twiner Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Το gungrave είναι ανιμέ.Δεν ξέρω αν θέλει κάτι τέτοιο το παιδί. όποιος βλέπει σειρές, αργά ή γρήγορα πάει και σε ανιμέ. Είναι κάτι σαν φυσικός νόμος. Οπότε why wait?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 όποιος βλέπει σειρές, αργά ή γρήγορα πάει και σε ανιμέ. Είναι κάτι σαν φυσικός νόμος. Οπότε why wait? No offence αλλά βλέπω εδώ και χρόνια σειρές. Anime δεν αντέχω να δω ούτε για 3 λεπτά. Και πάλι, no offence σε όσους αρέσουν τα anime.
marantonis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 No offence αλλά βλέπω εδώ και χρόνια σειρές. Anime δεν αντέχω να δω ούτε για 3 λεπτά. Και πάλι, no offence σε όσους αρέσουν τα anime. Εχεις προβλημα με τα κινουμενα σχεδια γενικα; Δηλαδη, δεν αντεχεις, ας πουμε, να δεις οτιδηποτε μη live-action, σου τη σπαει ν' αντικριζεις ανθρωπους και σκηνικα σχεδιασμενα; Μου φαινεται, ειλικρινα, αδυνατο το να μην αντεχεις να δεις ουτε για 3 λεπτα, εκτος αν ισχυει σε πολυ μεγαλο βαθμο το παραπανω. Γιατι, περα απο την οπτικη διαφορα, σε τιποτα αλλο δε διαφερουν ιδιαιτερα τα anime, απο οποιοδηποτε αλλο "κανονικο" (τι απεχθης λεξη) εργο, ταινια ή σειρα. Πιστευω πως απλως δεν εχεις δοκιμασει κατι που να υπακουει στα γουστα σου, ακομη. Τι εχεις προσπαθησει να δεις;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Εχεις προβλημα με τα κινουμενα σχεδια γενικα; Δηλαδη, δεν αντεχεις, ας πουμε, να δεις οτιδηποτε μη live-action, σου τη σπαει ν' αντικριζεις ανθρωπους και σκηνικα σχεδιασμενα; Μου φαινεται, ειλικρινα, αδυνατο το να μην αντεχεις να δεις ουτε για 3 λεπτα, εκτος αν ισχυει σε πολυ μεγαλο βαθμο το παραπανω. Γιατι, περα απο την οπτικη διαφορα, σε τιποτα αλλο δε διαφερουν ιδιαιτερα τα anime, απο οποιοδηποτε αλλο "κανονικο" (τι απεχθης λεξη) εργο, ταινια ή σειρα. Πιστευω πως απλως δεν εχεις δοκιμασει κατι που να υπακουει στα γουστα σου, ακομη. Τι εχεις προσπαθησει να δεις; Λατρεύω ό,τι έχω δει από Pixar (έχω αγοράσει σε original DVD τα περισσότερα). Μου άρεσαν πολύ τα Shrek και γενικά δεν έχω πρόβλημα με το animation. Έχω πρόβλημα με το anime. ΥΓ: Επαναλαμβάνω, no offence, δεν θεωρώ το anime "παιδικό" ή "χάλι" ή whatever, απλώς δεν μου αρέσει η αισθητική του. Καθόλου. ΥΓ2: Ευχαρίστως να συνεχίσουμε την κουβέντα σε νέο thread, ας μην χαλάμε το παρόν.
marantonis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 ΥΓ2: Ευχαρίστως να συνεχίσουμε την κουβέντα σε νέο thread, ας μην χαλάμε το παρόν. χμ... παμε εδω; αλλιως φτιαξε νεο.
twiner Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 αφού με τη μεταφορα έγινα και topic starter , ας μου επιτραπεί να ρίξω μια σπίθα: @ paredwse, δουλειές του Studio Ghibli έχεις δει; σε τι βαθμολογική κλίμακα τις τοποθετείς σε σχέση με τις ταινίες της Pixar; Τα anime έχουν τεράστιο range. Από mainstream μέχρι dementia κι από animation της δεκάρας μέχρι λεπτομέρεια που ξεπερνάει τα κλασσικά της Disney.
antreas18 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 αφού με τη μεταφορα έγινα και topic starter , ας μου επιτραπεί να ρίξω μια σπίθα: @ paredwse, δουλειές του Studio Ghibli έχεις δει; σε τι βαθμολογική κλίμακα τις τοποθετείς σε σχέση με τις ταινίες της Pixar; Τα anime έχουν τεράστιο range. Από mainstream μέχρι dementia κι από animation της δεκάρας μέχρι λεπτομέρεια που ξεπερνάει τα κλασσικά της Disney. Η αισθητικη οπως ειπε και ο paredwse ομως, παραμενει η ιδια.Γνωριζω πολλους που εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια αποψη με paredwse. Προσωπικα μαρεσουν αρκετα.
marantonis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Η αισθητικη οπως ειπε και ο paredwse ομως, παραμενει η ιδια. Γνωριζω πολλους που εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια αποψη με paredwse. Προσωπικα μαρεσουν αρκετα. Χμ... οχι. Παρε για παραδειγμα μια ταινια του Miyazaki απο τη μια, και το Shiki απο την αλλη, ή το Monster απο τη μια, και το Dragon Ball (νταξει το ξεφτιλισα) ειτε το One Piece, ειτε το Fullmetal Alchemist απο την αλλη. Οι διαφορες ειναι τουλαχιστον μεγαλες. Για του λογου το αληθες, προσεξε σχεδιαστικη διαφορα 2 χαρακτηρων απο ανιμε: Πως σου φαινεται; Θεωρω πως οι πολλοι που σου εχουν πει ακριβως το ιδιο πραγμα με τον paredwse απλως δεν εχουν ψαχτει αρκετα, ή δεν εχουν παρακολουθησει κατι αξιολογο με ανοιχτο μυαλο. Ειναι και θεμα προσαρμογης βεβαια. Ειναι κυριως θεμα προσαρμογης. Αν συμπεριφερθεις δεκτικα σε κατι νεο, που γνωριζεις ή υποψιαζεσαι οτι αξιζει ν' ασχοληθεις μ' αυτο, θα σου ανοιχτουν μετα απο λιγο νεοι δρομοι. Τουλαχιστον αυτο εγινε μ' εμενα και τα ανιμε (και πολλα αλλα πραγματα φυσικα). Προτεινω στον paredwse ν' αρχισει με το Monster ή το Death Note, που ειναι σειρες οι οποιες δε θα του φανουν τοσο περιεργες αισθητικα οπως αλλες, καθως ακολουθουν ως ενα σημειο δυτικα προτυπα στο σχεδιασμο τους, κι ειναι, για μενα και για πολλους, κορυφαιες ποιοτικα, ειδικα στο θεμα σεναριου. Οσο για ταινιες, συμφωνω με ο,τι προταθηκε πριν.
Sellers Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Πάντως κι εγώ που έχω δει σύνολο καμια 30ρια σειρές, το μοναδικό anime που έχω δει είναι το death note. Αλλά το λάτρεψα. Το έχω δει 2 φορές πράγμα σπάνιο για μένα και ειδικά για σειρά.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ το μόνο που έχω δει είναι το Death Note και ένα 9.9/10 του το δίνω. Έχετε να προτείνετε κανένα άλλο anime που να αξίζει να δούμε; Κατέβασα αυτά και έβαλα να κατεβαίνει το Monster. Akira [1988] Ghost In The Shell Fullmetal Alchemist Neon Genesis Evangelion
bnvdarklord Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 paredwse δες το κινούμενο κάστρο ή το spirited away. Ειναι ταινίες anime, αλλα πολύ καλές.
polonos1313 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ το μόνο που έχω δει είναι το Death Note και ένα 9.9/10 του το δίνω. Έχετε να προτείνετε κανένα άλλο anime που να αξίζει να δούμε; Κατέβασα αυτά και έβαλα να κατεβαίνει το Monster. Akira [1988] Ghost In The Shell Fullmetal Alchemist Neon Genesis Evangelion Δες το Claymore !!! Ούτε εγώ είμαι fan των anime αλλά με το Death Note και το Claymore κόλησα άσχημα ειδικά με το 2ο.
antreas18 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Πως σου φαινεται; Θεωρω πως οι πολλοι που σου εχουν πει ακριβως το ιδιο πραγμα με τον paredwse απλως δεν εχουν ψαχτει αρκετα, ή δεν εχουν παρακολουθησει κατι αξιολογο με ανοιχτο μυαλο. Τιποτα απο αυτα.Απλα δεν γουσταρουν anime χωρις περαιτερω εξηγησεις.Πως να στο πω..τα σιχαινονται.Σκεψου, death note(hayazo miyazaki ουτε λογος φυσικα,δεν κανανε τον κοπο)τους εδωσα και το κοψανε στα 3-4 επεισοδια οχι λογω στορυ το οποιο ειναι τελειο αλλα επειδη δεν αντεχανε την αισθητικη που λεγαμε. Το "κατι αξιολογο με ανοιχτο μυαλο" ασχολιαστο φυσικα.
twiner Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Έχετε να προτείνετε κανένα άλλο anime που να αξίζει να δούμε; τα του Ghibli, Millenium Actress, Seirei no Moribito, Monster, Planetes, Hoshi No Koe, Gungrave για "αρχή" νομίζω καλά είναι. imo αξίζει να τα δεις. Δεν λέω ότι θα πάθεις την πλάκα σου ή ότι θα σ'αρέσουν οπωσδήποτε, απλά ότι αξίζει. Υ.Γ. απαραίτητη προϋπόθεση: αυθεντικό audio, αποφύγετε αγγλικό audio πάση θυσία αν μπείτε στη διαδικασία να δείτε κάτι. Υ.Γ.2 κάποια από τα παραπάνω υπάρχουν λογικά στο dvd club της γειτονιάς.
Sellers Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Πιστεύω το κακό με τα anime (απο τα ελάχιστα επαναλμβάνω που έχω δει) είναι τα πολλά φιλερ και η πολύ αργή εξέλιξη. Μικρός π.χ έβλεπα καμιά φορά το Dragonball για παράδειγμα ή ένα άλλο με ποδόσφαιρο που ήθελε ένα επεισόδιο για να ανταλλάξουν μια πάσα. Τώρα αυτά που λέτε εσείς μπορεί να μην έχουν καμία σχέση, αλλά ο μέσος ανιμεθεατής σαν εμένα αποθαρρύνεται όπως και να το κάνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα