Προς το περιεχόμενο

Περιεχόμενα φαρμακείου auto

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω τους συνφορουμιτες, μπορειτε να προτείνετε ποια τα χρησιμοτερα (καλα οινοπνευμα,γαζες βαμβακι,μπεταντιν ειμαι σιγουρος) που πρεπει να χει ενα φαρμακειο αυτοκινητου; Κινηση σε ...ασφαλτο :) (Επειδη λιγο ψαξιμο google μου βγαζε site που λεγανε για 4χ4 ή off-road καταστασεις :) )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά που αναφέρθηκαν ,συν γάζες σε διάφορα μεγέθη, ελαστικό επίδεσμο, λευκοπλάστ, ψαλίδι, γάντια μιας χρήσης, αντιβιωτική αλοιφή ή σπρει (π.χ Pulvo), καμιά fenistil, κάποιο αιμοστατικό προϊόν.

Στο εμπόριο υπάρχουν και έτοιμα κουτιά, που περιλαμβάνουν όσα απαιτεί ο νόμος να έχει ένα φαρμακείο αυτοκινήτου και όχι μόνο.

Τα βρίσκεις σε καταστήματα με είδη αυτοκινήτου.

το δικο μου εχει οτι προσταζει η γερμανικη νομοθεσία. Ειναι απίστευτο, μεχρι και ισοθερμική κουβερτα και αυτοκόλλητα ράμματα εχει μέσα και το έχω εμπλουτισει με οτι μπορείτε να φανταστείτε (τόσο πολυ γεμισε που δεν κλείνει ευκολα πλεον). Ψάξε καλύτερα για φαρμακεια γερμανικών προδιαγραφών και προσθεσε οτι επιπλέον χρειαστείς. Α, μην πάρεις μπουκαλακια οινοπνευμα, οξυζενε κλπ γιατι ελοχευει ο κινδυνος φωτιάς σε μεγαλους καύσωνες ενώ εξατμιζονται κιολασ και οι ατμοι τους σε υψηλες θερμοκρασίες δεν ειναι κ οτι καλύτερο... Παρε μερικα ειδικα μαντηλάκια απο φαρμακειο και φροντιζε μια φορα το χρονο να τα αντικαθιστας προληπτικα (10 λεπτα το ενα κανουν νομιζω - ειναι ειδικα όχι σαν αυτα του s/m)

Η ελληνικη προστάζει οινοπνευμα ή μαντηλακια με οινοπνευμα, γαζα, χαρτομαντηλα και χανζαπλαστ και αυτα εχουν συνήθως του εμπορίου. Για γέλια ή για κλάμματα;

Εγώ εχω σαν φαρμακείο στο αυτοκίνητο μια κούτα από παπούτσια που την εχω γεμίσει με πολλά και διαφορά, αν ήταν να έχουμε απλά αυτα που ζητούν οι ελληνικοί νόμοι καηκαμε!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

αν βρεις φυλλαδιο ριχτο :)

αν κανεις εναν κοπο και μπεις στο σαιτ του lidl (www.lidl.gr) θα το δεις. πανευκολο ειναι, δεν ειναι καμια κρυφη προσφορα η κατι, τις εχουν οι ανθρωποι φατσα καρτα στο σαιτ τους τις προσφορες, μην τα περιμενουμε ολα στο πηρουνι.

(επισης..και να σου κανει καποιος c/p το λινκ με την προσφορα, οταν θα το πατησεις απο το δικο σου pc, παλι θα σου ζητησει να βαλεις ταχυδρομικο κωδικο για να σου βγαλει το πιο κοντινο σου καταστημα, οποτε καταλαβαινεις το ασκοπο της υποθεσης)

Ρώτα και σ' ένα φαρμακείο. Θα σου πουν περίπου τι μπορεί να σου χρειαστεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ναι και θα ειναι πολυ αντικειμενικοι.^^

Μην ξαφνιαστεις αν βρεθεις με τιποτα ζυγαριες και χαπια για τις ημικρανιες στο πορτπαγκαζ.

Εγω ασχετα με το φαρμακειο θα προτεινω ενα μπιτονι με βενζινη,ενα χωνι,και κωνους.

μπιτονάκι εχω :) χωνι εχω νομιζω (στην αναγκη κανω χωνι απο πλαστικο μπουκαλι 1,5λιτρου αναψυκτικου) και κώνο εχω :) οσο για τη προσφορά ,sorry δε ηξερα οτι το χουνε ηδη,ευχαριστω για τη πληροφορια :)

Yep αδειο το εχω!!! Ειτε το πιστευετε ειτε οχι, στο παλιο (20ετιας) αμαξι μας, μειναμε απο βενζινη...εξω απ τη πορτα μας ! Εχει χαλασει το φλοτερ/δειχτης βενζινης και ο πατερας μου το παει στο ...περιπου !!! Και ενα ωραιο πρωι καπουτ η βενζινηηη ! ^_^ :P

Παντως η αμμωνια και το οινοπνευμα , μια δεκαετια ολακερη μεσα στο βαλιτσακι και στο πορτ παγκάζ και ευτυχως δεν εχει αναφλεκτει ! ΕΛπιζω να μη διαβαζει το ινσομνια ο ΤακοΜητσάκης και τη πατησουμε :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...