PCharon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Απλα θελει "μαγκια" για να την παρεις και ΧΡΗΜΑ φιλε. Εντελως φιλικα κανε μια φορα αυτο που σου γραφω και θα με θυμηθεις,οχι μονο στο Πλαισιο παντου. Πάντα κάνω παζάρια στρογγυλέματος αν το θεωρώ εφικτό και πάντα βγαίνω έξω με μετρητό, αλλά για να το πάρει κάποιος το μετρητό μου θα πρέπει α) να έχει αυτό που ψάχνω και β) να μη διανοηθώ τη στιγμή εκείνη πως προσπαθεί να με δουλέψει, γιατί τότε τον γράφω και πάω και το δίνω αλλού. Το ΠΛΑΙΣΟ εδώ και καιρό έχει πρόβλημα κυρίως στο α), όσον αφορά στις δικές μου αναζητήσεις. Τώρα τελευταία το ξεφτύλισε τελείως και παίζει και πρόβλημα με το β). Στα περί παζαρέματος έχεις δίκιο όπως το εννοείς, αλλά εδώ γίνεται κουβέντα ειδικά για το ΠΛΑΙΣΙΟ και τις εκπτώσεις του. Υ.Γ. Εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια που μπορώ να επιβεβαιώσω το μόνο που ΤΕΛΙΚΑ αγόρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι μία ψύκτρα που τη περίμενα καιρό να τη βρω Ελλάδα και την έφερε κατά τύχη και γραφική ύλη και αναλώσιμα (κάτι άκυρα). Τα χιλιάρικα που έπαιρνε από εμένα ήταν... last decade. Τα φυλλάδια που μοιράζει με το κιλό είναι η απόλυτη απάτη, αδύνατον να με τραβήξουν προς το κατάστημα πια (και δεν αναφέρομαι μόνο στο τελευταίο).
vocals_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ...Με απλα ελληνικα, Μην ΚΟΙΤΑΤΕ το site...ΘΕΣ ΚΑΤΙ :;;; ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ;; ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ( ΜΑΓΚΑΣ = ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ) .Γενικως σαν αλυσιδα εχει προβλημα αλλα αν ψαξεις και εχεις και ΤΟ ΧΡΗΜΑ θα το παρεις τιμη Skroutz. Μαζι σου ειμαι αλλα εσενα τι σε νοιαζει τι κανει το καθε καταστημα Εαν πας απο εκει και το παρεις στη μιση τιμη ;;;; Δεν θα πω περισσοτερα διοτι εχω κανει αρκετες αγορες απο Πλαισιο-ειμαι πολυ ευχαριστημενος στην εκπτωση που μου κανουν. Απλα θελει "μαγκια" για να την παρεις και ΧΡΗΜΑ φιλε. Εντελως φιλικα κανε μια φορα αυτο που σου γραφω και θα με θυμηθεις,οχι μονο στο Πλαισιο παντου. ΠΕτυχα τρελη τιμη το καλοκαιρι στο Μουλτιραμα που δεν ειχε ψυχη εξω στους δρομους. Ενα θα σου πω...150ε εκπτωση σε προιον που ειχε 522ε. Και από πότε οι εκπτώσεις υπάρχουν μοναχά για τους προνομιούχους, από πότε οι προνομιούχοι είναι "μάγκες", και γιατί οι εκπτώσεις να είναι ψεύτικες στην ιστοσελίδα του εκάστοτε μαγαζιού ώστε να χρειάζεται να ξεσκιζόμαστε στο ψάξιμο ανά κατάστημα για να βρούμε μια έκπτωση;
egw_eimai_re Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ...Με απλα ελληνικα, Μην ΚΟΙΤΑΤΕ το site...ΘΕΣ ΚΑΤΙ :;;; ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ;; ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ( ΜΑΓΚΑΣ = ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ) .Γενικως σαν αλυσιδα εχει προβλημα αλλα αν ψαξεις και εχεις και ΤΟ ΧΡΗΜΑ θα το παρεις τιμη Skroutz. Μαζι σου ειμαι αλλα εσενα τι σε νοιαζει τι κανει το καθε καταστημα Εαν πας απο εκει και το παρεις στη μιση τιμη ;;;; Δεν θα πω περισσοτερα διοτι εχω κανει αρκετες αγορες απο Πλαισιο-ειμαι πολυ ευχαριστημενος στην εκπτωση που μου κανουν. Απλα θελει "μαγκια" για να την παρεις και ΧΡΗΜΑ φιλε. Εντελως φιλικα κανε μια φορα αυτο που σου γραφω και θα με θυμηθεις,οχι μονο στο Πλαισιο παντου. ΠΕτυχα τρελη τιμη το καλοκαιρι στο Μουλτιραμα που δεν ειχε ψυχη εξω στους δρομους. Ενα θα σου πω...150ε εκπτωση σε προιον που ειχε 522ε. Σιγα ρε φιλε με το χρημα να πουμε. Και που ξερεις αν δεν το βρισκεις πιο φθηνα; Εγω την περασμενη βδομαδα που χρειαστηκα μια mobo δεν την ειχαν την δευτερη που ειχα σταμπαρει παλι το ιδιο μου εδειξαν δυο αλλες μπηκα απο το κινητο μου στο skroutz και απλα ηταν ενα 20αρι πανω. Μην λες λοιπον οτι θες να πεις δεν ξερω αν τα παιρνεις απο το πλαισιο και αν τα παιρνεις μαγκια σου αλλα μην γραφεις και οτι θες. Και εξαλλου το πλαισιο 10 χρονια πελατης τους τοσα πρεπει να ειμαι δεν μου εκαναν ποτε εκπτωση σε κατι ξερεις του στυλ γινεται κατι καλυτερο; Σε αλλα μαγαζια πας και με την μια! Στουρναρη λοιπον πηγα και αγορασα την μοβο και μαλιστα μου εκοψαν και ολας και λεω εγω τωρα μηπως το πλαισιο επρεπε να μεινει εκει....
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 κι όμως...απο το κακό στο χειρότερο !! όπως να το κάνουμε έχει το καλύτερο service ... αλλά πλέον ποικιλία μηδέν...και μας δουλεύουν με τις προσφορές τους! πάντα ήμουν φαν πλαίσιο...αλλά δυστυχώς έχασε ένα πελάτη τακτικό! Ποιο καλό service ρε παιδιά; Που το είδατε το καλό service? Πως διάολο βγήκε αυτή η φήμη; Εμένα στο service μου είχαν φάει τα συκώτια. Με τις επιστροφές προϊόντων είναι το τρελό γέλιο...
lexmark Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Κι εγώ έχω πάρει 200 ευρά έκπτωση από αγορά 1000 από το ΠΛΑΙΣΙΟ (κι έτρεχα μετά άλλες 5-6 φορές γιατί ήταν προβληματικό οπότε πάνε τα μισά από την έκπτωση στις βενζίνες... αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχτώ την κοροϊδία τους που μας την πετάνε έτσι απλά στα μούτρα. Τώρα για τη "μαγκιά" και το χρήμα που λες... δεν με συγκινούν ιδιαίτερα. Αν ήταν ωραίοι να δώσω και 10% και 20% παραπάνω της τιμής των προϊόντων τους. Από τη στιγμή που δεν με καλύπτουν δεν μπορώ να πω ότι δίνω με ευχαρίστηση ακόμα και 5 ευρώ!
egw_eimai_re Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Το σέρβις 2 φορές το χρειάστηκα και απλά ήταν άψογο!
ipal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ...Με απλα ελληνικα, Μην ΚΟΙΤΑΤΕ το site...ΘΕΣ ΚΑΤΙ :;;; ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ;; ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ( ΜΑΓΚΑΣ = ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ) .Γενικως σαν αλυσιδα εχει προβλημα αλλα αν ψαξεις και εχεις και ΤΟ ΧΡΗΜΑ θα το παρεις τιμη Skroutz. ΠΕτυχα τρελη τιμη το καλοκαιρι στο Μουλτιραμα που δεν ειχε ψυχη εξω στους δρομους. Ενα θα σου πω...150ε εκπτωση σε προιον που ειχε 522ε. τι πηρες? μηπως ηδη ειχαν αλλαξει τιμη? γενικα στο Μουλτιραμα δεν αλλαζουν τις ετικετες. Στο Πλαισιο κ Public πηγα 5 ευρω να πετυχω εκπτωση skoutz κ δεν την κανανε γιατι λεει ηταν ηδη στο κοστος. κ πιο παλια μου κανανε 5% σε 1 hdd. αυτο.
xristoforos89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Θα συμφωνησω με τον Barman (καλα σε κλαμπ ειμαστε; ) για τα multirama. Σαν ποικιλια μπορει να μην εχει και πολλα πραγματα, αλλα οταν περυσι πηγα και πηρα ενα home cinema των 260ευρω,χωρις να ζητησω να κοψουν κατι(παντα πληρωνω σε μετρητα) ηρθε ο διευθυντης(τα αλλα παιδια ηταν αλλου απασχολημενα) και μου λεει επ'ακριβως ''Επειδη σε βλεπω και το κοιτας ωρα, αν κολλας στην τιμη θα σου κοψω κατι..'' εε ειπα και εγω κανενα 20ευρω θα ειναι.Και παμε με την κουτα στο ταμειο και μου χτυπησε 150 ευρω!!! Και Σαββατιατικα που υποτιθεται πως εχει παραπανω κοσμο! Να'ναι καλα ο ανθρωπος. Θα τον ξαναπροτιμησω.
SOWHAT Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Θα συμφωνησω με τον Barman (καλα σε κλαμπ ειμαστε; ) για τα multirama. Σαν ποικιλια μπορει να μην εχει και πολλα πραγματα, αλλα οταν περυσι πηγα και πηρα ενα home cinema των 260ευρω,χωρις να ζητησω να κοψουν κατι(παντα πληρωνω σε μετρητα) ηρθε ο διευθυντης(τα αλλα παιδια ηταν αλλου απασχολημενα) και μου λεει επ'ακριβως ''Επειδη σε βλεπω και το κοιτας ωρα, αν κολλας στην τιμη θα σου κοψω κατι..'' εε ειπα και εγω κανενα 20ευρω θα ειναι.Και παμε με την κουτα στο ταμειο και μου χτυπησε 150 ευρω!!! Και Σαββατιατικα που υποτιθεται πως εχει παραπανω κοσμο! Να'ναι καλα ο ανθρωπος. Θα τον ξαναπροτιμησω. Πες υποκαταστημα να το προτιμαμε και εμεις!
xristoforos89 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Περιστερι. Πηγαινε με μετρητα ομως και πες θελω καλυτερη τιμη..τακτικος πελατης και τετοιες μπουρδες..
SOWHAT Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Περιστερι. Πηγαινε με μετρητα ομως και πες θελω καλυτερη τιμη..τακτικος πελατης και τετοιες μπουρδες.. Κρίμας! Δεν με βολεύει η περιοχή! Ας επωφεληθεί και κανείς άλλος όμως!
egw_eimai_re Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Φιλε μου εσυ πηγες με 500αρικο στο πλαίσιο και πιστεύεις οτι είναι λεφτά; 2500αρικα τους έσκασα ντουγκου το 2008 και 1259 το 2009 μια έκπτωση δεν μου έκαναν οσο και αν τους έδειχνα τα 500αρικα. Ξέρεις τι μου απαντούσαν; Είμαστε πωλητές δεν μπορούμε να κάνουμε κατι. Το μονο που μου είπαν ειναι που ειχα ρωτήσει αν μπορούν να κάνουν κατι για καλούς πελάτες ειναι να τους παω τις αποδείξεις στα γραφεία και απο κει να δω τι μπορεί να γίνει. Γύφτοι δηλαδή. Κρίμας! Δεν με βολεύει η περιοχή! Ας επωφεληθεί και κανείς άλλος όμως! θα το τσεκάρω εγώ μιας και είμαι προς αναζήτηση
simplemind79 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Θα συμφωνησω με τον Barman (καλα σε κλαμπ ειμαστε; ) για τα multirama. Σαν ποικιλια μπορει να μην εχει και πολλα πραγματα, αλλα οταν περυσι πηγα και πηρα ενα home cinema των 260ευρω,χωρις να ζητησω να κοψουν κατι(παντα πληρωνω σε μετρητα) ηρθε ο διευθυντης(τα αλλα παιδια ηταν αλλου απασχολημενα) και μου λεει επ'ακριβως ''Επειδη σε βλεπω και το κοιτας ωρα, αν κολλας στην τιμη θα σου κοψω κατι..'' εε ειπα και εγω κανενα 20ευρω θα ειναι.Και παμε με την κουτα στο ταμειο και μου χτυπησε 150 ευρω!!! Και Σαββατιατικα που υποτιθεται πως εχει παραπανω κοσμο! Να'ναι καλα ο ανθρωπος. Θα τον ξαναπροτιμησω. είναι να τύχεις στη περίπτωση, εγώ είχα αγορασει σε καταστημα multirama πριν 2 χρόνια μπορει και περισσοτερο ένα πολυμηχάνημα epson dx8450 και απο 120 το πήρα 80 ευρουδάκια το θέμα ειναι να το ψάξεις λίγο μπορει στα καταστηήματα να πετύχεις καλές προσφορές και να μην είναι εμφανείς στο σκρούτζ,δυστυχώς πρέπει να έχεις χρόνο να κάνεις και μια έρευνα αγοράς!
barman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Επειδη μερικοι ειστε εντελως ποντιοι ( με την καλη την εννοια ) ΑΛΛΑ γραφω αλλα καταλαβανετε ε;;;; ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...Αποψη μου, ΕΑΝ εχεις ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ την στιγμη που πας π.χ. Multirama και ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρεις εκπτωση. Τωρα για μενα στα @@ μου ποιο μαγαζι ειναι,ουτως η αλλως δεν δουλευω σε κανενα απο αυτα. παρτε το ως συμβουλη κατι ξερω παραπανω ειμαι 35.
UpToDate_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Περιστερι. Πηγαινε με μετρητα ομως και πες θελω καλυτερη τιμη..τακτικος πελατης και τετοιες μπουρδες.. Για Multirama Περιστερίου έχω να πω τα καλύτερα... είχα μια 5830 twinfrozr2 από rma και επειδή δεν χωρούσε στο κουτί λόγο της τροφοδοσίας στα άκρα μου την άλλαξαν χωρίς κανένα extra ποσό με 6850 OC Edition.. να ναι καλά τα παιδιά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.