bi171184 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα!αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:εδω και περιπου 20 μερες,ο υπολογιστης της υπογραφης μου εχει κανει 3 μη αναμενομενες επανεκιννησεις με ονομασια σφαλματος blue screen..ο επεξεργαστης ειναι ελαφρως κλοκαρισμενος,παρ'ολα αυτα η μνημες λειτουργουν σε μικροτερη ταχυτητα απο την κανονικη.επισης εδω και ενα χρονο λειτουργει αψογα χωρις να μου εχει βγαλει ποτε αλλο προβλημα.χρησιμοποιω windows security essentials(δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο αυτο) και εχω τους τελευταιους drivers της ati(10.12).βασικα το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οι drivers γιατι απο τοτε που τους εγκατεστησα παρατηρησα αυτα τα απροσδοκητα errors...ξερετε τι μπορει να φταιει??
filip123go Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Βάλε τον cpu σε κανονική συχνότητα, τρέξε bootable memtest για κανένα 5ωρο, τρέξε furmark και ανέβασε φώτο με το ντόνατ εδώ..! Και πες μας και τι σου γράφει η blue screen... Αυτά για αρχή...!
bi171184 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Βάλε τον cpu σε κανονική συχνότητα, τρέξε bootable memtest για κανένα 5ωρο, τρέξε furmark και ανέβασε φώτο με το ντόνατ εδώ..! Και πες μας και τι σου γράφει η blue screen... Αυτά για αρχή...! επομενως πιστευεις οτι ειναι η θεμα η μνημης η καρτας γραφικων?για μνημη δεν ξερω γιατι εδω κ κανενα χρονο το συστημα λειτουργει αψογα χωρις αλλαγες.επισης οι μνημες παιζουν χαμηλοτερα απο την στοκ ταχυτητα τους.παρ'ολα αυτα θα τρεξω ενα memtest.πρωτα ομως θα τρεξω furmark γιατι μυριζουν μουφια οι τελευταιοι catalyst κ μου φαινεται καπου πηρε το ματι μου μερικες αναφορες για blue sreens.τελος,μηπως ν εκανα κ ενα σκαναρισμα μηπως ειναι ιος?επισης furmark για ποση ωρα να τρεξω? λοιπον,ακυρο.φταινε τελικα οι drivers..το εψαξα λιγο και πολλοι αναφερουν το ιδιο πραγμα.bsod οταν το συστημα ειναι σε λειτουργια power save,οπως δηλαδη κ στην περιπτωση μου(τωρα παρατηρησα οτι οσες φορες μου εγινε αυτο,ελειπα απο τον υπολογιστη).περναω τους προηγουμενους κ βλεπουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.