loukasmel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας παιδια! εχω ενα dvd-rw drive της Sony με το οποιο εχω δυο προβληματακια 1. απ'την αρχη σχεδον που το αγορασα ενω γραφει κανονικα ολα τα dvd δε μου γραφει τα cd. για την ακριβεια ολα τα cd μου τα γραφει σε μορφη μουσικης...ανεξαρτητως τι αρχεια θελω να γραψω. δηλαδη οταν παω να αποθηκευσω στο cd καποια εγγραφα word ή φωτος (12kb) ενω κανω τα κλασσικα (δεξι κλικ-> αποστολη προς-> dvd-rw) μου γραφει τα μισα αρχεια ή μπορει και κανεναν κ μου λεει οτι δεν υπαρχει χωρος στο δισκο ενω εχει μετατρεψει το cd σε μορφη μουσικης. μονο οταν χρησιμοποιω nero δουλευει κανονικα 2. τον τελευταιο καιρο δε μου ανοιγει καθολου. παταω το κουμπι για να βαλω το cd/dvd και ενω κανει πως παει να ανοιξει δεν ανοιγει. αν τυχον ανοιξει οταν ξαναβγαλω το cd/dvd αρχιζει τα ιδια. εχει κανεις καμμια ιδεα για το τι συμβαινει και το πως μπορω να το διορθωσω; σας ευχαριστω!
epitropos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Αν είναι μέσα στην εγγύηση, δώσ' το για rma. Αν όχι, ανακύκλωσέ το και πάρε άλλο, φθηνά είναι.
loukasmel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ειναι 3 χρονων το dvd-rw drive (αρα εγγυηση γιοκ) και σχεδον αχρησιμοποιητο. σιγουρα θα το αλλαξω. υπαρχει ομως καμια προσωρινη λυση...διοτι πρεπει να παραδωσω εργασια; τι dvd-rw drive μου προτεινετε;
panos0100 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 γεια σου φιλε μοθ και εγω τα ειδια προβλημματα εχω δηλαδη εχω δυο dvd-rw και στο ενα το lite on και μενα καμια φορα κολαει δεν βγαινει το cd και δεν μου γραφει εμενα καλα τα doual layer το lg που εχω ειναι πολυ καλο αλλα και τα 2 βγαζουν ακριβως το ιδιο προβλημα οταν παω να γραψω μουσικη δεν τα γραφει ολα τα τραγουδια μονο με το νερο και μενα τα γραφει θα σου προτεινα ενα lg αν θες κατι φτηνο και να σου κανει την δουλεια σου ή ενα pextor το οποιο ειναι λιγο πιο πανω απο ολα η γνωμη μου ειναι lg παντος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.