Προς το περιεχόμενο

Είναι ταμπού να πηγαίνεις σε ψυχολόγο?

professor chaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να έχω διαβάσει ολες τις σελίδες του θέματος και έχοντας αναλογη εμπειρία,πιστεύω πως η κοπέλα εκανε πολυ καλα που το είπε στο φιλο σου....Η ειλικρίνεια ειναι δυσκολο πραγμα στις μερες μας και ειδικα σε οτι αφορα ενα τετοιο θέμα....Με κίνδυνο να φανω σκληρός, αν ο φίλος σου εγκαταλείψει λόγω αυτού πολυ απλά ειναι....λίγος για την κοπελα...

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χωρίς να έχω διαβάσει ολες τις σελίδες του θέματος και έχοντας αναλογη εμπειρία,πιστεύω πως η κοπέλα εκανε πολυ καλα που το είπε στο φιλο σου....Η ειλικρίνεια ειναι δυσκολο πραγμα στις μερες μας και ειδικα σε οτι αφορα ενα τετοιο θέμα....Με κίνδυνο να φανω σκληρός, αν ο φίλος σου εγκαταλείψει λόγω αυτού πολυ απλά ειναι....λίγος για την κοπελα...

Συμφωνω και γω οτι εφοσον το ενιωθε σωστα επραξε κ το ειπε η κοπελια,ανεξαρτητα απο το πως θα αντιδρασει ο φιλος της.

Δημοσ.

να σας κανω και update στο λαβ στορι.το ζεύγος ευτυχως καλά κρατεί και ο φίλος μου δεν πιάνει κάτι ανησυχητικό στην ατμόσφαιρα.παραδέχτηκε πάντως πως το έκανε πολύ θέμα χωρις λόγο.άντρες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...