Προς το περιεχόμενο

το πλαίσιο ξεκίνησε τις προσφορές του για το 2011

JohnXarxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά;

Διακρίνω μια απότομη επίθεση συμπάθειας προς το Πλαίσιο;

Σαφώς και είναι αβάντα να σου στέλνουν στου διαόλου τον κ$#^λο

την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σαφώς το δωματιάκι της

γειτονιάς μου που έχει μετατραπεί σε tech shop πουλάει ακόμα

Sega mega drive με μετατροπή των 135000 δραχμών που έχει πάνω το ταμπελάκι.

Μην ξεχνάτε όμως ότι ζούμε στο 2011 και υπάρχουν πάάάάάρα πολλοί τίμιοι

και φιλότιμοι πωλητές εκεί έξω που θα σεβαστούν τα φραγκάκια σας.

Τρανό παράδειγμα το amazon.co.uk που και πιο φτηνό απο τον φτηνότερο της

Ελλάδας είναι και τζάμπα στέλνει.Ξυπνάτε Έλληνες!

Και μην ακούσω δικαιολογία ότι απο Αγγλία αργεί να έρθει γιατί δεν ισχύει.

Έχω παραγγείλει Δευτέρα και έχω παραλάβει Τετάρτη.

Ναι αλλα αμα περνεις μονο απο απεξω εχεις ενα θεματακι οτι δεν θα μπορεις να βαλεις τις αποδειξεις στην εφορια που χρειαζεσαι οπως θα εκανες αν τα επερνες απο εδω, χαζο αλλα ειναι και αυτο μια σκεψη...

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι αλλα αμα περνεις μονο απο απεξω εχεις ενα θεματακι οτι δεν θα μπορεις να βαλεις τις αποδειξεις στην εφορια που χρειαζεσαι οπως θα εκανες αν τα επερνες απο εδω, χαζο αλλα ειναι και αυτο μια σκεψη...

Ναι, αλλα αν τα παιρνω 20 και 30% φθηνοτερα απ'εξω, απλα χεσ**κα για την εφορια........

Δημοσ.

Όχι μόνο ισάξιο, αλλά και κλάσης ανώτερο να μη σου πω!

Για το ΥΓ1:

Δηλαδή αν το μαγαζάκι της γειτονιάς μου, όσο μικρό κι αν είναι, μου φέρεται σαν άνθρωπο κι όχι σαν μ@κ@κ@ που μου φέρεται το ΠΛΑΙΣΙΟ και το κάθε ΠΛΑΙΣΙΟ, να μην το προτιμήσω;

Τι; Είναι 10€ με 20€ πιο ακριβό; Ε, και;

Τι; Δεν έχει αυτό που θέλω να πάρω; Και τι με πειράζει να περιμένω 2 μέρες για να το παραγγείλει; Έτσι κι αλλιώς έχω άλλον ένα (να μην πω και παραπάνω) υπολογιστή στο σπίτι για να κάνω τη δουλειά μου.

Όσον αφορά για προβλήματα μετά τις αγορές... κάνε μια αναζήτηση εδώ με τη λέξη ΠΛΑΙΣΙΟ και τα ξανά λέμε...

Για το ΥΓ2:

Εν μέσω του 21ου αιώνα, είναι το πλαστικό χρήμα που κινεί τη γη κι όχι το χάρτινο (και δεν αναφέρω και το e-χρήμα). Αλλά εδώ στο Ελαντα είμαστε έναν αιώνα πίσω, κλασικά! ;)

Για το ΥΓ3:

Θα ήταν εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο αν από τις 10 προσφορές τους οι 2 ή οι 3 ή, άντε να το πούμε, οι 4 ήταν εικονικές. Αν από τις 10 προσφορές, όμως, που κάνουν οι 11 είναι εικονικές πως τις διακρίνεις; :-D

Φιλε αγοραζω 15 χρονια και απο το πλαισιο και απο παντου. Στο παρελθον εχω δουλεψει και σε multirama σε ακρως ανταγωνιστικη περιοχη (στουρναρη) και γενικα το να ψαξις στο forum δε μου λεει τιποτα. Σε γενικες γραμμες ολοι λενε μονο τα αρνητικα, καλη κουβεντα σπανια ακους, και σε μαγαζι που εχει παρα πολλου πελατες φυσιολογικα θα ακουσεις περισσοτερα αρνητικα.

Εμενα το πλαισιο μου εχει φερθει πολυ καλα σε καποιες περιπτωσεις, ασχημα σε αλλες (λιγοερες) και τις περισσοτερες φορες εκανε απλα το δεδομενο, που δε ζητουσα και κατι παραπανω ομως.

Το θεμα ειναι οτι ας πουμε μια φορα μου καηκε μια μητρικη που πριν 1 χρονο την ειχα αγορασει 141 ευρω. Ηταν μια Abit IP35 pro, και δεν ειχαν ιδια οποτε μου τιν αλλαξαν με μια ECS P45 , φαινομενικα καλυτερη (p45 vs p35) αλλα πρακτικα καμια σχεση. Οταν ζητησα λοιπον πιστωτικο γιατι δε μου αρεσε η ECS, μου δωσανε 50 ευρω....γιατι τοσο κοστιζε η κατηργημενη Abit τοτε... (η ECS εντωμεταξυ ειχε αξια 100 ευρω εκεινη την εποχη). Καταλαβαινεις οτι μου φαγανε τουλαχιστον 50 ευρω με την απαραδεκτη τιμη στο συστημα τους.

Αντιστοιχα αλλη φορα με μνημες, μου τις αλλαξαν με παρομοιες αλλα ενω κοστιζαν 80 ευρω, στην αποδειξη αντικαταστασης εγραφε 20 ευρω γιατι ηταν απο καποιο ξεστοκαρισμα. Δε το προσεξα, και οταν πηγα να επιστρεψω τις καινουριες γιατι δε τις ηθελα πλεον, μου λενε "θα παρεις 20 ευρω....δε λεει"....τι να κανω και εγω, τις πουλησα σε ιδιοτη με 60 για να μη μου τις παρουν για ψιχουλα...

Λοιπον, σε αυτες τις περιπτωσεις το πλαισιο με εριξε, αλλα να σου πω και αλλες 2...

1 φορα λοιπον παω παιρνω καρτα γραφικων 7950gt σε ξεστοκαρισμα με 77 ευρω. Μετα απο 6 μηνες χαλαει....και επειδη δεν υπηρχε ιδια, μου δινουν πιστωτικο ποσο? 255 ευρω....γιατι αυτη ηταν η τελευταια τιμη στο συστημα και ο servic-ας δε προσεξε την αποδειξη που ελεγε οτι την ειχα παρει 77...

Εκει ηταν απλα ενα λαθος υπαλληλου και οχι πολιτικη της εταιρειας, αλλα ακου και ενα αλλο :

Παιρνω ενα dvd-recorder με σκληρο δισκο για την TV, ενα samsung, 260 ευρω...το δουλευω 1.5 χρονο και χαλαει το drive οριακα εντος εγγυησης. Η εγγυηση που ειχε το προιον ηταν απο μια εταιρεια, "τηλετεχνικη" κατι τετοιο, εταιρειολα που αναλαμβανει να παρεχει υπηρεσιες service.

Αν το ειχα παει στην εταιρεια κλαφτα χαραλαμπε. Το παω στο Πλαισιο και μου λενε θα το στειλουν αυτοι κλπ. Μετα απο 1 εβδομαδα μου λενε το εχουν στειλει αλλα ακομα περιμενουν... Μετα απο 2 εβδομαδες μου λενε τους γυρισε πισω "φτιαγμενο" , αλλα το δοκιμασαν και δεν δουλευε σωστα. Χωρις να γκρινιαξω καθολου μου λεει ο υπευθυνος εκει "καλα, θα σου δωσουμε ενα πιστωτικο να μη ταλαιπωρησε και θα δουμε τι θα κανουμε με αυτο". Και παιρνω 260 ευρω στο χερι, αγοραζω ενα sony καλυτερο που πλεον κοστιζε 200 ευρω και μου μενουν και 60... Περιττο να πω οτι αν το ειχα παρει απο αλλου το dvd-recorder αυτο, δεν υπηρχε περιπτωση για τετοια εξελιξη, απλα θα τραβιομουνα με την "αντιπροσωπια" για καποιο καιρο ακομα μεχρι να μου δωσουν κανα μεταχειρησμενο που γυρισε αλλος πισω...

Λοιπον το θεμα ειναι οτι στα forums θα ακουσεις μονο τις 2 πρωτες περιπτωσεις, τις επομενες 2 θα σκεφτει ο μλκας ο ελληνας "α τους επιασα κοροιδο ειμαι μαγκας" και θα κανει την παπια μετα. Εγω σε καμια 500αρια αγορες λοιπον που εχω κανει απο Πλαισιο στισ 100 φορες που χρειαστηκα το service θα σου πω οτι τις 5 με αδικησαν, αλλες 5 ευνοηθηκα και τις 90 εγινε απλα το αναμενομενο, δηλαδη πηγα κατι με προβλημα και αντικατασταθηκε με ιδιο ή καλυτερο ή πηρα τα ιδια λεφτα πιστωτικο.

Αν υποθεσουμε οτι ενα τυχαιο μαγαζι δε θα εχει τις 5 κακες συμπεριφορες και τις 5 καλες, τελικα η διαφορα ειναι οτι στις 90 που εγινε το αμαμενομενο, απλα εγινε πολυ πιο γρηγορα απο το να περιμενω να παει στη θεσσαλονικη πχ (visionstudio ας πουμε που τακτικα εχει τις χαμηλοτερες τιμες στο skroutz) με εξοδα μου, να ελεγθει και να εχουν ιδιο κομματινα στειλουν πισω. Ενω αν δεν υπαρχει απλα παντρευομαι ενα λιγο καλυτερο και η περιπτωση πιστωτικου ειναι ακρως περιεργη (ενω σε ενα φυσικο μαγαζι σαν το πλαισιο, αμα δε σου αρεσει κατι και παρεις πιστωτικο, ολο και κατι αλλο θ αβρεις να παρεις για σενα ή γνωστο, και αν οχι σημερα, μπορει σε 3 μηνες...καντο αυτο με το μαγαζακι του skroutz).

Για τα μετρητα και τις πιστωτικες, δε μπορω να κατσω τωρα να σου αποδειξω το αυταποδεικτο....δηλαδη ενταξει το οτι ολοι εχουν φτασει να αγοραζουν με καρτες επειδη οι περισσοτεροι δεν εχουν λεφτα και ειναι τοσο μλκες που αντι να κανουν λιγη οικονομια πανε και παλι και ψωνιζουν ολα αυτα τα αχρηστα που ψωνιζουμε καθημερινα επειδη απλα "μπορουν" με την καρτα, δε σημαινει κατι. Το μονο που σημαινει ειναι οτι τα μαγαζια ειναι εξοικειωμενα με τις καρτες και δε τις θεωρουν ιδιαιτερο μειονεκτημα, τς θεωρουν το δεδομενο τροπο πληρωμης συνηθως. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι τα μετρητα δεν ειναι ανωτερα....και προσωπικα εκνευριζομαι οταν μου δινουν την ιδια τιμη σε μετρητα και σε καρτα (δεν ειναι πολυ συχνο βεβαια...αλλα οταν συμβαινει απλα ψωνιζω απο αλλου).

Σχετικα με το μαγαζι της γειτονιας, που ΔΕΝ ασχοληθηκα ποτε με αυτο αφου δεν ειναι το μαγαζι που θα φανει το πιο φτηνο στο skroutz, θα σου πω την αποψη μου και για εκει. Δεν ειμαι αρνητικος αρκει να μου δωσει την τιμη τουλαχιστον του πλαισιου. Οχι δε θα πληρωσω παραπανω για υπηρεσιες που μπορει να μου παρεχει αλλα δε τις χρειαζομαι. Δε μου χρειαζεται η εξυπηρετηση του, μονος μου θα κανω την εγκατασταση και την επιλογη του προιοντος, δε τον εχω αναγξη σε αυτο. Κατανοω οτι καποιοι μπορει να εχουν αναγκη αυτη τη βοηθεια, αυτοι ναι καλως να παρουν αποκει και να δωσουν και κατι παραπανω, αρκει να μη πεσουν σε απατεωνα. Γιατι να ξερεις οτι αυτα τα μαγαζια περνανε δυσκολες μερες, και καλως ή κακως τους λιγους τακτικους πελατες που εχουν τους δαγκωνουν λιγο γιατι δεν εχουν αλλη επιλογη για να επιβιωσουν...

Δημοσ.

ΥΓ2 : Σοβαρα τωρα ειναι ισαξιο για το μαγαζι το να μπουν ζεστα μετρητα στο ταμειο με το να πληρωσεις με πιστωτικη? Σε ποιο πλανητη?

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω έχεις μείνει πίσω στις εξελίξεις.

ΣΑΦΩΣ και το πλαστικό χρήμα είναι πολύ καλύτερο απο το χάρτινο το οποίο μόνο μπελά μπορεί να σου προσφέρει.

Σκέψου το εξής απλό:Σου χρωστάει κάποιος 10 χιλιάδες ευρώ.Σε βλέπει στο δρόμο και σου τα δίνει.

Τι θα κάνεις;Θα τρέξεις να τα βάλεις στην τράπεζα.Αυτό ακριβώς το ρόλο παίζει και η πληρωμή σε καταστήματα

εμβέλειας Πλαίσιο.Μην ξεχνάτε ότι πολύ σύντομα αγορές άνω των 1500 ευρώ θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γίνονται με φυσικό

χρήμα και θα απαιτείται κατάθεση σε τράπεζα ή επιταγή.

Ας πούμε κάτι νέο και να μην προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τον τροχό.

Δημοσ.

Δεν προσβαλομαι προς θεου.....αλλα ειλικρινα αυτο που αναφερεις ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μειονεκτημα των μετρητων, και το παραδειγμα σου αρκετα τραβηγμενο. Οχι δεν ειναι το ιδιο να σου τα δωσουν στο δρομο και να τα δωσεις στο καταστημα, αν ηταν, καθε μερα θα τους ληστευανε αλλα δεν...

Στο πλαισιο στο Mall μου κανανε 10% εκπτωση για μετρητα οταν πηρα πολυμηχανημα και εκτυπωτη και κοστιζαν συνολο 470 ευρω....δε με χαλασε, και χωρις μετρητα δε θα το κανανε, εν ειανι ηλιθιοι.

Απλα το αν θα γινει η εκπτωση και ποση θα ιεναι αυτη εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο το ποσο πιεσμενη ειναι η τιμη του προιοντος και γι'αυτο πολλοι βγαζουν λαθος συμπερασματα οταν τους αρνουνται. Οπως ειπα μου κανανε 10% στο παραπανω ποσο ενω στο ιδιο καταστημα οταν ειχαν βαλει την Panasonic 46S20 στα 699 δε μου μειωνανε ουτε 1 ευρω για μετρητα, πολυ απλα γιατι ηταν ηδη πολυ καλη τιμη και ειχαν 2 κομματια μονο....στα @@ τους θα τα πουλουσαν ουτως η αλλως σε αυτην την τιμη...

Οταν ζητησεις εκπτωση κοιταει ο πωλητης ποσα κομματια εχει στο καταστημα και στην αποθηκη. Αν το αθροισμα ειναι μεγαλο, πχ 50+ τοτε μπορει να σου δωσει εκπτωση και πηγαινει στον υπευθυνο του να ρωτησει. Αυτος ξερει/βλεπει τι ποσοστο κερδους εχουν στο συγκεκριμενο προιον και σου δινει 3/5/7/10%

Εκει, αν ειναι να πληρωσεις με πιστωτικη θα παρεις τουλαχιστον 1 σκαλα κατω εκπτωση, δηλαδη αντι για 10 θα παρεις 3/5/7% πχ, μαλλον 2 σκαλες κατω συνηθως.

• Moderators
Δημοσ.

To amazon αποδιδει το ΦΠΑ στην Ελλαδα, εχει Ελληνικο ΑΦΜ και Ελληνικη εδρα! Οι αποδειξεις του λοιπον μπαινουν στην εφορια. Γιατι να μην μπαινουν;

Δημοσ.

Off topic...Έχετε βαλθεί όλοι να καταδικάσετε τις πιστωτικές κάρτες...τη στιγμή που στο εξωτερικό το 95% των συναλλαγών γίνεται με πλαστικό χρήμα! Ακόμα και στο μπαρ να πας, με πιστωτική πληρώνεις, πόσο μάλλον για αγορές προϊόντων μεγάλης αξίας. Τα προβλήματα αρχίζουν μόνο από τη στιγμή που τη χρησιμοποιείς κυρίως σαν μέσο πίστωσης, παρά σαν εργαλείο πληρωμής που θα έπρεπε να είναι. Κατά τα άλλα ας επιμένουν κάποιοι εδώ να γυρίσουν στη δεκαετία του 70

• Moderators
Δημοσ.

...τη στιγμή που στο εξωτερικό το 95% των συναλλαγών γίνεται με πλαστικό χρήμα! Ακόμα και στο μπαρ να πας, με πιστωτική πληρώνεις, πόσο μάλλον για αγορές προϊόντων μεγάλης αξίας

Αν και δεν πηρα θεση σε αυτη την κουβεντα ας πω και εγω κατι:

"Big brother is watching you!". Σε λιγο και onbody chipακι δωρο με καθε αγορα πακετου τσιχλας!

Δημοσ.

Αν και δεν πηρα θεση σε αυτη την κουβεντα ας πω και εγω κατι:

"Big brother is watching you!". Σε λιγο και onbody chipακι δωρο με καθε αγορα πακετου τσιχλας!

να υποθέσω δηλαδη οτι δεν θα πάρεις την "καρτα του πολίτη"?:)

Δημοσ.

Off topic...Έχετε βαλθεί όλοι να καταδικάσετε τις πιστωτικές κάρτες...τη στιγμή που στο εξωτερικό το 95% των συναλλαγών γίνεται με πλαστικό χρήμα! Ακόμα και στο μπαρ να πας, με πιστωτική πληρώνεις, πόσο μάλλον για αγορές προϊόντων μεγάλης αξίας. Τα προβλήματα αρχίζουν μόνο από τη στιγμή που τη χρησιμοποιείς κυρίως σαν μέσο πίστωσης, παρά σαν εργαλείο πληρωμής που θα έπρεπε να είναι. Κατά τα άλλα ας επιμένουν κάποιοι εδώ να γυρίσουν στη δεκαετία του 70

ρε φιλε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. Δεν ειπε κανεις ΟΧΙ στην πιστωτικη !! ΙΣΑ ΙΣΑ εγω λεω ΝΑΙ !!

Ομως..Εαν θες να αγορασεις ας πουμε ενα PC απο μεγαλη αλυσιδα παντα ετσι ; Σκασεις μυτη με 2 χηνοπουλα απανω σου ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΦΕΣ 2011 !!! (Οχι γιατι το ΠΛΑΙΣΙΟ πειναει απλα ΑΛΛΟ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΡΤΑ.) Οταν κανεις μαγαζι θα μαθεις.

να υποθέσω δηλαδη οτι δεν θα πάρεις την "καρτα του πολίτη"?:)

Αληθεια αυτο για το chip μεσα στο σωμα μας ισχυει ; Εννοω εχει βγει εξω επισημα ;

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 24 Ιανουαρίου 2011 - Flame
Κρυμμένο από parsifal, 24 Ιανουαρίου 2011 - Flame

Σιγά να μη σου κάνουν και πρό. Διαφωνούμε πλήρως. Τι δουλειά είπες ότι κάνεις;

Δεν θα σου δώσω και αναφορά. Πες ότι έχεις να πεις και όχι πολλά μαζι μου .

Ρώτα να μάθεις αν καίγεσαι. Επί του θέματος έχεις κάτι η να ψησω ποπκορν ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...