Sellers Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 το Death Note μέχρι τη μέση. Τελικά ένας ήταν ο λόγος που το βλέπαμε...
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 το Death Note μέχρι τη μέση. τι σου άρεσε στο Code Geass; μπας και κατέβει καμμιά ιδέα. επειδη πεθανε ο διαβητικος? λιγο πoλυ τα παντα μου αρεσανε στο code geass ας ξεκινησουμε με το character design της CLAMP και τους διαλογους φυσικα
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 everybody knows that ακομα και εγω που δε το εχω δει ελληνικα
Sellers Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Πολλά πράγματα είναι γνωστά (και πολύ πιο γνωστά απο το συγκεκριμένο σπόιλερ για το Death Note) και όμως συνεχίζουμε να τα βάζουμε σε σπόιλερ διότι μπορεί μια στο εκατομύριο να βρεθεί ένας που να μην το knows that. Θα ήταν κρίμα να το μάθει απο εμάς και όχι απο την ταινία.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Τι γινετε με το Hellsing Ultimate ρε παιδια? Εχουμε μεινει στο 7 episode και δεν βλεπω καμια αναφορα για τα υπολοιπα 3.
viper2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 umineko no naku koro λοιπον το ειδα και εχω να πω να μην το δειτε for the love of GOD μην το δειτε
twiner Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 τσέκαρε και το Mouryou no Hako που δεν είναι απ'τα γνωστά. hate it or love it. Αρκετά περίεργο και αργό στην εξέλιξη αλλά έχει ωραίο char design (από CLAMP), έχει έξυπνους διαλόγους (και μονολόγους) και κυρίως: έξυπνη υπόθεση. απ'τα καλύτερα που έχω δει.
viper2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 τσέκαρε και το Mouryou no Hako που δεν είναι απ'τα γνωστά. hate it or love it. Αρκετά περίεργο και αργό στην εξέλιξη αλλά έχει ωραίο char design (από CLAMP), έχει έξυπνους διαλόγους (και μονολόγους) και κυρίως: έξυπνη υπόθεση. απ'τα καλύτερα που έχω δει. εξαιρετικο ητανε το box of goblins
marantonis Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ωραια φαση φαινεται το "Mouryou no Hako". Θα το δω καποια στιγμη. Sellers πώς παει το Lain?
Sellers Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Έπεσε τρελή δουλειά με την σχολή και έχει κολλήσει στο τρίτο επεισόδιο. Απο Πέμπτη όμως που ελευθερώνομαι θα το συνεχίσω, με έχει κρατήσει αρκετά.
DimAslan Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Το Lain ήταν πολύ καλό... κι εγώ δεν το έχω τελειώσει... Πάντως αν θέλετε να δείτε ταινιούλες πολύ καλά ήταν το Appleseed και το Vexille... Οπτικά τουλάχιστον ήταν πολύ εύγευστα... Τώρα από σειρές είχα ξεκινήσει το Infinite Stratos, αρκετά καλή αλλά έχει κολλήσει στο 12ο επεισόδιο και τώρα βλέπω Deadman Wonderland... Το αγαπημένο μου miniseries είναι σίγουρα το Ergo Proxy... τρελλό κόλλημα... Ταινία σίγουρα το Akira... απλά θεϊκό... Και σειρά Naruto και μετά Bleach... Έστω και με fillers, ακόμα δεν τα έχει ξεπεράσει κάποιο... Πολύ σούπερ ήταν και το Witchblade... του 2006, οπότε πιστεύω θα αρέσει και στους πιο νέους στο είδος... και η Masamune... όλα τα λεφτά...
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Και σειρά Naruto και μετά Bleach... Έστω και με fillers, ακόμα δεν τα έχει ξεπεράσει κάποιο... φιλε μου σορρυ αλλα το Dragonball υπερτερει... ειναι απλα το καλυτερο. δεν λεω πως το naruto ή το bleach δεν ειναι καλα. αντιθετως. απλα το dragonball ειναι μακραν το καλυτερο. Βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα επρεπε στο συγκεκριμενο σου ποστ να αντιδρασω. φιλικα παντα υ.γ. και το καπαμαρου ηταν τελειο... οπως και το dr. slump and arale.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 ναι υπερτερεί το Dragonball αν είσαι έως 12-13 ετών τέλειο το Kabamaru? cool story bro...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα