Προς το περιεχόμενο

το πλαίσιο ξεκίνησε τις προσφορές του για το 2011

JohnXarxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 22 Ιανουαρίου 2011 - flame
Κρυμμένο από paredwse, 22 Ιανουαρίου 2011 - flame

Κόψτε χαρακτηρισμούς και λοιπά ή συνεχίστε με pm.

Εδώ άλλα προσπαθούμε να αναλύσουμε.

Μην καταλήξουμε στις Αναφορές μηνυμάτων.

Οταν μαθουν να φερονται μερικοι θα γινει και αυτο.

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Οταν μαθουν να φερονται μερικοι θα γινει και αυτο.

Άρχισε από τον εαυτό σου..

Άρχισε από τον εαυτό σου..

χα χα...προφανως σε χαλασε το 1-1 εεεε;;;;; :-D

:-(

Να ναι καλά τα δοκάρια..

Τεσπα..παιδια ο καθενας κανει τις επιλογες του στα θεματα αγορας. Οσοι θελουν ας ακολουθησουν αυτα που εγραψα, οι υπολοιποι ας ψαχνονται.

ΠΑω να δω τον αγωνα.

Δημοσ.

Σιγουρα εισαι 35 ; ποσα εχεις ξοδεψει και απο ποσα μαγαζια ( ειδη τεχνολογιας) εχεις αγορασει;

Ειναι το ιδιο να πας για αγορα με πιστωτικη ;;;;;;;;;; Δηλαδη ενταξει ελεος. Η δεν εργαζεσαι πουθενα η εχεις πολυ χρημα φιλε.

Αλλες εκπτωσεις παντως κανουμε εμεις στην εταιρεια που εργαζομαι στους " μετρητους" και αλλες στην πιστωση.

Μπορει στα μετρητα ο πελατης να κερδισει εως και 30%. Τωρα εσεις αν εχετε αλλη γνωμη απλα δεν ειστε ψαγμενοι.

*** Επισης για τις ψευτοπροσφορες θα σου πω τι κανω ΕΓΩ φιλε .

Παω στο Χ μαγαζι ( οχι γειτονιας ) Ζηταω π.χ. θελω τον i7-950,μου λεει ο τυπος 350Ε ο.κ ; Του απανταω ως εξης θα το παρω πληρωνοντας μετρητα αλλα θελω τιμη Skroutz.

Μπορει να μην το δεχτει αυτος δεν ειπα οτι πιανει παντα,ομως αν πας παρακατω θα στο κανει φιλε.

Εισαγωγη κανει το Πλαισιο και δινει σε μαγαζια φαντασου τι κερδος εχει,τρελο !! Αν ξερεις τι σημαινει εισαγωγη τοτε ξερεις ποσα μπορεις να τους κοψεις.

Παρά κάτι ψιλά 35.

Τώρα για το πόσα προϊόντα τεχνολογίας έχω αγοράσει το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι έχω δώσει αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Και όσον αφορά για την πίστωση, από πότε θεωρείτε η πιστωτική κάρτα πίστωση σε ένα μαγαζί; Γιατί τότε κι αν είναι που θα έχω χάσει επεισόδια. Τώρα το τι κάνετε στην εταιρία σας αυτό προφανώς είναι πρόβλημα της εταιρίας σας. Εμένα αν προσωπικά μου έλεγαν ότι δεν έχω καλύτερη τιμή επειδή θέλω να χρησιμοποιήσω τη κάρτα μου, και μιλάω για αγορές άνω των 1000€ - 1500€, δεν θα ξανά πήγαινα σε τέτοιο μαγαζάκι. Τα μεγάλα μαγαζιά έχουν και καλύτερες συμφωνίες με τις τράπεζες που συνεργάζονται όσον αφορά τις προμήθειες κτλ των πιστωτικών. Η μόνη πιθανότητα κατ' εμέ να μην πάρεις καλύτερη τιμή χρησιμοποιώντας τη κάρτα σου είναι να πας και να στην βγάλουν από το μαγαζί για να μπορείς να κάνεις τις αγορές σου.

Επίσης δεν σε ρώτησα τι κάνεις εσύ. Σε ρώτησα γιατί πρέπει εμείς σαν πελάτες να ανεχόμαστε αυτές τις συμπεριφορές. Βασικά, με τον τρόπο σου, μου απάντησες αλλά αυτό είναι άλλη, και μάλιστα μεγάλη, κουβέντα.

Εν κατακλείδι και μετά I rest my case, μάλλον που τις αξίζουμε αυτές τις συμπεριφορές από το ΠΛΑΙΣΙΟ και το κάθε ΠΛΑΙΣΙΟ... λυπηρό.

Δημοσ.

Υποθετικό νούμερο αλλά:

Το οποίο 10% υπάρχει ήδη μέσα στην τιμή που το αγοράζεις. Οπότε no problemo για το κατάστημα. Τώρα, και ξανά λέω, αν είναι κανένα μικρό καταστηματάκι που έχει θέμα ακόμα και με το 10% το καταλαβαίνω να μην κάνει έκπτωση. :) ;)

Δημοσ.

Εσείς που είστε απο πόλεις μπορείτε και πηγαίνετε σε πολλά μαγαζιά έτσι ώστε να συγκρίνεται τιμές.Εγώ πχ. που είμαι απο χωριό έχω παραγγείλει πάρα πολλές φορές απο πλαισιο.Το καλο με το πλαισιο είναι ότι πάντα έχει δωρεάν μεταφορικά σε όποιο σημείο της Ελλάδας και δέχεται μετρητά η έστω κατάθεση σε τράπεζα για μεγάλα σε όγκο πράγματα που δεν έρχονται με τα Ελτά.Ο κοτσόβολος δεν δέχεται μετρητά.Μόνο με κάρτες γίνεται να ψωνήσεις αν δεν υπάρχει κοντά κατάστημα.Οπότε προτιμώ να δώσω 40-50 ευρό παραπάνω για προιόν που έχει 500 ευρό και να μου έρθει απέξω απο το σπίτι μου παρά να πάω Θεσσαλονίκη να ψάχνω για καλές τιμές(είναι και 100 χιλιόμετρα μακριά).Όσοι είναι απο Χαλκιδική και παραγγείλουν απο πλαισιο ο τύπος που φέρνει τα μεγάλα φορτία είναι πρώτος.Μια φορά τηλεόραση και μια κάτι ηχεία roister που πήρα βοήθησε να τα ανεβάσουμε μέχρι πάνω στο σαλόνι.Μπορεί κάποιοι να έχετε την ευκολία να είστε κοντά σε καταστήματα και να βρίσκετε το φθηνότερο αλλά δεν έχουν όλοι αυτοί την ευκολία.

Δημοσ.

Εσείς που είστε απο πόλεις μπορείτε και πηγαίνετε σε πολλά μαγαζιά έτσι ώστε να συγκρίνεται τιμές.Εγώ πχ. που είμαι απο χωριό έχω παραγγείλει πάρα πολλές φορές απο πλαισιο.Το καλο με το πλαισιο είναι ότι πάντα έχει δωρεάν μεταφορικά σε όποιο σημείο της Ελλάδας και δέχεται μετρητά η έστω κατάθεση σε τράπεζα για μεγάλα σε όγκο πράγματα που δεν έρχονται με τα Ελτά.Ο κοτσόβολος δεν δέχεται μετρητά.Μόνο με κάρτες γίνεται να ψωνήσεις αν δεν υπάρχει κοντά κατάστημα.Οπότε προτιμώ να δώσω 40-50 ευρό παραπάνω για προιόν που έχει 500 ευρό και να μου έρθει απέξω απο το σπίτι μου παρά να πάω Θεσσαλονίκη να ψάχνω για καλές τιμές(είναι και 100 χιλιόμετρα μακριά).Όσοι είναι απο Χαλκιδική και παραγγείλουν απο πλαισιο ο τύπος που φέρνει τα μεγάλα φορτία είναι πρώτος.Μια φορά τηλεόραση και μια κάτι ηχεία roister που πήρα βοήθησε να τα ανεβάσουμε μέχρι πάνω στο σαλόνι.Μπορεί κάποιοι να έχετε την ευκολία να είστε κοντά σε καταστήματα και να βρίσκετε το φθηνότερο αλλά δεν έχουν όλοι αυτοί την ευκολία.

+1 όταν δεν μπορεις να έχεις πολλές επιλογές λόγω απόστασης είναι ένα θέμα και αυτό!

Δημοσ.

Φιλε barman επειδη εχω δουλεψει σε καταστημα καποιας εταιριας μπορω να σε επιβεβαιωσω πως οτι λες σε κανουν εναν αντιπαθιτικο πελατη που νομιζεις πως εχεις ΜΕΤΡΗΤΑ πανω σου και θα τα μαμισεις ολα... Οι ατακες του στυλ : ειμαι πελατης. Θα πληρωσω μετρητα. Το βρηκα τοσο στο skroutζ. δεν πιανουν να εισαι σιγουρος. Ολες αυτες η εταιριες δεν εχουν αναγκη εσενα γτ κ εσυ να μην το παρεις σιγουρα θα το παρει καποιος αλλος στην τιμη που το πουλαει η εταιρια.. Κ κατι τελευταιο αν σου κανουν καποια εκπτωση μην νομιζεις πως επιασε το κολπο σου με τα μετρητα απλα θελουν να το ξεφωρτοθουν... Πηγενε να παρεις ενα προιον που μολις εχει κυκλοφορισει και θα σου πω αν σου κανουν εκπτωση ειτε λεγονται multirama plaisio

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...