Προς το περιεχόμενο

2011: Καλύτερη κονσόλα

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδία είμαι και εγώ στην αναζήτηση κονσόλας.

πρώτον το μηχάνημα θα είναι hacked.

δεν θέλω να παίζω FPS γιατί με το τηλεχηριστήριο μου είναι απλά αδιανόητο. με το move της PS ομως και το πιστόλι θα γίνεται δουλεία η θα ειναι κουραστικο;

ξετρελάθηκα με το good of war και μου αρεσουν πολύ και στυλ παιχνιδου ανιμέ οπως το Naruto;

πια συσκευη να επιλέξω;

Δημοσ.

πρώτον το μηχάνημα θα είναι hacked.

δεν θέλω να παίζω FPS γιατί με το τηλεχηριστήριο μου είναι απλά αδιανόητο. με το move της PS ομως και το πιστόλι θα γίνεται δουλεία η θα ειναι κουραστικο;

ξετρελάθηκα με το good of war και μου αρεσουν πολύ και στυλ παιχνιδου ανιμέ οπως το Naruto;

πια συσκευη να επιλέξω;

Κοίτα πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες στο τι ακριβώς ενδιαφέρεσε και να κάνεις μια μελέτη στο internet [όπως εκανα και εγώ] για να δεις ποια κονσόλα είναι καλύτερη για σένα.

Πληροφοριακά σου λέω πως αν θέλεις hacked μηχάνημα + online ξέχνα και το Ps3 και το Xbox. Πάνε καλύτερα στο Wii.

Επίσης για τα FPS το τηλεχηριστήριο είναι θέμα συνήθειας. Για το Move δεν μπορώ να σου πω τίποτα γιατί δεν έχω παίξει κάτι τέτοιο αλλά απο video και λοιπά μπορώ να πω φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Στο Kinect πιστεύω δεν θα υπάρξει καλα καλό fps. Επίσης υπάρχει και αυτή η επιλογή που μπορεί να είναι και η καλύτερη.

To God of War είναι exclusive του ps3, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείς να το βρεις στο Xbox. Το Naruto που λες υπάρχει και στα 2. [Επειδή είμαι naruto fan είμαι σίγουρος απο video που έχω δει ότι πρέπει να τα σπάει ;) ]

Αυτά από μένα. Αλλά κατα την γνώμη μου ψάξε λίγο και άλλες απαιτήσεις που έχεις για να σιγουρευτείς για ποιο θες! :)

Δημοσ.

το naruto storm είναι στην ουσία στυλ versus παιχνίδι και θα χάσεις πράγματα αν δεν παίξεις εναντίων άλλων online

αν σου αρέσει το God of War ίσως σου αρέσει το καινούργιο Castlevania. είναι και στις δύο κονσόλες και τα multiplatform παιχνίδια έχουν απειροελάχιστες διαφορές

αλλά για xbox το θέμα είναι πως τα δυνατά του χαρτιά είναι shooter οπότε ίσως σε ενοχλήσει

αν σου αρέσουν super mario, donkey kong, zelda και resident evil το wii έχει μεν ξεπερασμένα γραφικά αλλά πολύ καλοδουλεμένα παιχνίδια και παιχνίδια τύπου tennis και άλλα sport που ίσως να πίσουν την κοπέλα σου να ασχοληθεί

επίσης εγώ βρήκα κάτι που συνδυάζει την ακρίβεια του move, την ελευθερία του kinect και την τιμή του Wii, το λένε σάκο του μποξ και αξίζει τα λεφτά του !!

Δημοσ.

το naruto storm είναι στην ουσία στυλ versus παιχνίδι και θα χάσεις πράγματα αν δεν παίξεις εναντίων άλλων online

αν σου αρέσει το God of War ίσως σου αρέσει το καινούργιο Castlevania. είναι και στις δύο κονσόλες και τα multiplatform παιχνίδια έχουν απειροελάχιστες διαφορές

αλλά για xbox το θέμα είναι πως τα δυνατά του χαρτιά είναι shooter οπότε ίσως σε ενοχλήσει

αν σου αρέσουν super mario, donkey kong, zelda και resident evil το wii έχει μεν ξεπερασμένα γραφικά αλλά πολύ καλοδουλεμένα παιχνίδια και παιχνίδια τύπου tennis και άλλα sport που ίσως να πίσουν την κοπέλα σου να ασχοληθεί

επίσης εγώ βρήκα κάτι που συνδυάζει την ακρίβεια του move, την ελευθερία του kinect και την τιμή του Wii, το λένε σάκο του μποξ και αξίζει τα λεφτά του !!

Όμως ο σάκος δεν έχει fps games... :P

Δημοσ.

να πω την αλήθεια ήμουν Χ360 FanBoy και έχω καταντήσει PS3 Fanatic Boy :D

και αυτό διότι με Kμιαου τα έχω όλα στο σκληρό και PSN

και ούτε βγάζω ούτε βάζω DVD "τσιιιιιικ" πατάω το PS button και είμαι βασιλέας να'ούμε

αλλά νταξει με το Χ360 είμαι περισσότερο δεμένος συναισθηματικά....και για το άπαιχτο GamePad - κατα την άποψη μου το καλύτερο gamePad που έχει βγει ποτέ - και διότι έχω περάσει απίστευτες στιγμές gaming...

μάλλον λοιπόν καλύτερη κονσόλα για το 2011 το PS3 για μένα

αλλά μεταξύ Kinect και Ps Move σίγουρα Kinect...άλλη τεχνολογία

Δημοσ.

Αφού πριν λίγο καιρό δοκίμασα το gladiator στο Move [sports champions] και έμεινα έκπληκτος, σήμερα δοκίμασα και το Wii στο Saturn. Έπαιξα bowling,table tennis,ξιφομαχία, μπάσκετ και τοξοβολία. Γενικά είχε καλή απόκριση με το motion plus, ίδια με του move.

Η ξιφομαχία μου άρεσε πιο πολύ στο move γιατί είχε πιο πολλά features και καλύτερα γραφικά. Άσε που δεν μπορούσα να κάνω και άμυνα με το wii.

To bοwling μου φάνηκε λίγο χαζό γιατί πρέπει να στοχέψεις με τον σταυρό και μετά απλά βαράς εσύ και είναι και εύκολο να κάνεις strike. Το πινκ πονγκ ήταν αρκετά ωραίο αν εξαιρέσεις ότι ο παίκτης κινούνταν μόνος του. Το μπάσκετ τελείως μάπα [το 3vs3 που έπαιξα]. Και η τοξοβολία χαζομάρα ήταν επειδή ήταν πολύ περίπλοκη όλη η διαδικασία.

Το Wii δεν με ενθουσίασε τόσο. Το move μου άρεσε πολύ αλλά θέλω να πάω να δοκιμάσω και άλλα παιχνίδια. Και ώρα για το Kinect! Είχα δει να παίζουν και έχω περιέργια να δω πως είναι... :rolleyes:

Δημοσ.

να πω την αλήθεια ήμουν Χ360 FanBoy και έχω καταντήσει PS3 Fanatic Boy :D

και αυτό διότι με Kμιαου τα έχω όλα στο σκληρό και PSN

και ούτε βγάζω ούτε βάζω DVD "τσιιιιιικ" πατάω το PS button και είμαι βασιλέας να'ούμε

αλλά νταξει με το Χ360 είμαι περισσότερο δεμένος συναισθηματικά....και για το άπαιχτο GamePad - κατα την άποψη μου το καλύτερο gamePad που έχει βγει ποτέ - και διότι έχω περάσει απίστευτες στιγμές gaming...

μάλλον λοιπόν καλύτερη κονσόλα για το 2011 το PS3 για μένα

αλλά μεταξύ Kinect και Ps Move σίγουρα Kinect...άλλη τεχνολογία

πως γινεται κ τα περνας στην κονσολα?

Δημοσ.

Μακραν το wii γιατη απλα κανη πραξει η nintendo αυτα που λε

Ενω η αλλες δυο κοσνολες νεας γενιας το μονο που εχουν παρουσιαση,ειναι τα τεραστια προβληματα τους

Για εμενα

Για το 2011 θα δουμε ακομα

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω βάλει στο μάτι το Playstation 3. Αλλά με όλα αυτά που έχω ψάξει για το Nintendo 3DS ψήνομαι να αγοράσω αυτό. Ξέρω η διαφορά τους είναι τεράστια. Το καθένα προσφέρει τα δικά του πράγματα... Αλλά όλο το πραμα στο 3DS με έχει πορώσει άγρια... Εσείς τι λέτε?

Δημοσ.

Tα παιχνιδακια που εχει το wii τα εχεις δει καλε

Το 3DS αξιζει την απολυτυ προσοχη μιας και εχει αφηση θετικες εντυπωσεις οπου εχει παρουσιαστει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...