nek4d Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Εσείς που είστε απο πόλεις μπορείτε και πηγαίνετε σε πολλά μαγαζιά έτσι ώστε να συγκρίνεται τιμές.Εγώ πχ. που είμαι απο χωριό έχω παραγγείλει πάρα πολλές φορές απο πλαισιο.Το καλο με το πλαισιο είναι ότι πάντα έχει δωρεάν μεταφορικά σε όποιο σημείο της Ελλάδας και δέχεται μετρητά η έστω κατάθεση σε τράπεζα για μεγάλα σε όγκο πράγματα που δεν έρχονται με τα Ελτά.Ο κοτσόβολος δεν δέχεται μετρητά.Μόνο με κάρτες γίνεται να ψωνήσεις αν δεν υπάρχει κοντά κατάστημα.Οπότε προτιμώ να δώσω 40-50 ευρό παραπάνω για προιόν που έχει 500 ευρό και να μου έρθει απέξω απο το σπίτι μου παρά να πάω Θεσσαλονίκη να ψάχνω για καλές τιμές(είναι και 100 χιλιόμετρα μακριά).Όσοι είναι απο Χαλκιδική και παραγγείλουν απο πλαισιο ο τύπος που φέρνει τα μεγάλα φορτία είναι πρώτος.Μια φορά τηλεόραση και μια κάτι ηχεία roister που πήρα βοήθησε να τα ανεβάσουμε μέχρι πάνω στο σαλόνι.Μπορεί κάποιοι να έχετε την ευκολία να είστε κοντά σε καταστήματα και να βρίσκετε το φθηνότερο αλλά δεν έχουν όλοι αυτοί την ευκολία. καταλαβαινω απολυτα φίλε, γιατι είμαι τον μισό χρόνο+ σε νησί κ περιμένω να ρθω τον χειμώνα στην Αθήνα για να "ψωνίσω"... κ πολλές φορές διαβάζω για κάποια προσφορά που δεν υπάρχει δυνατότητα να εκμεταλλευτώ και βαρέθηκα να υποχρεώνομαι σε τρίτους για τέτοιες εξυπηρετήσεις που συχνά θέλουν υπομονή... Στο νησί, μόνο όταν έχω ανάγκη κάτι κοιτάω τα μεγάλα ιντερνετικά μαγαζιά καθώς υπολογίζω μεταφορικά κλπ. Και είμαι Σαντορίνη όπου υπάρχουν κάποια μαγαζιά πχ. Κωτσό, Γερμανός, You, (expert) κλπ. Τα multirama και wind (franchise και τα 2) έκλεισαν... Δεν θέλω ούτε να φανταστώ τι επιλογές υπάρχουν σε πιο απομονωμένα νησιά κ λοιπά μέρη Και μπορεί το Πλαίσιο να μην κάνει γενικά τις "τρελλές" προσφορές αλλά από την άλλη, έχει "χτίσει" επιτυχώς την εικόνα ότι δεν σε "κλέβει". Ηταν μάλιστα από τις πρωτοπόρες εταιρείες (βλ. δεκαετία 90) που εφάρμοσαν σταθερό MUP κέρδους προκειμένου να χτίσουν αυτήν την φήμη και να απολαμβανουν σήμερα το μέγεθός τους σαν εταιρεία, με ότι επιπλέον κέρδος συνεπάγεται από αυτό...
king2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 καταλαβαινω απολυτα φίλε, γιατι είμαι τον μισό χρόνο+ σε νησί κ περιμένω να ρθω τον χειμώνα στην Αθήνα για να "ψωνίσω"... κ πολλές φορές διαβάζω για κάποια προσφορά που δεν υπάρχει δυνατότητα να εκμεταλλευτώ και βαρέθηκα να υποχρεώνομαι σε τρίτους για τέτοιες εξυπηρετήσεις που συχνά θέλουν υπομονή... Στο νησί, μόνο όταν έχω ανάγκη κάτι κοιτάω τα μεγάλα ιντερνετικά μαγαζιά καθώς υπολογίζω μεταφορικά κλπ. Και είμαι Σαντορίνη όπου υπάρχουν κάποια μαγαζιά πχ. Κωτσό, Γερμανός, You, (expert) κλπ. Τα multirama και wind (franchise και τα 2) έκλεισαν... Δεν θέλω ούτε να φανταστώ τι επιλογές υπάρχουν σε πιο απομονωμένα νησιά κ λοιπά μέρη Και μπορεί το Πλαίσιο να μην κάνει γενικά τις "τρελλές" προσφορές αλλά από την άλλη, έχει "χτίσει" επιτυχώς την εικόνα ότι δεν σε "κλέβει". Ηταν μάλιστα από τις πρωτοπόρες εταιρείες (βλ. δεκαετία 90) που εφάρμοσαν σταθερό MUP κέρδους προκειμένου να χτίσουν αυτήν την φήμη και να απολαμβανουν σήμερα το μέγεθός τους σαν εταιρεία, με ότι επιπλέον κέρδος συνεπάγεται από αυτό... Εδώ που είμαι δεν υπάρχει τίποτα.Και Θεσσαλονίκη που είναι 200 χιλιόμετρα πάνε-έλα δεν συμφέρει με τόσο που έχει πάει η βενζίνη.Οπότε το πλαισιο για μένα που είναι απο τα λίγα καταστήματα που δεν χρεώνει μεταφορικά σε απομακρυσμένες περιοχές με καλύπτει απόλυτα.Μεγάλη προσφορά σημαίνει πάνω απο 100 ευρό σε ακριβά προιόντα.Προσφορές που κόβουν 10-20 ευρό δεν τις θεωρώ προσφορές πουθενά.Ακόμα και το e-shop μια φορά ειχα πάει έναν εκτυπωτή και ήρθε με +14 ευρό μεταφορικά.Ένα κατάστηματα για να θεωρηθεί ότι κλεβει πρέπει να έχει τιμές πολύ πιο πάνω απο τα άλλα καταστήματα.Το πλαισιο σχεδόν πάντα βρίσκεται στα καταστήματα που στην Ελλάδα θεωρούνται φθηνά.Ας μην πάμε και στα του εξωτερικού γιατί τότε παίζουν πολλά ρόλο όπως εγγυήσεις,μεταφορικά και άλλα διάφορα.Και μπορεί κάποια καταστήματα να είναι πιο φθηνά αλλά δεν είναι πάντα καλύτερα.Ρίχνουν την τιμή σε προιόντα που θέλουν να διώξουν.Τα περισσότερα έχουν το λιγότερο 15 ευρό μεταφορικά εκτός Αθήνας+ότι λίγα έχουν καλή και σωστή εξυπηρέτηση.Τον καθένα ότι τον καλύπτει φυσικά.Άλλος θέλει να αγοράζει στην χαμηλότερη τιμή άλλος να είναι αξιόπιστο το μαγαζί άλλος να είναι άψογη εξυπηρέτηση.Κανένα κατάστημα δεν είναι τέλειο στην Ελλάδα.
manosfp Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Τι έγινε ρε παιδιά; Διακρίνω μια απότομη επίθεση συμπάθειας προς το Πλαίσιο; Σαφώς και είναι αβάντα να σου στέλνουν στου διαόλου τον κ$#^λο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σαφώς το δωματιάκι της γειτονιάς μου που έχει μετατραπεί σε tech shop πουλάει ακόμα Sega mega drive με μετατροπή των 135000 δραχμών που έχει πάνω το ταμπελάκι. Μην ξεχνάτε όμως ότι ζούμε στο 2011 και υπάρχουν πάάάάάρα πολλοί τίμιοι και φιλότιμοι πωλητές εκεί έξω που θα σεβαστούν τα φραγκάκια σας. Τρανό παράδειγμα το amazon.co.uk που και πιο φτηνό απο τον φτηνότερο της Ελλάδας είναι και τζάμπα στέλνει.Ξυπνάτε Έλληνες! Και μην ακούσω δικαιολογία ότι απο Αγγλία αργεί να έρθει γιατί δεν ισχύει. Έχω παραγγείλει Δευτέρα και έχω παραλάβει Τετάρτη.
nomikarios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Τι έγινε ρε παιδιά; Διακρίνω μια απότομη επίθεση συμπάθειας προς το Πλαίσιο; Σαφώς και είναι αβάντα να σου στέλνουν στου διαόλου τον κ$#^λο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σαφώς το δωματιάκι της γειτονιάς μου που έχει μετατραπεί σε tech shop πουλάει ακόμα Sega mega drive με μετατροπή των δραχμών που έχει πάνω το ταμπελάκι. Μην ξεχνάτε όμως ότι ζούμε στο 2011 και υπάρχουν πάάάάάρα πολλοί τίμιοι και φιλότιμοι πωλητές εκεί έξω που θα σεβαστούν τα φραγκάκια σας. Τρανό παράδειγμα το amazon.co.uk που και πιο φτηνό απο τον φτηνότερο της Ελλάδας είναι και τζάμπα στέλνει.Ξυπνάτε Έλληνες! Και μην ακούσω δικαιολογία ότι απο Αγγλία αργεί να έρθει γιατί δεν ισχύει. Έχω παραγγείλει Δευτέρα και έχω παραλάβει Τετάρτη, Πες τα ρε φίλε, πες τα. Είναι γεγονός ότι μπορεί για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές το Πλαίσιο να είναι εξαιρετική λύση...Σεβαστή άποψη. Δεν μπορεί όμως να γενικεύουμε και να κλείνουμε τα μάτια μπροστά σε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ πρακτικές, που στο κάτω κάτω αφορούν το υπόλοιπο 99% των καταναλωτών! Έχω σταματήσει να αγοράζω πλέον από το συγκεκριμένο μαγαζί, ενώ από το 2004 έως το 2007 ήταν η μοναδική μου σχεδόν πηγή αγορών (αρκετές χιλιάδες ευρώ). Με πήραν μάλιστα πριν καναδυό μήνες τηλ. για να με ρωτήσουν τι συμβαίνει και έχω σταματήσει...Τους τα είπα με το νι και με το σιγμα, πολύ ευγενικά, για την κατάντια του site με τις ανύπαρκτες προσφορές, για τις υψηλές τιμές, για την κοροϊδία του b2b campaign (άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό, το ξεστοκάρισμα, του ξεστοκαρίσματος, ω ξεστοκάρισμα, σε "φιλικές" για τους επαγγελματίες τιμές). Η κοπέλα που με πήρε τηλ. έδειχνε να μην έχει ιδέα για την κατάσταση! Το εάν λαμβάνουν υπόψη τη γνώμη των πελατών τους, το αφήνω στην κρίση σας
manosfp Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Την τραπεζα την πληρωνουν φιλε 10%. Οποτε συμφερει cash. Αυτό φίλε μου δεν ισχύει.Επιχειρήσεις όπως το Πλαίσιο όχι μόνο δεν πληρώνουν προμήθεια στις πωλήσεις με κάρτες αλλά σε μερικές περιπτώσεις παίρνουν και όλο το ποσό cash και η τράπεζα αναλαμβάνει το ρίσκο του να εισπράξει τις δόσεις απο τον αγοραστή.Εύλογα θα αναρωτηθείς γιατί το κάνει αυτό η τράπεζα; Θα σου απαντήσω με μια ιστοριούλα. Πρίν 1 χρόνο πήγαμε με τον κουμπάρο μου για να αγοράσουμε ο ένας στον άλλο τα δώρα του γάμου μου. Ώς γκατζετάκηδες και οι 2, αποφασίσαμε να αγοράσουμε δυο ίδιες κάμερες Sony full HD. Συνολικό κόστος 3200.Πήγαμε λοιπόν στην Ηλεκτρονική Αθηνών με το μύριο στην τσέπη μας να το παίξουμε καμπόσοι όπως θα έλεγες κι εσύ. Στο ταμείο λοιπόν είπαμε ότι θα πληρώσουμε μετρητά και ότι θέλουμε ότι καλύτερο γίνεται.Το αποτέλεσμα; Εγώ πλήρωσα μετρητά 1600 και ο κουμπάρος μου 1440 (10% έκπτωση) σε 12 άτοκες δόσεις επειδή συμφώνησε να του βγάλουν μια πιστωτική χωρίς συνδρομή. Μόλις την ξεπλήρωσε την έκοψε σε χίλια κομμάτια. Τα συμπεράσματα δικά σας. p.s. Είμαι τραπεζικός υπάλληλος.
Genatos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Εγώ μπακαλης. Ασε να ξέρω πιο πολλά. Ρε αδελφε λες ολοι εδω μεσα ειρωνεια αλλα νταξει απλα δεξου το γεγονος οτι μπορει μια στο μυριο αυτα που λες να μην ειναι 100% σωστα. Τοση σιγουρια πια? Δηλαδη υπαρχουν ατομα εδω που λενε, "Ναι, οκ αλλα σε μενα δεν εχει συμβει αυτο", και συ απαντας απαξιωτικα ή ειρωνικα.Mercy δηλαδη...
barman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 24 Ιανουαρίου 2011 - Flame/ειρωνίες Κρυμμένο από parsifal, 24 Ιανουαρίου 2011 - Flame/ειρωνίες Με τα κουφα που γραφουν καποιοι θα ξεχασουμε το εμποριο. Δεν αντεχω αλλο. Τερμα οι συμβουλες. Ποπ-κορν για παντα.
deadp Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 24 Ιανουαρίου 2011 - Flame/ειρωνίες Κρυμμένο από parsifal, 24 Ιανουαρίου 2011 - Flame/ειρωνίες Μπα, δε νομίζω, εσύ αντέχεις βλέπω στο σιμουλτανέ. Το 'χεις μέσα σου. Εγώ πήρα πάντως ένα προφιτερόλ του κιλού με μικρό κουταλάκι. Καλή συνέχεια.
barman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 24 Ιανουαρίου 2011 - Flame/ειρωνίες Κρυμμένο από parsifal, 24 Ιανουαρίου 2011 - Flame/ειρωνίες Μπα, δε νομίζω, εσύ αντέχεις βλέπω στο σιμουλτανέ. Το 'χεις μέσα σου. Εγώ πήρα πάντως ένα προφιτερόλ του κιλού με μικρό κουταλάκι. Καλή συνέχεια. Θα παχυνεις δεν κανει !! καληνυχτα μαγκες.
Thrylos7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Αυτο που δε μου αρεσει ειναι το να γινεται η τριχα τριχια. Και δυστυχως σε αυτο το forum γινεται αρκετα αυτο. Δε φταιει το forum βεβαια, φταιει η ελληνικη νοωτροπια. Λιγη μετριοπαθεια δεν εκανε κακο σε κανεναν... ΥΓ1 : Σοβαρα τωρα θεωρουμε ισαξια σε πιθανο προβλημα αργοτερα την αγορα απο το Πλαισιο/multirama/ακομα και e-shop σε σχεση με το φτηνοτερο του skroutz που ειναι μια αποθηκη στη χονολουλου? Τα πιστευετε αυτα που λετε ή τα λετε μονο επειδη εχετε συμπαθειες/αντιπαθειες με μαγαζια? ΥΓ2 : Σοβαρα τωρα ειναι ισαξιο για το μαγαζι το να μπουν ζεστα μετρητα στο ταμειο με το να πληρωσεις με πιστωτικη? Σε ποιο πλανητη? ΥΓ3 : Του κωλου οι προσφορες στο Πλαισιο οντως, δε πειραζει, αρκει να μπορεις να διακρινεις τι ειναι εικονικη προσφορα και τι πραγματικη, και να κανεις delete τις πρωτες...
lexmark Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Όχι μόνο ισάξιο, αλλά και κλάσης ανώτερο να μη σου πω! Για το ΥΓ1: Δηλαδή αν το μαγαζάκι της γειτονιάς μου, όσο μικρό κι αν είναι, μου φέρεται σαν άνθρωπο κι όχι σαν μ@κ@κ@ που μου φέρεται το ΠΛΑΙΣΙΟ και το κάθε ΠΛΑΙΣΙΟ, να μην το προτιμήσω; Τι; Είναι 10€ με 20€ πιο ακριβό; Ε, και; Τι; Δεν έχει αυτό που θέλω να πάρω; Και τι με πειράζει να περιμένω 2 μέρες για να το παραγγείλει; Έτσι κι αλλιώς έχω άλλον ένα (να μην πω και παραπάνω) υπολογιστή στο σπίτι για να κάνω τη δουλειά μου. Όσον αφορά για προβλήματα μετά τις αγορές... κάνε μια αναζήτηση εδώ με τη λέξη ΠΛΑΙΣΙΟ και τα ξανά λέμε... Για το ΥΓ2: Εν μέσω του 21ου αιώνα, είναι το πλαστικό χρήμα που κινεί τη γη κι όχι το χάρτινο (και δεν αναφέρω και το e-χρήμα). Αλλά εδώ στο Ελαντα είμαστε έναν αιώνα πίσω, κλασικά! Για το ΥΓ3: Θα ήταν εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο αν από τις 10 προσφορές τους οι 2 ή οι 3 ή, άντε να το πούμε, οι 4 ήταν εικονικές. Αν από τις 10 προσφορές, όμως, που κάνουν οι 11 είναι εικονικές πως τις διακρίνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.