egw_eimai_re Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Γιατί είναι έκπτωση αυτό http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mouses/Mouses/Logitech-Mx518-Gamers-Optical-910-000616.htm Έλεος!!!. Ποντίκι κοντά 3ετίας στα 40 ευρώ!!! όταν με λίγο ψάξιμο εδώ το βρίσκουμε στα 30 και από έξω με 18. Κύριοι του Πλαισίου πήρα το Logitech G500 από amazon στα 38 ευρώ !!! 32 το βαλανε
firewalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Με ενδιέφερε μία κάρτα Nvidia με CUDA (άμα έχει κανείς καμία 8400GS κ.τ.λ. @ ~20 € ας στείλει ένα p.m.). Είδα λοιπόν πως το Πλαίσιο έβγαζε μερικές κάρτες σε προσφορά με χαμηλές τιμές. Έφτιαξα λοιπόν ένα απλό script που σάρωνε την συγκεκριμένη κατηγορία κάθε 10 sec και με ειδοποιούσε με pop up μόλις έπιανε κάτι που με ενδιέφερε. Κατάφερα και έκανα 3 παραγγελίες σχεδόν αμέσως από την στιγμή που βγήκαν στο site. Τα @@ μου πήρα και για τις τρεις. Μετά βλέπω μία ψήκτρα κομμάτι βιτρίνας στα 1.90 σε συγκεκριμένο κατάστημα. Παίρνω τηλέφωνο να να δω αν είναι εκεί και λένε ναι. Πάω και μου λένε, "ξέρετε, την δώσαμε προχθές". Μέχρι και μερικές ώρες μετά ήταν ακόμη διαθέσιμη στο site. Μετά από σχετικό email που έστειλα την κλείδωσαν. Το ίδιο και με μία κάρτα γραφικών στο StockHouse. Τηλέφωνο έξω από την πόρτα. Είναι εκεί η κάρτα, μπορώ να περάσω να την πάρω; "Ναι εδώ είναι περάστε όμως σύντομα γιατί φεύγουν γρήγορα" μου λένε. Μπαίνω μέσα μα την μία και την ζητάω (χωρίς να πω πως μόλις πήρα τηλέφωνο). "Ξέρετε την δώσαμε πριν καμιά ώρα την κάρτα. Τις παίρνουν αμέσως αυτές". Το "καλό" στην υπόθεση είναι πως κατάφερα να εντοπίσω τον πελάτη που την αγόρασε. Τουλάχιστον τα πουλάνε όλα θέλω να πιστεύω και δεν είναι για εσωτερική κατανάλωση μόνο. Αυτά.
yiannis_1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Τελικά μπόρεσε να πάρει κανένας τίποτα; Εγω τσίμπησα ενα i3 530 με την ψύκτρα του στα 65 και τις DDR3 xms 3 4GB στα 45. Με τρελό αγώνα δρόμου απο mall μαρούσι. Ήταν φορεμένος πάνω σε μηχάνημα turbox που προφανός δε πουλιόταν και τον έβγαλαν μπροστά μου. Στη μεταμόρφωση που γυφτίζει πολύ τώρα τελευταία για κάποιο λόγο το κατάστημα(ισως λόγο stock house που είναι δίπλα να εχουν μπει οι υπάλληλοι σε λογική παζαριού) είχα βρει ξανά i3 αλλά δε μου εδιναν την ψύκτρα τα ζώα. Εντωμεταξύ χωρίς την μαμά ψύκτρα δεν εχεις εγγύηση (το γράφει πάνω στο κουτί) και αυτοί τον πουλούσαν με και καλά 3 χρόνια εγγύηση σαν ήταν box. Oύτε καν σαν tray να λες ότι εχεις εναν χρόνο... Ασχετοσύνη full, ούτε τι πουλάνε δεν ξέρουν. Απ την άλλη τους λυπάμε κιόλας γιατί ξέρω πως αμοίβονται και τώρα που έχει φύγει το μισό προσωπικό λόγο της κρίσης τρέχουν σαν το Βεγγο όσοι εχουν μείνει για να τα βγάλουν πέρα. Πάντως γενικά καλύτερα απο skroutz και ας είναι και απ τον Έβρο.
Paisley Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Εγω τσίμπησα ενα i3 530 με την ψύκτρα του στα 65 και τις DDR3 xms 3 4GB στα 45. Με τρελό αγώνα δρόμου απο mall μαρούσι. Ήταν φορεμένος πάνω σε μηχάνημα turbox που προφανός δε πουλιόταν και τον έβγαλαν μπροστά μου. Στη μεταμόρφωση που γυφτίζει πολύ τώρα τελευταία για κάποιο λόγο το κατάστημα(ισως λόγο stock house που είναι δίπλα να εχουν μπει οι υπάλληλοι σε λογική παζαριού) είχα βρει ξανά i3 αλλά δε μου εδιναν την ψύκτρα τα ζώα. Εντωμεταξύ χωρίς την μαμά ψύκτρα δεν εχεις εγγύηση (το γράφει πάνω στο κουτί) και αυτοί τον πουλούσαν με και καλά 3 χρόνια εγγύηση σαν ήταν box. Oύτε καν σαν tray να λες ότι εχεις εναν χρόνο... Ασχετοσύνη full, ούτε τι πουλάνε δεν ξέρουν. Απ την άλλη τους λυπάμε κιόλας γιατί ξέρω πως αμοίβονται και τώρα που έχει φύγει το μισό προσωπικό λόγο της κρίσης τρέχουν σαν το Βεγγο όσοι εχουν μείνει για να τα βγάλουν πέρα. Πάντως γενικά καλύτερα απο skroutz και ας είναι και απ τον Έβρο. κι εγώ μαζί σου. πλέον κι εγώ ψήνομαι να το ψάχνω σε άλλα site κι ας έχουν λιγότερες "προσφορές". μπορείς να βρεις αρκετές που αξίζον και χωρίς να σου σπάνε τα νεύρα.
egw_eimai_re Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Χαίρομαι που δεν ειμαι ο μοναδικός δυσαρεστημένος πελατης τους! Δεν χαίρομαι ομως γιατί η δύναμη της συνήθειας με κατευθύνει σχεδόν πάντα εκει..
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Πάντως το καλό αυτών των "εκπτώσεων" είναι οι μνήμες - τις οποίες τίμησα και εγώ Από άλλα.....
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 32 το βαλανε 32 και καλά με έκπτωση την στιγμή που η κανονική τιμή του στην Ελλάδα ξεκινά από τα 30 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/56829/Logitech-MX518-Gaming-Grade.html?keyphrase=LOGITECH+mx518 . Έξω κοστίζει 18-20.
WoodSell3r Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 άσχετο αλλά έχει αγοράσει κανείς απο πλαίσιο οτιδήποτε σε bulk συσκευασία; γενικά θέλω να μάθω σε τι κατάσταση είναι γιατί διάφορα προιόντα είναι σε bulk αλλά κολλάω να παραγγειλω.. βέβαια θα μου πειτε πως μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..
PCharon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Πάντως το καλό αυτών των "εκπτώσεων" είναι οι μνήμες - τις οποίες τίμησα και εγώ πήρα τις μνημούλες από πλαισιο τις Corsair XMS 4GB DDR3-1600 Intel Core i5/i7 Ram Kit (2 x 2GB, PC3-12800, 9-9-9-24, CMX4GXM2A1600C9) 45,90 € Επειδή βλέπω και αναφέρεστε στις μνήμες νομίζοντας πως "ήταν φοβερή προσφορά", να πω πως τα 45,90 είναι η κανονική τους τιμή και η έκπτωση είναι απολύτως εικονική (0%). Ύπάρχουν κάτι καινούργιες παραλαβές και από eshop μεριά με πολύ συμφέρουσες τιμές σε DDR3 1600 (O/C) μνήμες, όχι όμως πως γίνεται κάποιου είδους έκπτωση, απλά τόσο έχουν κανονικά (και στο eshop όσο ήταν διαθέσιμες οι ίδιες είχαν 45,90 και στο εξωτερικό αναλόγως http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145260&cm_re=corsair_ddr3_4gb-_-20-145-260-_-Product δε σας έκανε κάποια χάρη το ΠΛΑΙΣΙΟ).
JohnXarxas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 ναι... αυτές οι μνήμες που λες γενικώς εγώ δεν τις θεωρώ προσφορά δες από το eshop χωρίας προσφορά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552463 και δες και απο το πλαίσιο με προσφορά http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/USB-Flash-Disks/Transcend-JetFlash-500-8GB-USB-Flash-Black-Blue-TS8GJF500.htm διαφορά 1€ σιγά τα αυγά...
simplemind79 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Επειδή βλέπω και αναφέρεστε στις μνήμες νομίζοντας πως "ήταν φοβερή προσφορά", να πω πως τα 45,90 είναι η κανονική τους τιμή και η έκπτωση είναι απολύτως εικονική (0%). Ύπάρχουν κάτι καινούργιες παραλαβές και από eshop μεριά με πολύ συμφέρουσες τιμές σε DDR3 1600 (O/C) μνήμες, όχι όμως πως γίνεται κάποιου είδους έκπτωση, απλά τόσο έχουν κανονικά (και στο eshop όσο ήταν διαθέσιμες οι ίδιες είχαν 45,90 και στο εξωτερικό αναλόγως http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145260&cm_re=corsair_ddr3_4gb-_-20-145-260-_-Product δε σας έκανε κάποια χάρη το ΠΛΑΙΣΙΟ). σιγουρα άμα το ψαξεις μπορείς να βρεις και πιο καλές τιμές!!πάντως στο κατάστημα είχαν εξαφανιστεί και υπήρχαν μόνο τρεις εξαλου παρεπιπτόντως μια που το ανεφερες το μόνο που βρήκα σε 4 γιγα ειναι η προσφορα του carzy sundays με νεα παραλαβή 24 ιανουαρίου!http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml καλό και το e-shop αλλά εγώ με το πλαισιο δεν είχα μεχρι τώρα κανένα προβλημα και στο κάτω κάτω corsair ειχα και τις ξαναπροτίμησα ειναι πολύ σταθερές! Εγω τσίμπησα ενα i3 530 με την ψύκτρα του στα 65 και τις DDR3 xms 3 4GB στα 45. Με τρελό αγώνα δρόμου απο mall μαρούσι. Ήταν φορεμένος πάνω σε μηχάνημα turbox που προφανός δε πουλιόταν και τον έβγαλαν μπροστά μου. Στη μεταμόρφωση που γυφτίζει πολύ τώρα τελευταία για κάποιο λόγο το κατάστημα(ισως λόγο stock house που είναι δίπλα να εχουν μπει οι υπάλληλοι σε λογική παζαριού) είχα βρει ξανά i3 αλλά δε μου εδιναν την ψύκτρα τα ζώα. Εντωμεταξύ χωρίς την μαμά ψύκτρα δεν εχεις εγγύηση (το γράφει πάνω στο κουτί) και αυτοί τον πουλούσαν με και καλά 3 χρόνια εγγύηση σαν ήταν box. Oύτε καν σαν tray να λες ότι εχεις εναν χρόνο... Ασχετοσύνη full, ούτε τι πουλάνε δεν ξέρουν. Απ την άλλη τους λυπάμε κιόλας γιατί ξέρω πως αμοίβονται και τώρα που έχει φύγει το μισό προσωπικό λόγο της κρίσης τρέχουν σαν το Βεγγο όσοι εχουν μείνει για να τα βγάλουν πέρα. Πάντως γενικά καλύτερα απο skroutz και ας είναι και απ τον Έβρο. Ι3 στα 65 καλή τιμή ακούγεται πλεον σκεφτομαι και εγώ να στήσω ένα δευτερο συστηματακι με τις μνήμες που μου έχουν μείνει!
PCharon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μα δε λέω ποιό είναι καλύτερο μαγαζί και από πού να πάρεις. Λέω πως η έκπτωση είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ διότι αυτή είναι η κανονική αξία των μνημών. Το ότι είναι συμφέρουσα αγορά και οι μνήμες είναι φτηνές, είναι, δεν αντιλέγω, αλλά όταν μου γράφει στο site "από 73,90€ μόνο 45,90€" και στον κατάλογο γράφει "από 67€ > 45,90€" κι από κάτω "έκπτωση -32%" και κάτι άλλα τέτοια ωραία σε κόκκινους τίτλους, τότε αν πήγες και πήρες αυτό το προϊόν νομίζοντας πως σου "έκανε τιμή" το ΠΛΑΙΣΙΟ είσαι απλά θύμα.
simplemind79 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μα δε λέω ποιό είναι καλύτερο μαγαζί και από πού να πάρεις. Λέω πως η έκπτωση είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ διότι αυτή είναι η κανονική αξία των μνημών. Το ότι είναι συμφέρουσα αγορά και οι μνήμες είναι φτηνές, είναι, δεν αντιλέγω, αλλά όταν μου γράφει στο site "από 73,90€ μόνο 45,90€" και στον κατάλογο γράφει "από 67€ > 45,90€" κι από κάτω "έκπτωση -32%" και κάτι άλλα τέτοια ωραία σε κόκκινους τίτλους, τότε αν πήγες και πήρες αυτό το προϊόν νομίζοντας πως σου "έκανε τιμή" το ΠΛΑΙΣΙΟ είσαι απλά θύμα. σε αυτά που ανέφερες συμφωνώ όπως και προσφορά δεν ήταν το samsung wave 723 στα 149 ευρώ εφόσον στα public τα 149 ευρώ ειναι η αρχική τιμή και δεν υπάρχει έκπτωση. Επίσης συμφωνώ ότι όλοι πριν κάνουμε κάποια αγορά πρεπει να ψάχνουμε τη καλύτερη τιμή και πάντα σε καταστήματα γνωστά για να μην έχουμε προβλήματα. Θεωρώ καλή προσφορα του καρφουρ με το λαπτοπ στα 299 ευρώ ,για μια απλή χρήση ήταν αρκετό με καπιες βέβαι παραχωρήσεις σε ταχύτητα!
alimentas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 το πλαισιο εβαλε το htc desire sta 404E .επισης εχω απο την vodafone επιδοτιση 100Ε.αν το αγορασω με την επιδοτιση τα 100Ε θα αφαιρεθουν απο τα 404 της προσφορας ή απο την αρχικη τιμη(499Ε)?????
egw_eimai_re Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 32 και καλά με έκπτωση την στιγμή που η κανονική τιμή του στην Ελλάδα ξεκινά από τα 30 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/56829/Logitech-MX518-Gaming-Grade.html?keyphrase=LOGITECH+mx518 . Έξω κοστίζει 18-20. γιαυτο λεω το βαλανε 32 προσφορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.