Προς το περιεχόμενο

Gaming Laptop μέχρι 1300 ευρό

Lagoudisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος, θελω να μου προτεινετε(σε φιλο μου βασικα) laptop για gaming χρηση μεχρι 1300 ευρο. Εκεινος σκεφτεται αυτο εδω:

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-A665-145-and-Camera-PSAW3E-0KPX1613E.htm

αλλα δεν μου φενεται και πολυ για gaming(δεν ξερω την ισχυ της καρτας). Οποτε σας ακουω. :-D

Δημοσ.

Σε λαθος υπο-φορουμ ανοιξες το θεμα μαλλον...

Με 1300 ευρω δεν παιρνει καλύτερα ενα ps3 ή xbox360 και ενα φορητο υπολογιστη για ολες τις υπολοιπες δουλειες ? Μια προταση κανω..

Δημοσ.

Για μένα ας δώσει κάτι παραπάνω +300 ευρώ και να πάρει αυτό που πρότεινε ο val αν δεν μπορεί βλέπουμε για κάτι στα χρήματα που διαθέτει

Δημοσ.

Καλά χαρακτηριστικά έχει άλλα από ποιότητα τι γίνεται ; Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου 5400 rpm έλεος :rolleyes:

Εκει κολλησες?60ευρο-500gb 7200rpm!Δλδ το πιο φθηνο και πιο ευκολο να αλλαξει!

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος, θελω να μου προτεινετε(σε φιλο μου βασικα) laptop για gaming χρηση μεχρι 1300 ευρο. Εκεινος σκεφτεται αυτο εδω:

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-A665-145-and-Camera-PSAW3E-0KPX1613E.htm

αλλα δεν μου φενεται και πολυ για gaming(δεν ξερω την ισχυ της καρτας). Οποτε σας ακουω. :-D

Η gt 330m δεν ειναι gaming gpu και σιγουρα δεν αξειζει να δωσει τοσα λευτα γι'αυτη!

Δεν διαφωνώ μαζί σου. Άλλα σε τέτοια δυνατά laptop πρέπει να υπάρχει 7200rpm

Συμφωνω,αλλα ειναι πολυ μικρο το ατοπιμα και συγχωρειτε!Κυριος οταν σου προσφερει τοσα καλα χαρακτηρηστικα με 300+ευρο πιο φθηνα απ'οτι καποιοι αλλοι!

Δυστυχως δεν ειμαστε στην Αμερικη!Με 1400ευρο περνεις το Alienware M17X R3 με ακριβος τα ιδια χαρακτηρηστικα με το Turbo-X!

Δημοσ.

Πολυ καλη επιλογη ο Asus. Αν και με τους SandyBridge φαινεται ηδη (ελαφρα) παρωχημενος. Αλλα στις 17'' ειναι σημερα οτι καλυτερο.

Απο το E-gate εχω αγορασει αρκετες φορες με παντα υψηλα επιπεδα εηυπηρετησης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...