Προς το περιεχόμενο

το πλαίσιο ξεκίνησε τις προσφορές του για το 2011

JohnXarxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δε λέω ποιό είναι καλύτερο μαγαζί και από πού να πάρεις. Λέω πως η έκπτωση είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ διότι αυτή είναι η κανονική αξία των μνημών. Το ότι είναι συμφέρουσα αγορά και οι μνήμες είναι φτηνές, είναι, δεν αντιλέγω, αλλά όταν μου γράφει στο site "από 73,90€ μόνο 45,90€" και στον κατάλογο γράφει "από 67€ > 45,90€" κι από κάτω "έκπτωση -32%" και κάτι άλλα τέτοια ωραία σε κόκκινους τίτλους, τότε αν πήγες και πήρες αυτό το προϊόν νομίζοντας πως σου "έκανε τιμή" το ΠΛΑΙΣΙΟ είσαι απλά θύμα.

Καλά τι συγκρίνεις, τιμές ελλάδας με τιμές newegg... :mrgreen:

Εδω στην ελλάδα προσπαθούν να μας πείσουν πως η ισοτιμία ευρό-δολαρίου είναι 1-1 στα εξαρτήματα υπολογιστών.

Μια χαρά ηταν οι μνήμες σε αυτά τα λεφτά...

Γενικά μέσα στην αναμπουμπούλα εγω αναβάθμησα το 775 σε 1156 (cpu-ram-mobo) με 150ευρό νταν. Και μου εχει μείνει και το παλιό να το σκοτώσω.

Θα φύγει ενα 80άρι σε εναν φίλο μαζί με απλο Ε5200 3GB Ram - midi με 350αρη Enermax - 200άρι WD sata και psu που εχουν μείνει στην αχρηστία. 70 ευρό μιας βδομάδας βενζίνη δλδ.

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά τι συγκρίνεις, τιμές ελλάδας με τιμές newegg... :mrgreen:

Μια χαρά ηταν οι μνήμες σε αυτά τα λεφτά...

Βρε αγόρι, στο eshop μέχρι προχθές (επειδή εξαντλήθηκαν) είχε τις ίδιες μνήμες στην ίδια τιμή χωρίς να αναφέρει έκπτωση. Στην ίδια τιμή τις έχουν και στο εξωτερικό. Κατανοητόν τώρα τί συγκρίνω; 0% έκπτωση. Εν τω μεταξύ πριν από το ΠΛΑΙΣΙΟ το eshop τις είχε και αυτές και άλλα δύο μοντέλα σε crazy που το ένα τρέχει ακόμα και μπορείς να το παραγγείλεις, δηλαδή συνολικά 3 μοντέλα μνημών. Είναι νέες παραλαβές όλα αυτά σε χαμηλότερη τιμή από τη μάνα τους και πουλάνε σα γαριδάκια, ΔΕΝ πρόκειται για κάποιου είδους φορβερή έκπτωση.

Το έχω γράψει συνολικά το ίδιο 4 φορές εδώ στο insomnia και κάθε φορά με κάνουν παράθεση και μου λένε άκυρα σχόλια. Ελληνικά μιλάω. Από τον κατάλογο που μοιράσανε στα σπίτια δύο πράγματα έψαξα μόνο από περιέργεια (τις μνήμες και μία ψύκτρα) και τα δύο μου βγήκαν ως ψέμμα έκπτωση. Τυχαίο; Ε, δε νομίζω και ο τίτλος γράφει "το πλαίσιο ξεκίνησε τις προσφορές του" κι εγώ μύδια προσφορές είδα. Μπορώ να το γράψω και 5η φορά στο forum με παράθεση του εαυτού μου. :-(

Δημοσ.

κολοκύθια προσφορές...τώρα τελευταία με βιδώνει το πλαισιο...

είχε ένα F3 1Tb πρωτοχρονιά...35 ευρώ!! παραγγέλνω 2 και απάντηση δεν πήρα ποτέ...(μόνο το αυτόματο μαιλ παραγγελίας)

έχουν γίνει τραγικοί...και πλέον κόψαν και τις Asus (μου πε τεχνικός ότι Asus μαμαδες και γραφικών δεν ξαναφέρνουν...σταμάτησαν συνεργασία)

Δημοσ.

κολοκύθια προσφορές...τώρα τελευταία με βιδώνει το πλαισιο...

είχε ένα F3 1Tb πρωτοχρονιά...35 ευρώ!! παραγγέλνω 2 και απάντηση δεν πήρα ποτέ...(μόνο το αυτόματο μαιλ παραγγελίας)

έχουν γίνει τραγικοί...και πλέον κόψαν και τις Asus (μου πε τεχνικός ότι Asus μαμαδες και γραφικών δεν ξαναφέρνουν...σταμάτησαν συνεργασία)

WHAT??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

WHAT??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

κι όμως...απο το κακό στο χειρότερο !!

όπως να το κάνουμε έχει το καλύτερο service ... αλλά πλέον ποικιλία μηδέν...και μας δουλεύουν με τις προσφορές τους!

πάντα ήμουν φαν πλαίσιο...αλλά δυστυχώς έχασε ένα πελάτη τακτικό!

Δημοσ.

Θα σας έλεγα τι έχει που περιμένω εδώ και μια βδομάδα να έρθει gtx 570 ως αντικατάσταση μιας 295.. λες και την φέρνουν απ' το φεγγάρι

Δημοσ.

Θα σας έλεγα τι έχει που περιμένω εδώ και μια βδομάδα να έρθει gtx 570 ως αντικατάσταση μιας 295.. λες και την φέρνουν απ' το φεγγάρι

κάνεις λάθος!

αμα την έφερναν από το φεγγάρι θα είχε έρθει!!!

:rolleyes:

Δημοσ.

περιμενουν καμοια επισκευασμενη να τους πεσει στα χερια να στην πλασαρουν για new :eek:

Δημοσ.

αν κοιτάς συνέχεια το site μπορεί να κάτσει καμια "προσφορα" και να την παραγγείλεις την 570 γύρω στα...4-5 ευρω!! :whistle: :confused:

Ποτε δεν ξερεις τι σου επιφυλάσσει το πλαισιο :devil:

Δημοσ.

Χτες πηρα Desire HD 529e+θηκη δωρο απο ΠΛΑΙΣΙΟ

Την στιγμη που H vodafone με εκπτωση το ΕΙΧΕ 599ε

και η cosmote-Germanos : 685e

ΡΕ μηπως κανεις απο εσας δεν πηγε ποτε στο ΠΛΑΣΙΟ ;;

Το Mediamark το Galaxy S το ειχε 449e και το Πλαισιο το ιδιο.

Το Desire το απλο το mediamark 424e και το Πλασιο 399e

Αρα γιατι λετε ανακριβιες ;;;;; Μια χαρα εκπτωσεις εχει απλα ΑΥΤΑ που ΘΕΛΕΤΕ εσεις δεν τα εχει προσφορα. θα ελεγα να κανετε καμια βολτα στα καταστηματα,εγω 4 μερες εψαχνα και να που βρηκα.

Δημοσ.

Καλα το ποιος λεει ανακριβειες το βλεπουμε barman δεν βαλθηκε κανεις να θιξει το καταστημα.

Οταν λενε προσφορα πρεπει να ειναι προσφορα δεν μπορει να σου βαζει εκθεσιακο κομματι για προσφορα http://www.plaisio.gr/Campaign/Quick/Sales/Computers/Hardware/RAM/1020.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Adata-2GB-DDR3-1333-Ram-Dimm-Bulk-PC3-10666-9-9-9-18-AD3U1333B2G9-B.htm ουτε να σου βαζει κομματι για προσφορα ενω σε αλλα μαγαζια το βρισκεις χαμηλοτερα. http://www.plaisio.gr/Campaign/Quick/Sales/Computers/Hardware/SVGA/1020.htm http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=Palit+GTX+460+Sonic

Προσφορα ειναι για το δικο τους deal οχι για την αγορα και τους καταναλωτες!

Δημοσ.
Αρα γιατι λετε ανακριβιες ;;;;; Μια χαρα εκπτωσεις εχει απλα ΑΥΤΑ που ΘΕΛΕΤΕ εσεις δεν τα εχει προσφορα.

Το ότι ο καθένας κοιτάει τιμές σε αυτά που τον ενδιαφέρουν και πέτυχε φαντάσματα εκπτώσεις, ενώ εσένα σου έκατσε καλή φάση, αυτό δε σημαίνει πως γράφονται ανακρίβειες.

Ένα κατάστημα μεγέθους (*δε γράφω πια "κλάσης") ΠΛΑΙΣΙΟ δε δικαιολογείται να έχει ούτε 1 (μία) προσφορά φάντασμα. Είναι θέμα αξιοπρέπειας κι εμπιστοσύνης από μεριάς του πελάτη.

Δημοσ.

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ...Με απλα ελληνικα, Μην ΚΟΙΤΑΤΕ το site...ΘΕΣ ΚΑΤΙ :;;; ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ;;

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ( ΜΑΓΚΑΣ = ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ) .Γενικως σαν αλυσιδα εχει προβλημα αλλα αν ψαξεις και εχεις και ΤΟ ΧΡΗΜΑ θα το παρεις τιμη Skroutz.

Το ότι ο καθένας κοιτάει τιμές σε αυτά που τον ενδιαφέρουν και πέτυχε φαντάσματα εκπτώσεις, ενώ εσένα σου έκατσε καλή φάση, αυτό δε σημαίνει πως γράφονται ανακρίβειες.

Ένα κατάστημα μεγέθους (*δε γράφω πια "κλάσης") ΠΛΑΙΣΙΟ δε δικαιολογείται να έχει ούτε 1 (μία) προσφορά φάντασμα. Είναι θέμα αξιοπρέπειας κι εμπιστοσύνης από μεριάς του πελάτη.

Μαζι σου ειμαι αλλα εσενα τι σε νοιαζει τι κανει το καθε καταστημα Εαν πας απο εκει και το παρεις στη μιση τιμη ;;;;

Δεν θα πω περισσοτερα διοτι εχω κανει αρκετες αγορες απο Πλαισιο-ειμαι πολυ ευχαριστημενος στην εκπτωση που μου κανουν.

Απλα θελει "μαγκια" για να την παρεις και ΧΡΗΜΑ φιλε. Εντελως φιλικα κανε μια φορα αυτο που σου γραφω και θα με θυμηθεις,οχι μονο στο Πλαισιο παντου.

ΠΕτυχα τρελη τιμη το καλοκαιρι στο Μουλτιραμα που δεν ειχε ψυχη εξω στους δρομους.

Ενα θα σου πω...150ε εκπτωση σε προιον που ειχε 522ε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...