Προς το περιεχόμενο

Στημενη tv (?)

anisixosblogakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που με ενοχλει περισσοτερο απ' ολα στην tv ειναι που υποψιαζομαι (μια και δε μπορω να ειμαι σιγουρος) οτι καποια πραγματα ειναι στημενα και γινονται απλα για τηλεθεαση ή για να διαφημιστει καποιο προσωπο, εκπομπη κτλ. Και τα παραδειγματα ειναι παρα πολλα.Προχθες εβλεπα το Super Star με τη Χριστινα Λαμπιρη που ειχε καλεσμενη την συμπαθητικη και ταλαντουχα Ναταλια Γερμανου.Και το εννοω αυτο.Τη συμπαθω και τη θεωρω ταλαντουχα σαν παρουσιαστρια.Βγαζει μια αμεσοτητα και μια φυσικοτητα οπως καμια αλλη.

Βγηκε λοιπον στον αερα της εκπομπης για να λυσει μια παρεξηγηση που αφορουσε την ιδια.Η εισαγωγη ηταν πολυ μεγαλη.Εγω που δε βγαινω ποτε να μιλησω και εσυ παρουσιαστρια το ξερεις καλα (η παρουσιαστρια ολα τα ξερει), που το χιουμορ μου παρεξηγειται, που το οτι κανω μια 4ωρη ψυχαγωγικη εκπομπη δεν ειναι δα και τοσο σπουδαιο, δε σωζω ζωες οπως οι γιατροι και σε ολα αυτα η Λαμπιρη να τη συμπληρωνει.Τελος παντων, το θεμα ηταν το εξης : Στο star.gr το σαιτ που ανηκει στο καναλι Star, ανεβηκε μια ειδηση, συμφωνα με την οποια, καποια παρουσιαστρια, χωρις να αναφερεται ονομα, δηλωσε οτι θελει να φαει την εκπομπη της Γερμανου.Η Γερμανου αντιμετωπιζωντας την ειδηση με χιουμορ την ανεβασε στο twitter της και επειτα οπως ηταν αναμενομενο, οι followers της αρχισαν να αραδιαζουν ονοματα για την πιθανη σφετεριστρια.Επειτα απο αυτο η Γερμανου ενιωσε την αναγκη να βγει για να ξεκαθαρισει τα πραγματα αφου με την αναμεταδοση της ειδησης και τις απαντησεις τη μπαλα πηραν και παρουσιαστριες που ποτε δε θα ελεγαν κατι τετοιο.Και με το αισθημα δικαιοσυνης να τη διακατεχει βγηκε και ειπε απλα οτι εβαλε την ειδηση για πλακα και οτι δεν ηθελε να ειπωθουν ονοματα.Μα καλα δε φανταζοταν οτι αυτο θα γινοταν; Στη συνεχεια ξεκαθαρισε οτι η εκπομπη δεν ανηκει στην ιδια αλλα στο καναλι και πως το καναλι μπορει ανα πασα στιγμη και για οποιοδηποτε λογο να την αντικαταστησει.

Αν και η Γερμανου δε μου φαινεται ατομο που θα εκανε κατι στημενο, ο νους μου πηγε εκει.Μηπως ολο αυτο εγινε για να διαφημιστει το star.gr και η εκπομπη της Γερμανου; Μηπως το σαιτ σκεφτηκε σε συννενοηση με τη Γερμανου να διαφημιστουν αμφοτεροι; Το σαιτ θα ανεβαζε αυτη την ειδηση, η Γερμανου θα την ανεβαζε στο twitter, θα γινοταν χαμος απο τους followers και μετα η Γερμανου θα εβγαινε στο star στο οποιο ανηκει το σαιτ για να λυσει την παρεξηγηση.Γιατι τετοια συνομωσιολογια; Τοση tv που βλεπω, αρχιζω και γινομαι πολυ υποψιασμενος.Ισως γινομαι και αδικος.Το θεμα ειναι οτι εχω δει πολλα πραγματα που μου φανηκαν στημενα και αυτο ειναι κατι που με χαλαει πολυ.Ελπιζω τελικα να μην ειναι στημενα.

Εσεις τι πιστευετε;

Δημοσ.

Οντως ρε παιδια με τι ασχολειστε;Για αυτο ειμαστε για τον π... σαν χωρα.Δεν κοιταμε τα δικα μας προβληματα,παρα μονο τι κανει η Λαμπιρη,η Γερμανου και ο καθε αλλος "επωνυμος".Πλεον η ελληνικη τηλεοραση εχει οτι σαβουρα μπορει να φανταστει ο καθενας.

Δημοσ.
Προχθες εβλεπα το Super Star με τη Χριστινα Λαμπιρη που ειχε καλεσμενη την συμπαθητικη και ταλαντουχα Ναταλια Γερμανου.Και το εννοω αυτο.Τη συμπαθω και τη θεωρω ταλαντουχα σαν παρουσιαστρια.Βγαζει μια αμεσοτητα και μια φυσικοτητα οπως καμια αλλη.

Αλλα Κορομηλα δεν ειναι. Να το πουμε αυτο.

Δημοσ.

Εσεις τι πιστευετε;

εεε... χμμμ εεεε ...κοιταααα εεεε δεν εεεε χμμμμ λες? :unsure: μπαααα .... μπορει πάλι .....αλλάαααα χμμμμ .... βασικά αυτά!!!

Γνώμη μου πάντα ε? :D

Δημοσ.

Ειστε πολυ σνομπ και δηθεν.Το παιζετε υπερανω ενω δεν ειστε.Με ποιο "σοβαρο" θεμα εσεις ασχολειστε δηλαδη;

Πιστευω οτι καποιοι δε διαβασαν ολοκληρο το ποστ ή εριξαν μια πολυ γρηγορη ματια και με το που ειδαν οτι αναφερομαι σε τηλεοπτικα προσωπα βρηκαν την ευκαιρια να βγαλουν την χολη τους και να το παιξουν υπερανω.Ειναι οι ιδιοι που ειδαν χθες τον τελικο του just the 2 of us ή που βλεπουν το δελτιο του σταρ.Υποκριτες.

Εγω σε αυτο το ποστ, μεσα απο ενα παραδειγμα, αναφερομαι σε ενα φαινομενο της εποχης που αφορα στην τηλεοραση και κατα ποσο αυτα που προβαλει ειναι αποτελεσμα marketing, αν και κατα ποσο εμπλεκεται η διαφημιση στη δημοσιογραφια.Αυτο ηταν το θεμα.Οχι η Γερμανου.Η Γερμανου ειναι το παραδειγμα.

Δημοσ.

σνομπ πες με δηθεν πες με ότι τον παίζω πές με (τον υπερανω ε?)αλλά σε ικετεύω όχι

θεατή του just the 2 of us ... pleaseeeee!!!

Δημοσ.

Εμενα πες με θεατη του οτι θες,δεν θα καταλαβω τιποτα. :-D

Προσωπικα εχω σταματησει να βλεπω τηλεοραση(λογω της σαβουρας) απο τοτε που-αν θυμαμαι καλα-επαιζε ο δευτερος κυκλος της πολυκατοικιας.Στο δωματιο μου δεν εχω καν τηλεοραση(για την ακριβεια εχω pc-tv monitor,το οποιο ομως δεν εχει κεραια :-) )

Παντως αμα η γνωμη σου ειναι οτι αυτα που προβαλει η τηλεοραση ειναι θεμα μαρκετινγκ και ολα στημενα,απλα σταματας να βλεπεις,ξερω εγω,το τι σωβρακο φοραει ο ρουβας οταν κοιμαται(παραδειγμα φερνω,ξερω οτι δειχνουν πολυ ΠΟΙΟ ηλιθια πραγματα B) )

Δημοσ.

Ειστε πολυ σνομπ και δηθεν.Το παιζετε υπερανω ενω δεν ειστε.Με ποιο "σοβαρο" θεμα εσεις ασχολειστε δηλαδη;

Πιστευω οτι καποιοι δε διαβασαν ολοκληρο το ποστ ή εριξαν μια πολυ γρηγορη ματια και με το που ειδαν οτι αναφερομαι σε τηλεοπτικα προσωπα βρηκαν την ευκαιρια να βγαλουν την χολη τους και να το παιξουν υπερανω.Ειναι οι ιδιοι που ειδαν χθες τον τελικο του just the 2 of us ή που βλεπουν το δελτιο του σταρ.Υποκριτες.

Εγω σε αυτο το ποστ, μεσα απο ενα παραδειγμα, αναφερομαι σε ενα φαινομενο της εποχης που αφορα στην τηλεοραση και κατα ποσο αυτα που προβαλει ειναι αποτελεσμα marketing, αν και κατα ποσο εμπλεκεται η διαφημιση στη δημοσιογραφια.Αυτο ηταν το θεμα.Οχι η Γερμανου.Η Γερμανου ειναι το παραδειγμα.

Εγώ το τελικό του Just The 2 of Us δε τον είδα γιατί έβλεπα Big Brother (που παρεμπιπτόντως έγινε χαμός). Παρόλα αυτά πληροφορήθηκα για την νίκη του Παναγιώτη Πετράκη και χάρηκα πάρα πολύ, πάντα χαίρομαι όταν γνήσιοι άντρες κατακτούν τη κορυφή. Μήπως όμως κι αυτό ήταν τελικά στημένο και χάρηκα τζάμπα?

Δημοσ.
Ειστε πολυ σνομπ και δηθεν.Το παιζετε υπερανω ενω δεν ειστε.

Μας ξερεις κι απο χθες; Ειμαστε τουλαχιστον 3 μετρα πανω απ' το εδαφος (υπερανω).

Με ποιο "σοβαρο" θεμα εσεις ασχολειστε δηλαδη;

Σ΄αυτο το section αυτου του φορουμ τουλαχιστον, ασχολουμαστε με μια εκφραση της τεχνης, οχι με το αν το Α σκουπιδι, που για να χεζεται στο χρημα και να ικανοποιει το απληστο μιασματικο υπερεγω του προσπαθει να βιασει αδυσωπητα τα μυαλα μας περνοντας την ανοησια ως life-style, μαζευτηκε με το Β σκουπιδι και στησανε κατι για να πετυχουν τους σκοπους τους.

πιστευω οτι καποιοι δε διαβασαν ολοκληρο το ποστ ή εριξαν μια πολυ γρηγορη ματια και με το που ειδαν οτι αναφερομαι σε τηλεοπτικα προσωπα βρηκαν την ευκαιρια να βγαλουν την χολη τους και να το παιξουν υπερανω.Ειναι οι ιδιοι που ειδαν χθες τον τελικο του just the 2 of us ή που βλεπουν το δελτιο του σταρ.Υποκριτες.

Πως εμαθες οτι ειδαμε το Just the 2 of us, ή οτι παρακολουθουμε το δελτιο του σταρ; Μαλλον πρεπει να ψαξω για καμερες και κοριους.

Ειναι. Αλλα γιατι να ασχολουμαστε με σκατα, δινοντας τους αξια;

Δημοσ.

Φυσικά και όλα είναι στημένα. Η τηλεόραση είναι σάπια ως εκεί που δεν πάει. Κάθε μέρα στο αλτερ πχ αν βάλεις να δεις ειδήσεις θα παρακολουθήσεις στημένες λογομαχίες μεταξύ του πράσινου δημοσιογράφου και του μπλε. Πόσο μάλλον στον χώρο που αναφέρεσαι. Εγώ προσωπικά δεν βλέπω τέτοιου είδους προγράμματα και αν θες το πιστεύεις. Δεν είναι όλοι υποκριτές όπως λες. Βλέπω αγώνες, σειρές(πχ battlestar galactica) και ταινίες. Και λόγω του ότι τις βαρέθηκα, τώρα τελευταία βλέπω ταινίες από την Ασία που παλιότερα τις κορόιδευα. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πω ψεύτη κάποιον που λέει ότι δεν έχει καν τηλεόραση σπίτι του.Όσο τώρα για το "σνομπ και υπεράνω" που λες. Εσύ πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν όσον αφορά το τι θα δεις στην τηλεόραση για να περάσεις την ώρα σου πιο "σοβαρά" θέματα; Το "σοβαρά" μπορεί να είναι και μια καλή κωμωδία πχ. Δεν το καταλαβαίνεις ίσως γιατί δεν συνήθισες να βλέπεις κάτι διαφορετικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...