Προς το περιεχόμενο

Στημενη tv (?)

anisixosblogakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις να εχω διαβασει τι ειπαν οι παραπανω πιστευω οτι καλα κανει και στηνει η tv καμια φορα καταστασεις γιατι ολος ο κοσμος ψοφαει για τετοια.Ποιος θα εβλεπε τον Μποτρινι (50 λεπτα εκπομπη) αν δεν ειχε 5 λεπτα "ξυλο" κατα την διαρκεια της κριτικης του φαγητου. Ποιος θα εβλεπε next top model (2 ωρες εκπομπη) αν δεν ηθελε να δει τους κριτες για 20 λεπτα να πετανε ατακες στα κοριτσακια που επειδη ειναι κοριτσακια δεν ξερουν και τι να απαντησουν.Γενικα ποιος θα εβλεπε ριαλιτι χορου,τραγουδιου,whatever αν δεν ηθελε να ακουσει τον σχολιασμο της παρουσιας του "ταλεντου"

Φυσικα ολα αυτα δεν σημαινουν οτι πρεπει και να τα σχολιαζουμε.Τα ελαχιστα δευτερολεπτα που διαρκουν ειναι αρκετα

Δημοσ.

Ειστε πολυ σνομπ και δηθεν.Το παιζετε υπερανω ενω δεν ειστε.Με ποιο "σοβαρο" θεμα εσεις ασχολειστε δηλαδη;

Πιστευω οτι καποιοι δε διαβασαν ολοκληρο το ποστ ή εριξαν μια πολυ γρηγορη ματια και με το που ειδαν οτι αναφερομαι σε τηλεοπτικα προσωπα βρηκαν την ευκαιρια να βγαλουν την χολη τους και να το παιξουν υπερανω.Ειναι οι ιδιοι που ειδαν χθες τον τελικο του just the 2 of us ή που βλεπουν το δελτιο του σταρ.Υποκριτες.

Εγω σε αυτο το ποστ, μεσα απο ενα παραδειγμα, αναφερομαι σε ενα φαινομενο της εποχης που αφορα στην τηλεοραση και κατα ποσο αυτα που προβαλει ειναι αποτελεσμα marketing, αν και κατα ποσο εμπλεκεται η διαφημιση στη δημοσιογραφια.Αυτο ηταν το θεμα.Οχι η Γερμανου.Η Γερμανου ειναι το παραδειγμα.

για ολες της λεξεις με μαυρα γραμματα ευχαριστωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! καιρο είχαν να μου κανουν τετοιο κοπλημεντο ^_^ ^_^ ^_^

για τα πλαγια τωρα (μολις συνειδητοποιησα οτι εχω να μπω στο insomnia σχεδον μια βδομαδα) γιατι εισαι τοσο σιγουρος οτι τα βλεπουμε ολοι? ειναι υποχρεωτικο???? θα δωσουμε και εξετασεις στο τελος της season? :-( :-( εχει κανεις τα sos? :shock: :shock:

καλα για το φαινομενο της εποχης δε το σχολιασω καν.....μακαρι να μας εφταιγε μονο αυτο.

παντως οπου υπαρχει φακος υπαρχει και ψεμα εκτος και αν εσυ στη καθημερινη σου ζωη εισαι παντα χαμογελαστος καθαρος περιποιημενος και χαριτωμενος οπως στα φωτογραφικα σου αλμπουμ....... :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...