egio13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Καλησπἐρα, ξέρει κανείς πως μπορώ να αφαιρέσω μαύρη γραμμή δεξιά και αριστερἀ σε pdf έγγραφο ,αλλά με ρύθμιση σε όλες τις σελίδες (γιατί είναι 124)κι όχι μία μία (έχω το Acrobat 8 Pro και,εάν βολεύει, το Photoshop Cs 5);
masteripper Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 καπου υπάρχει η επιλογη Crop ,την κάνεις για όλες τις σελίδες το σώζεις και είσαι έτοιμος.(έχει και preview πως θα φαινεται)
egio13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μήπως θα μπορούσες να μου πείς τον τρόπο (που ακριβώς πας;Document>Crop pages;);
masteripper Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δεν το εχω πρόχειρο τωρα...αυριο αν δω οτι δεν παρεις καμμια άλλη βοήθεια θα σου γραψω που πας.
egio13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Κάτσε, το βρήκα! Πας εκεί που σου έγραψα(δηλ.εκεί που είπες) . Μόνο πες μου εάν υπάρχει δυνατότητα να αφαιρεθεί και στη μέση μαύρη γραμμή(είναι βλέπεις δύο στήλες καιlandscape). Σ'ευχαριστώ φίλε εκ των προτέρων.
masteripper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Γιαυτο ...με το Acrobat δεν ξέρω αν γίνεται αλλα γίνεται ...ίσως με λίγη εργασια παραπάνω ... με το Indesign...εισάγεις το PDF και δημιουργεις μια σελίδα Master στην οποία θα "εναποθέσεις" 1 λευκο Παραλληλογραμμο για να κρύψει την γραμμη που θες.Φαίνεται περίπλοκο αλλα απλως θέλει λιγουλάκι διάβασμα στο InDesign...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.