Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ το Σάββατο είδα και τα 26 επεισόδια του Super Robot Wars - The Inspector (κοινώς την anime έκδοση του Super Robot Wars Original Generation 2 για DS (ή το 2ο κομμάτι του OGs για PS2 :P).

Συμπαθητικό fanservice πάλι για όποιον έχει παίξει τα games, αλλά το σχέδιο με 15χρονο κοριτσάκι που έχει εμ... μπαλκονάρες και nipples... Japan. ^_^

Ακόμα προσπαθώ να τελειώσω το Wolf's Rain που το πάω με το πάσο μου.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι υπερτερεί το Dragonball αν είσαι έως 12-13 ετών :P

τέλειο το Kabamaru? cool story bro...

γιατι; εγω παλι στην προχωρημένη ηλικία μου ειμαι μεγαλος φαν του dragonball και για το kabamaru θυμαμαι το εβλεπαν τα ξαδερφια μου πριν καμια δυο δεκαετιες και πωρωνόμουν κι εγω...

Δημοσ.

Μπα οχι, το dragonball δεν συγκρινεται με Naruto τουλαχιστον (δεν εχω ιδεα για Bleach μιας και δεν μου αρεσε), το δευτερο εχει πολυ ποιο mature ιστορια και πολυ καλυτερους χαρακτηρες και character development.

P.S. Τα εσπασε ο Danzo επι ευκαιρια.

• Moderators
Δημοσ.

Καλά τα Naruto και Bleach, αλλά τρώνε το DBZ-ation τους.

Πρωταγωνιστής που έχει ένα + σε σχέση με τους άλλους (κανονικούς) good guys & training > all.

Και γενικά αυτά τα νέα power levels κάθε τόσο, με αποκορύφωμα το Bleach που κατ' εμένα έπρεπε να τελειώσει μετά τον Aizen.

Btw, NaruHina ή ΝaruSaku; :P

Δημοσ.

Τουλαχιστον το Naruto εχει ακομα τους βασικους κακους να ειναι στο παιχνιδι και λενε οτι και η σειρα θα τελειωσει με το δικο τους τελος το οποιο ειναι ποιο κοντα απο οσο νομιζουμε.

Edit: Προτιμω NaruHina :wub:

Δημοσ.
και τώρα βλέπω Deadman Wonderland...

Κι εγω ειχα σκοπο αρχισω αλλα ξενερωσα τελειως οταν διαβασα -απο ατομα που ειχαν διαβασει πρωτυτερα το manga- οτι το εχουν πετσοκοψει τοσο στο cencorship, στη μεταφορα, που εχει χαθει το μισο νοημα και το αποτελεσμα ειναι πολυ κατωτερο απο το αρχικο. Ισως καποια στιγμη πιασω το manga.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατι; εγω παλι στην προχωρημένη ηλικία μου ειμαι μεγαλος φαν του dragonball και για το kabamaru θυμαμαι το εβλεπαν τα ξαδερφια μου πριν καμια δυο δεκαετιες και πωρωνόμουν κι εγω...

γιατί λογικά ήταν από τα πρώτα που είδες...

πορωμένος προφανώς μπορείς να είσαι και μένα εξάλλου μου άρεσε το DB, αλλά το σενάριό του είναι πολύ απλοϊκό και γενικότερα είναι αρκετά παιδικό για να ισχυριζόμαστε ότι δεν το φτάνουν τα Naruto/Bleach/One Piece...

Δημοσ.

γιατί λογικά ήταν από τα πρώτα που είδες...

πορωμένος προφανώς μπορείς να είσαι και μένα εξάλλου μου άρεσε το DB, αλλά το σενάριό του είναι πολύ απλοϊκό και γενικότερα είναι αρκετά παιδικό για να ισχυριζόμαστε ότι δεν το φτάνουν τα Naruto/Bleach/One Piece...

οντως ηταν απο τα πρωτα που ειδα και οντως το σεναριο ηταν απλοικο (ρολο μαλον επαιξα το οτι δημιουργήθηκε καμποσες δεκαετιες πριν) αλλα σε ολα τα υπολοιπα που εχω δει οπως: full mentaλ alhemist, haker, naruto, bleach, yu-gi-oh ( :mrgreen: ), fairy tail, one piece, tokyo undergroud κτλ μπορω να πω πως το dragonball ειχε σταθερη αξια και πως παρα το απλοικο σεναριο ολα τα υπολοιπα που το αποτελουσανε (μαζι και το voice casting) το εκαναν νο.1 για μενα και για πολυ κοσμο ακομα. Σ'αυτο μπορει να συμβαλει και το γεγονος οτι μεγαλωσα με dragonball και ολα τα υπολοιπα μου φαινονται υποδεεστερα. παντως οριστε και η ιστορια για οσους θελουν να μαθουν κατι παραπανω:

Dragonball:Αυτή είναι η πρώτη season, η οποία είναι δημιούργημα του ταλαντούχου Ιάπωνα director Akira Toriyama.Σε αυτήν την season ο Son Goku έρχεται στην Γη από τον πλανήτη Vegeta(πατρίδα των μοχθηρών και κακών πολεμιστών του συμπάν που ακούγονται στο όνομα Saiyans).Λόγω της πτώσης που έπαθε ο μικρός Son Goku έχει ξεχάσει τα πάντα τα όσα του έμαθαν οι Saiyans.Εκεί τον βρίσκει ο παππούς του που τον μεγάλωσε και τον έμαθε τα πάντα για την ζωή των γηινών και των πολεμικών τεχνών ως τον θάνατό του.Για πρώτη φορά συναντάει την μικρή Bulma με την οποία μαζί μαζεύουν τις θρυλικές Dragonball.Στην διαρκεία της αναζήτησης τους όμως συναντάνε τους πρώτους εχθρούς τους, τους Red Ribbon Army(Αλλιώς στρατός της κόκκινης κορδέλας) με αρχηγό τον Αυτοκράτορα Pilaf.ο σκοπός του νεαρού Son Goku είναι να εξοντώσει τους εχθρούς αυτούς και ταυτοχρόνως να μαζέψει τις Dragonballs.

Dragonball Z:Αυτή είναι η δεύτερη season, η οποία είναι κι αυτή δημιούργημα του Akira Toriyama.Δυστυχώς εδώ τελειώνει το δημιούργημα του ο Akira.Σε αυτήν την season ο Son Goku παντρεμένος με την Chi Chi και ένα παιδί, τον γιό του τον Gohan συναντάνε νέες περιπέτειες, οι οποίες είναι πιο επικίνδυνες από του προηγούμενου dragonball.Νέος τους εχθρός είναι οι Saiyans και τα Androids(αλλιώς Cyborgs) του τρελού επιστήμονα Dr.Gero(παλιός εχθρός του Son Goku από το Dragonball και σύμμαχος του αυτοκράτορα Pilaf) με σκοπό να εξοντώσουν τον ίδιο τον Son Goku.Ο Son Goku όμως με την βοήθεια των φίλων του που απέκτησε ήδη από το προηγούμενο Dragonball καταφέρνει με το ταλέντο του να γίνεται δυνατός και πιο επικίνδυνος από τους εχθρούς του.Πρώτα συναντάει για πρώτη φορά τον μεγάλο αδερφό του, τον Raditz.Μετά τον Vegeta μαζί με τον Νappa, του οποίου ο Πρίγκηπας Vegeta έχει μεγάλο μίσος στον Son Goku για προδοσία εναντία των Saiyans.Ύστερα συναντάει την ειδική ομάδα εξόντωσης τους 3 Saiyans.Μετά όμως συναντάνε τον Frieza που όλοι φοβούνται λόγω της καταστροφής του πλανήτη Vegeta(όχι όμως ο Son Goku που προστατεύει την Γη).Μετά συναντάει τα Androids και τον ίδιο τον Dr.Gero με σκοπό του Dr.Gero να εξοντώσει τον Son Goku για την καταστροφή του στρατού της κόκκινης κορδέλας.Στο τέλος συναντάει τον δυνατότερο εχθρό από όλους, τον χοντρό Buu και τον εναλλακτικό εαυτό του τον αδύνατο Buu, του οποίου έχει την ικανότητα να αυτοθεραπεύεται στο λεπτό.Όμως συναντάει σε όλο το χάος νέους φίλους, τους Namekians από τον πλανήτη Namek, πατρίδα του πρίγκηπα Piccolo και μετά τον θάνατο του συναντάει τον βασιλιά του άλλου κόσμου και τον ίδιο τον νέο του δάσκαλο τον Kaio, του οποίου του έμαθε τις νέες του δυνάμεις, κάτι που δεν έμαθε όταν ήταν ζωντανός.

Dragonball GT:Αυτή είναι η τρίτη και τελευταία season της σειράς Dragonball, της οποίας είναι η συνέχεια της δουλειάς του Akira Toriyama με directors τους Daisuke Nisio & Osamu Kasai.Σε αυτήν την season ο Son Goku γίνεται πάλι μικρός λόγω της ευχής κάποιου παλιού εχθρού του, του οποίου έστειλε σε άλλη διάσταση ο Son Goku.Αποστολή του είναι μαζί με την εγγονή του, την γλυκεία Pai να ξαναμαζέψει τις Dragonball για να ξαναμεγαλώσει.Δυστυχώς από μεγάλη ατυχία του συναντάει τα στοιχεία των Dragonball, τα οποία είναι οι καινούργιοι εχθροί του Son Goku μετά από τόσες ευχές.Ο Songoku πρέπει να νικήσει τα στοιχεία και τους δράκους των Dragonballs ώστε να αποκτήσει τις Dragonballs.Και νέος τους εχθρός είναι το τελευταίο δημιούργημα του Dr.Gero, ο Baby, του οποίου έχει την ικανότητα να κατέχει υπό τον έλεγχο του άλλους εχθρούς και να τους βάζει να σκοτώσουν τον Son Goku και τους φίλους του.Σε αυτήν την τελευταία season ο Son Goku αποκτάει από μόνος του νέες δυνάμεις που δεν είχε φτάσει στο όριο του κάθε Saiyan.Στο τέλος πραγματικά είναι το τέλος του Son Goku σε αυτόν τον κόσμο και η αναχώρηση του στον άλλον κόσμο και η καταστροφή των Dragonballs.Μετά όλα κυλάνε ομαλά στην Γη.

υ.γ. το Dragonball Z θεωρειται adult anime και δεν εχει καμια σχεση με το πρωτο το οποιο οντως ηταν παιδικο.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι "adult" το DBZ, anime που δεν πεθαίνει (μόνιμα) κάνεις από τους πρωταγωνιστές...

...come on!

• Moderators
Δημοσ.

ναι "adult" το DBZ, anime που δεν πεθαίνει (μόνιμα) κάνεις από τους πρωταγωνιστές...

...come on!

Τί φταίνε οι άνθρωποι που όταν οι άλλοι έχουν "welcome to Hell", οι πρωταγωνιστές του DBZ έχουν "ξαναπροτιμήστε μας"; :P

Btw, είδα ένα Full Mental Alchemist και όποτε βλέπω τέτοια typos...

Fullmetal Alchemist.

Ούτε Full Metal Jacket είναι, ούτε Full Metal Panic. :P

Δημοσ.

...come on!

δε φτανει που πεθαινει ο καθενας 500 φορες και περασαν τη μιση ζωη τους στον αλλο κοσμο, εσυ θελεις και να πεθανουν μονιμα;

κατα την αποψη μου το dbz ειναι οτι καλυτερο εχει βγει μεχρι στιγμης (οχι οτι δεν υπαρχουν αλλα εξισου καλλα αλλα αυτο ξεχωριζει) το ναρουτο για παραδειγμα που αρχισα να το βλεπω βαρεθηκα τοσο που μετα το 20 επισοδειο βαραγα το κεφαλι μου στον τοιχο, αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν ειναι καλο απλα οτι δεν μπορει να αρεσουν σε ολους τα ιδια πραγματα. μπορει καποιος να ακουει την λεξη filler και να χαιρεται και ο αλλος να θελει να πεσει απ'τον γκρεμο.

γουστα ειναι αυτα γι αυτον τον λογο κιολας εχω δει τοσα πολλα anime και εχω διαβασει τοσα πολλα manga για να δω περιπου πως ειναι και τα υπολοιπα και να σχηματίσω μια πληρης αποψη και το μονο που μου ειχε τραβηξει την προσοχη και με ενθουσιασε πραγματικα ειναι το Dragonball και το μανγκα του Blue Dragon.

• Super Moderators
Δημοσ.

δε φτανει που πεθαινει ο καθενας 500 φορες και περασαν τη μιση ζωη τους στον αλλο κοσμο, εσυ θελεις και να πεθανουν μονιμα;

προφανώς, διότι από την στιγμή που ξέρουμε ότι θα τους ξαναφέρουν στην ζωή δεν "στεναχωριόμαστε"...

γουστα ειναι αυτα γι αυτον τον λογο κιολας εχω δει τοσα πολλα anime και εχω διαβασει τοσα πολλα manga για να δω περιπου πως ειναι και τα υπολοιπα και να σχηματίσω μια πληρης αποψη και το μονο που μου ειχε τραβηξει την προσοχη και με ενθουσιασε πραγματικα ειναι το Dragonball και το μανγκα του Blue Dragon.

sorry αλλά διαφωνώ όσο δεν πάει, τόσο το anime αλλά και το manga του DB είναι τρομακτικά απλοϊκά σεναριακά είτε όπως εξελίσονται ή το story που έχουν πίσω τους, που τα Naruto/One Piece φαίνονται σαν το Lord of The Rings/Silmarillion μπροστά του...

• Moderators
Δημοσ.

προφανώς, διότι από την στιγμή που ξέρουμε ότι θα τους ξαναφέρουν στην ζωή δεν "στεναχωριόμαστε"...

True, "πωπω, ο Son Goku θυσιάστηκε... Ε σιγά, θα βρει χρόνο να προπονηθεί ώστε να γίνει ακόμα πιο OP." :P

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ απορώ που μετά από τον Dende δεν τραυμάτιζε ο ένας Saiyan τον άλλο μέχρι σχεδόν να πεθαίνουν ώστε να τους healάρει κάθε φορά για να παίρνουν free power up :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...