ταινίες κλπ.]

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν ευχαριστιεμαι και τόσο πολύ να παίζω παιχνίδια μόνος και αυτός είναι ο μόνος λόγος που είμαι σε διλημα να αγοράσω ή όχι το Nintendo 3DS... Καμία γνώμη μάγκες?

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αλλά όλο το πραμα στο 3DS με έχει πορώσει άγρια... Εσείς τι λέτε?

Και εγώ το ίδιο νοιώθω αλλά δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αυτή τη στιγμή λόγο τίτλων και κόστους.

Δημοσ.

Χι χι στραγαλια ειναι τα 300 ευρω καλε....:blink: Ο καθενας εχει τα δυκα του γουστα η καθε video-κοσνολα εχει τα υπερ και τα κατα της

Επελεξες το play 3 με για σου και χαρα σου και καλα εκανες,δεν λεω super γραφικα τα παιχνιδια του play 3,αλλα η επιλογη κοσνολας

δεν γινετε μονο για τα γραφικα παιχνιδιων σαφες ειναι και τα προτερηματα που εχει το play 3

Aλλα η επιλογη μου για το wii δεν ηταν τυχαια,διαβασα αρθα σε περιοδικα ειδα παρουσιασης σε εκθεσης μεσο internent

και στην τελικη νοικιασα και της 3 κοσνολες play 3,xbox 360,wii, και εκανα την επιλογη μου

Δημοσ.

Χι χι στραγαλια ειναι τα 300 ευρω καλε....:blink: Ο καθενας εχει τα δυκα του γουστα η καθε video-κοσνολα εχει τα υπερ και τα κατα της

Επελεξες το play 3 με για σου και χαρα σου και καλα εκανες,δεν λεω super γραφικα τα παιχνιδια του play 3,αλλα η επιλογη κοσνολας

δεν γινετε μονο για τα γραφικα παιχνιδιων σαφες ειναι και τα προτερηματα που εχει το play 3

Aλλα η επιλογη μου για το wii δεν ηταν τυχαια,διαβασα αρθα σε περιοδικα ειδα παρουσιασης σε εκθεσης μεσο internent

και στην τελικη νοικιασα και της 3 κοσνολες play 3,xbox 360,wii, και εκανα την επιλογη μου

Εγώ πήγα και έπαιξα playstation move και wii αλλά μπορώ να πω ότι το move με ενθουσίασε περισσότερο...

Δημοσ.

να κοιτάξετε και άλλα πράγματα όπως τη δυνατότητα multiplayer παιχνιδιών αν σας ενδιαφέρει...

Δημοσ.

να κοιτάξετε και άλλα πράγματα όπως τη δυνατότητα multiplayer παιχνιδιών αν σας ενδιαφέρει...

Για μένα το multiplayer είναι το πιο σημαντικό μιας και βαριεμαι να παίζω παιχνίδια μόνος μου [σπάνια το κάνω αυτό].

Για αυτό δεν έχω ασχοληθεί ποτε με φορητές κονσόλες...

Δημοσ.

Θ΄ μιλησω με καθαρα δικια μου αποψη δεν ξερω αν εχω αδικο η δικιο.....απλα με την εμπειρια που ειχα κατεχοντας και της τρεις κοσνολες επει τρεις εβδομαδες

Επελεξα wii γιατη το play 3,xbox 360 τα παρουσιασαν σαν υπερ-κοσνολες αλλα τα προβληματα που παρουσιαν δεν δικαιολογησαν την φημη τους,πχ προβλημα τροφοδοσιας,αργο φορτομα προβληματα μνημης και αλλα,στην προσπαθεια τους οπως παντα η sony,microsoft να παρουσιασουν μια υπερ κοσνολα πιο μπροστα απο την εποχη της κατεμε τα εκαναν θαλασσα,για να ειμαι σωστος το εχουν μαζεψη κατα πολυ καπος τα πραγματα,αλλα απο την αλλη η nintendo παρουσιασε μια κατωτερη μεν κοσνολα απο της αλλες δυο οπως διαφημιζοταν προτου βγουν στην αγορα ,ωμος το wii παρουσιασε μια πιο απλη κοσνολα πιο οικια στην οικογενεια και με προικα τον μαριο και donkey kong και χωρις προβληματα της κοσνολας κερδισε επαξια την αγορα

Για αυτο ειναι στα σκαρια το wii 2 :-D

Δημοσ.

Η πραγματικότητα είναι οτι η καλύτερη κονσόλα είναι αυτή που θα αρέσει σε εσένα.

Δεν έχουν νόημα οι πωλήσεις, η τεχνολογία, τα χαρακτηριστικά ή οτιδήποτε άλλο.

Το θέμα είναι να διασκεδάζεις με το μηχάνημα και τα παιχνίδια του και να μήν πιάνει σκόνες.

Αυτό που αρέσει σε εσένα δεν είναι ανάγκη να αρέσει και στον άλλο και το αντίστροφο.

Αυτή τη στιγμή όλες οι κονσόλες έχουν τα καλά και τα κακά τους. Αλλά επειδή όλες κυκλοφορούν εδώ και κάμποσο καιρό, σε όλες υπάρχουν πολλά καλά παιχνίδια.

Μόνο να επισημάνω ορισμένα γεγονότα:

1) Η κονσόλα με τη καλύτερη αξιοποίηση του motion sensing είναι μακράν το Wii. Είναι πάρα πολύ πιό μπροστά από τους άλλους, τόσο σε ποικιλία τίτλων με motion sensing όσο και αξιοποίηση του motion sensing. Με εξαίρεση λίγων τίτλων, το 99% των παιχνιδιών έχουν πολύ κατώτερα γραφικά από ΧΒΟΧ360 και PS3. Το online του είναι πολύ κατώτερο του ανταγωνισμού.

2) Η κονσόλα με το καλύτερο online είναι μακράν το XBOX360. Το Kinect αποτελεί τη λύση motion sensing με τις περισσότερες προοπτικές για το μακρυνό μέλλον. Στο παρών είναι η χειρότερη λύση από τις 3 κονσόλες.

3) Η μόνη κονσόλα που επιτρέπει την αναπαραγωγή Blue Ray δίσκων για ταινίες είναι το PS3. Επίσης προσφέρει χειρισμό τύπου Wii ( έχει ελλειπή χαρακτηριστικά ), αλλά το move αποτελεί έξτρα και όχι στάνταρ, με ότι συνεπάγεται αυτό. Είναι η κονσόλα που πιθανότατα θα υποστηριχθεί μακρυπρόθεσμα από την εταιρία της περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

Δημοσ.

Η πραγματικότητα είναι οτι η καλύτερη κονσόλα είναι αυτή που θα αρέσει σε εσένα.

Δεν έχουν νόημα οι πωλήσεις, η τεχνολογία, τα χαρακτηριστικά ή οτιδήποτε άλλο.

Το θέμα είναι να διασκεδάζεις με το μηχάνημα και τα παιχνίδια του και να μήν πιάνει σκόνες.

Αυτό που αρέσει σε εσένα δεν είναι ανάγκη να αρέσει και στον άλλο και το αντίστροφο.

Αυτή τη στιγμή όλες οι κονσόλες έχουν τα καλά και τα κακά τους. Αλλά επειδή όλες κυκλοφορούν εδώ και κάμποσο καιρό, σε όλες υπάρχουν πολλά καλά παιχνίδια.

Μόνο να επισημάνω ορισμένα γεγονότα:

1) Η κονσόλα με τη καλύτερη αξιοποίηση του motion sensing είναι μακράν το Wii. Είναι πάρα πολύ πιό μπροστά από τους άλλους, τόσο σε ποικιλία τίτλων με motion sensing όσο και αξιοποίηση του motion sensing. Με εξαίρεση λίγων τίτλων, το 99% των παιχνιδιών έχουν πολύ κατώτερα γραφικά από ΧΒΟΧ360 και PS3. Το online του είναι πολύ κατώτερο του ανταγωνισμού.

2) Η κονσόλα με το καλύτερο online είναι μακράν το XBOX360. Το Kinect αποτελεί τη λύση motion sensing με τις περισσότερες προοπτικές για το μακρυνό μέλλον. Στο παρών είναι η χειρότερη λύση από τις 3 κονσόλες.

3) Η μόνη κονσόλα που επιτρέπει την αναπαραγωγή Blue Ray δίσκων για ταινίες είναι το PS3. Επίσης προσφέρει χειρισμό τύπου Wii ( έχει ελλειπή χαρακτηριστικά ), αλλά το move αποτελεί έξτρα και όχι στάνταρ, με ότι συνεπάγεται αυτό. Είναι η κονσόλα που πιθανότατα θα υποστηριχθεί μακρυπρόθεσμα από την εταιρία της περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

Θα διαφωνίσω σε μια μικρή λεπτομέρεια: Το Wii έχει σιγούρα την μεγαλύτερη γκάμα τίτλων για motion sensing [εξάλου αυτός είναι και ο λόγος κατασκευής του] ενώ το move και το kinect είναι add-ons συσκευες που συνδεονται στο ps3 και kinect αντοιστοιχα, οπότε είναι λογικό μιας και είναι και καινούργια στην αγορά να έχουν λιγότερους τίτλους. Αλλά οι δυνατότητες που προσφέρει το Wii Remote και το Move είναι τελείως διαφορετικές. Το Move έχει τον καλύτερο και ακριβέστερο χειρισμό σε motion gaming, ενώ το Wii Remote μόνο με τη χρήση του motion plus πλησιάζει πάρα πολύ το move. Αλλά και πάλι οι τίτλοι που υποστηρίζουν Motion Plus είναι όσοι και του Move.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...