Προς το περιεχόμενο

Αγορά Car Charger φορτιστή αυτοκινήτου

PanosJ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπαμε κοιτάμε μόνο τα βόλτ να είναι το ίδιο και τα αμπέρ παραπάνω κι όχι παρακάτω.

Γιατί τα αμπέρ να μην είναι παρακάτω?

Μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στην συσκευή, στην μπαταρία ή στον φορτιστή αυτοκινήτου αν πχ το κινητό φορτίζεται με 1Α και ο φορτιστής στέλνει πχ 500mA.

Το ρωτάω γιατί το PDA που έχω (που φορτίζει στα 1Α) το συνέδεα τώρα τελευταία σε φορτιστή που έχει έξοδο 350mA. Φαινόταν ότι φόρτιζε κανονικά, μόλις όμως μετά από ώρα το έβγαζα από την πρίζα, η μπαταρία ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Σαν να συντηρούσε τη συσκευή έτσι ώστε να μην κλείσει.

Σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχει πρόβλημα?

Δημοσ.

Απλά φορτίζει πιο αργά, άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει.

Volts = «πόσο δυνατό» είναι το ρεύμα που έχεις. Amperes = «πόσο πολύ» είναι το ρεύμα που έχεις. Μπακαλίστηκα τελείως μεν αλλά εντάξει.

Δημοσ.

Γιατί τα αμπέρ να μην είναι παρακάτω?

Μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στην συσκευή, στην μπαταρία ή στον φορτιστή αυτοκινήτου αν πχ το κινητό φορτίζεται με 1Α και ο φορτιστής στέλνει πχ 500mA.

Το ρωτάω γιατί το PDA που έχω (που φορτίζει στα 1Α) το συνέδεα τώρα τελευταία σε φορτιστή που έχει έξοδο 350mA. Φαινόταν ότι φόρτιζε κανονικά, μόλις όμως μετά από ώρα το έβγαζα από την πρίζα, η μπαταρία ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Σαν να συντηρούσε τη συσκευή έτσι ώστε να μην κλείσει.

Σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχει πρόβλημα?

Τα αμπέρ δε πρέπει να είναι παρακάτω ώστε να παίρνει η συσκευή σωστή τροφοδοσία και να φορτίζει. Γιατί έχεις απώλειες όπως κ να χει. Λόγω λειτουργίας, καλωδίου κλπ και να μην έχεις το φαινόμενο να κάνει 10 ώρες να φορτίσει.

Δημοσ.

Παιδιά καλά μου τα λέτε εσείς αλλά μίλησα με ένα κατάστημα ηλεκτρονικών και μου είπε ότι θα καεί όποια συσκευή μπεί σε αναπτήρα αυτοκινήτου με έξοδο 2.1 Α, αν η συσκευή αυτή λειτουργεί πχ με 1Α. Ποιά είναι η αλήθεια?

Του είπες καιρός να αλλάξει κατεύθυνση καριέρας; Κάτι σε burger με πατάτες μεριά. :P

Και τα 2 σου κάνουνε κρίνοντας από τα χαρακτηριστικά.

Το 2.1 Ah απλά θα φορτίζει πιο γρήγορα την όποια συσκευή, χωρίς να το έχω δοκιμάσει προσωπικά.

Το Belkin Micro USB CLA 1Ah είναι δοκιμασμένο σε αυτοκίνητα και μηχανές με κάμποσες συσκευές και κινητά χωρίς κανένα πρόβλημα.

iPhone 3GS φορτίζει σε ίδιους/παρόμοιους χρόνους με τον εργοστασιακό wall φορτιστή, και είναι βολικό αν θες μικρό όγκο.

/sc

Δημοσ.

Του είπες καιρός να αλλάξει κατεύθυνση καριέρας; Κάτι σε burger με πατάτες μεριά. :P

Και τα 2 σου κάνουνε κρίνοντας από τα χαρακτηριστικά.

Το 2.1 Ah απλά θα φορτίζει πιο γρήγορα την όποια συσκευή, χωρίς να το έχω δοκιμάσει προσωπικά.

Το Belkin Micro USB CLA 1Ah είναι δοκιμασμένο σε αυτοκίνητα και μηχανές με κάμποσες συσκευές και κινητά χωρίς κανένα πρόβλημα.

iPhone 3GS φορτίζει σε ίδιους/παρόμοιους χρόνους με τον εργοστασιακό wall φορτιστή, και είναι βολικό αν θες μικρό όγκο.

/sc

Φίλε σε ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...