john2gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Έλα σου λέω η αποτυχημένη αντιγραφή του Getter Robo
WizeMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Βλέπετε Horror Anime και αν ναι τι εντύπωση έχετε; είδα πρόσφατα το Another αλλά το περίμενα πιο scary απ' ότι ήταν! Το Bleach πάντως αν παραβλέψεις τα Fillers (εγώ τα είδα μετά) : 033 *Karakura Heroes Omake 1 050 *Karakura Heroes Omake 2 064-108 *Bount arc 128-137 *Stolen Hogyoku arc 147-149 *Rukia side story. Plot&Character designs by Kubo 168-189 *New Captain arc 204-205 *Random one-episode fillers 213-214 *Karakura Riser Omake 227-265 *Zanpakutou Rebellion arc. Character designs by Kubo. 266 *Hueco Mundo Recap 287 *Magic Lamp Gaiden 298 *Hell Chapter Movie Promotion 299 *Hell Chapter Movie Prologue 303-305 *Random one-episode fillers 311-316 *Random one-episode fillers 317-341 *Gotei 13 Invasion arc 355 *New Year Special Θα του αρέσει χαλαρά το Bleach. Αν και συμφωνώ ότι θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί που: Σώζει την Rukia και νικάει τον Byakuya Εμένα μου άρεσαν οι μάχες στο Hueco Mundo & μέχρι ένα σημείο και οι μάχες ενάντια του: Aizen . Έχει φυσικά πολλά σεναριακά κενά και αναπάντητα ερωτήματα αλλά what the hell...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 τα φιλλερ τι ειναι; επεισόδια των οποίων το σενάριο δεν υπάρχει στα manga... συνήθως τα βάζουν σε ένα anime έτσι ώστε να μην φτάσει το story στο σημείο που είναι στο manga
salonika91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ας ξεθαψω αυτο το τοπικ xD Ειδα περσυ το Dragonball Z και το Dragonball Gt. Το Ζ ειναι ενα ΕΠΟΣ! Πραγματικα δεν υπαρχει το anime. Οποιος μπηκε σ αυτο το topic για να παρει ιδεες για το πιο anime να δει,να δει το dragonball Z.(με ελληνικη μεταγλωτηση) Τωρα λεω να δω κανενα ανιμε με λιγα επισοδεια.Λεω για το death note αλλα μετα το dragonball πολυ φοβαμε οτι θα ξενερωσω με το death note.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 με ελληνική μεταγλώττιση δεν βλέπω ούτε με όπλο στο κρόταφο...
salonika91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ναι ειναι λιγο gtp.Ειχει καποια λαθακια και σε καποιες φασεις αλλαζουν οι φωνες Παντος ειναι πολυ πορωτικο γιατι ειναι στιν γλωσσα σου και καταλαβαινεις τα παντα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 και υποτιτλισμένα καταλαβαίνουμε τα πάντα, δεν ήταν πεταμένα λεφτά τα φροντιστήρια αγγλικών
stratigos24 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Death note ειχα δει την πρωτη season και ηταν πολυ ωραια. 2η season ειδαν φιλοι μου και μου ειπαν οτι χαλαει πολυ και ετσι δεν τον ξεκινησα.
bnvdarklord Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Death note ειχα δει την πρωτη season και ηταν πολυ ωραια. 2η season ειδαν φιλοι μου και μου ειπαν οτι χαλαει πολυ και ετσι δεν τον ξεκινησα. Προσωπικά διαφωνώ, κανει μια μικρή κοιλιά στην αρχή της και αυτό ειναι όλο. Αξίζει να το τελειώσεις, εξάλλου δεν ειναι πολλα επισόδεια.
krispos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Ας ξεθαψω αυτο το τοπικ xD Ειδα περσυ το Dragonball Z και το Dragonball Gt. Το Ζ ειναι ενα ΕΠΟΣ! Πραγματικα δεν υπαρχει το anime. Οποιος μπηκε σ αυτο το topic για να παρει ιδεες για το πιο anime να δει,να δει το dragonball Z.(με ελληνικη μεταγλωτηση) Τωρα λεω να δω κανενα ανιμε με λιγα επισοδεια.Λεω για το death note αλλα μετα το dragonball πολυ φοβαμε οτι θα ξενερωσω με το death note. Τα δυο αυτά anime δεν έχουν καμία απολύτως σχέση και δεν μπορούν να συγκριθούν. Δες το Death Note και είναι σαν να βλέπεις έναν αγώνα σκάκι με πιόνια ανθρώπους, απλά μην περιμένεις επικές μάχες που καταλήγουν στο ποιος έχει το μεγαλύτερο kamehame .
salonika91 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Τα δυο αυτά anime δεν έχουν καμία απολύτως σχέση και δεν μπορούν να συγκριθούν. Δες το Death Note και είναι σαν να βλέπεις έναν αγώνα σκάκι με πιόνια ανθρώπους, απλά μην περιμένεις επικές μάχες που καταλήγουν στο ποιος έχει το μεγαλύτερο kamehame . Ειδα και το death note!!! Ενταξει παρα πολυ καλο! Οφείλω να πω οτι δεν το περιμενα Υπαρχει και 2h season? Εγω 37 επεισοδια ειδα
Panorea1996 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Βασικά εγώ άκουω ιαπωνικά ροκ και μου αρέσουν και κάποια οπενιγκ από ανιμε σειρές όπως το πρώτο και το δεύτερο οπενιγκ attack on titan. Θέλω να μαζευτούμε οποίος ενδιαφέρεται και να το τραγουδισουμε αλλά θέλει άτομα αρκετά και πρόβες και μουσικά όργανα εγώ θέλω όμως πολύ να γίνει αυτό ποιος άλλος ενδιαφέρεται????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα