Perdurabo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, Έχω έναν κλώνο DM500s και θέλω να του δώσω internet χρησιμοποιώντας access point(tplink wa500g). Έχω κάνει τα παρακάτω: 1)επέλεξα Client (έχω τσεκάρει το WDS αλλά δοκίμασα και χωρίς) 2)στις ρυθμίσεις ασφαλείας έβαλα WPA PSK και έγραψα τον κωδικό που έχω ορίσει για το ασύρματο στο ρούτερ 3)όρισα static IP στο tplink γιατί είχε ίδια με το router (+subnet mask 255.255.255.0 & gate 192.168.1.254) Μετά απ όλα αυτά μέσα απ το interface του Tplink βλέπω ότι έχει συνδεθεί γιατί αναφέρει και τιν ισχύ του σήματος. Όταν όμως το βάζω πάνω σ ένα λάπτοπ πχ (με ανενεργή την δική του κάρτα ασύρματου) δε δίνει ίντερνετ. Καμιά ιδέα;
paylidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 τσεκαρε το θεμα των ip... Με ειχε ταλαιπωρήσει και εμενα ακριβως η ιδια υλοποιηση. Νομίζω πάντως οτι το ειχα βάλει σε bridge mode...
Finn Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε αλλάζοντας την ασφάλεια στο thomson.Είχα WPA/WP2 και το κανα σκέτο WPA και μπόρεσε να παίξει ως client το tplink!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.