Προς το περιεχόμενο

Car Kit Bluetooth and MP3 Wireless FM Modulator $11.65

jojos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link

Γνωστό το site σε πολλούς .Εγώ μέσα από αυτό το forum το εμαθα.Σχετικά με αυτό το προιον η τιμή του είναι πολύ καλή.Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιο μελος αν γνωρίζει το πως ακριβώς γίνεται η μεταδοση του ήχου μέσω μιας συχνότητας του ραδιοφώνου του αυτοκινήτου.Επίσης πρέπει η συχνότητα που θα επιλεχθεί πρέπει να είναι κενή?Τί γίνεται αν υπάρχει σταθμός στην επιλεγμένη συχνότητα ή αν υπάρχουν παράσιτα από σταθμό που εκπέμπει έστω και ελάχιστα στην περιοχή που βρισκομαστε.Θα πρέπει να αλλάζουμε συχνότητα αναλογα με την περιοχή που κινούμαστε?Ευχαριστώ

Δημοσ.

Επίσης πρέπει η συχνότητα που θα επιλεχθεί πρέπει να είναι κενή?Τί γίνεται αν υπάρχει σταθμός στην επιλεγμένη συχνότητα ή αν υπάρχουν παράσιτα από σταθμό που εκπέμπει έστω και ελάχιστα στην περιοχή που βρισκομαστε.Θα πρέπει να αλλάζουμε συχνότητα αναλογα με την περιοχή που κινούμαστε?Ευχαριστώ

ναι, αλλαζεις συχνοτητα, ναι. επίσης μην περιμένεις ποιότητα...

Δημοσ.

Θα πρέπει η συχνότητα να είναι κενή. Εγώ που είχα δοκιμάσει ένα ήταν τρελή απογοήτευση στην πόλη (ειδικά όταν κινήσε). Πολλά παράσιτα και άκουγα ενδιάμεσα άλλους σταθμούς.

Δημοσ.

Θα πρέπει η συχνότητα να είναι κενή. Εγώ που είχα δοκιμάσει ένα ήταν τρελή απογοήτευση στην πόλη (ειδικά όταν κινήσε). Πολλά παράσιτα και άκουγα ενδιάμεσα άλλους σταθμούς.

θα το συγκεκριμενοποιούσα οτι στις μεγάλες πόλεις ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ. Κάποιοι βγάζουν την κεραία και βελτιώνεται κάπως αλλα εγω δεν ειδα ιδιαίτερη διαφορά...

Επίσης, η τιμή δεν ειναι και τόσο κατω...

Δημοσ.

κοιτα οτι θα δουλέυει θα δουλέυει, αλλα ειπαμε μην περιμένεις πολλά. Εκτός αν εισαι σε καμια μικρη πολη/χωριο που δεν πιανουν πολλοι σταθμοί και υπάρχουν κενές συχνοτητες οποτε θα φυσαει...

Δημοσ.

Όχι δυστυχώς ειμαι σε μεγάλη πόλη.Αν είχε audio out pin θα ήταν άψογο θα μπορούσε να συνδεθεί με την auxiliary είσοδο του καθε ραδιοφώνου.Δυστυχώς έχει μόνο είσοδο.

Δημοσ.

Όχι δυστυχώς ειμαι σε μεγάλη πόλη.Αν είχε audio out pin θα ήταν άψογο θα μπορούσε να συνδεθεί με την auxiliary είσοδο του καθε ραδιοφώνου.Δυστυχώς έχει μόνο είσοδο.

Μα αν έχεις aux είσοδο δεν χρειάζεσαι το FM modulator, συνδέεις κατευθείαν το player στην είσοδο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...