vikini Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Γειά σας! Υπάρχει τρόπος να περάσω σε φλασαρισμένο xbox(χωρίς σύνδεση στο xbox live) και χωρίς jtag title updates και downloadable content παιχνιδιών αλλά και xbox live arcade games??(Πολλά θέλω,ε??)Ευχαριστώ!
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Γειά σας! Υπάρχει τρόπος να περάσω σε φλασαρισμένο xbox(χωρίς σύνδεση στο xbox live) και χωρίς jtag title updates και downloadable content παιχνιδιών αλλά και xbox live arcade games??(Πολλά θέλω,ε??)Ευχαριστώ! Χωρίς να θέλω να σε πάρο στο λαιμό μου (δηλαδή μην πας και το συνδέσεις ) εμενα μπαίνει το φλασαρισμένο μια χαρά xbox live και έχω κατεβάσει και demos και updates κανονικά. το αν υπάρχει τρόπος πρέπει να υπάρχει κάπου το είχε πάρει το μάτι μου αλλα δεν θυμάμαι τώρα γιατί δεν ασχολούμαι. Δοκίμασε να ψάξεις στο google μήπως βρείς κάτι αλλιώς περίμενε κάποιος θα ξέρει να σε διαφωτίσει
kajwbtfe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Κοιτα και εγω φλασαρισμενο το εχω χρονια τωρα και μπαινω και κατεβαζω dlc για διαφορα παιχνιδια και δεν ειχα καποιο προβλημα!Συγκεκριμενα για το Forza 3 εχω κατεβασει ολα τα πακετα με αμαξια που εχουν βγει και δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα ασχετα αν το ιδιο το παιχνιδι ειναι backup...Παντως online δεν εχω παιξει καθολου.
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Κοιτα και εγω φλασαρισμενο το εχω χρονια τωρα και μπαινω και κατεβαζω dlc για διαφορα παιχνιδια και δεν ειχα καποιο προβλημα!Συγκεκριμενα για το Forza 3 εχω κατεβασει ολα τα πακετα με αμαξια που εχουν βγει και δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα ασχετα αν το ιδιο το παιχνιδι ειναι backup...Παντως online δεν εχω παιξει καθολου. Ναι και εγώ το ίδιο έχω κάνει. Αν δοκιμάσεις να παίξεις online και παίζεις αυθεντικό παιχνίδι πάντως έχω την εντύπωση ότι δεν τρως ban. Δεν είμαι σίγουρος όμως .. ας μας πει κάποιος που παίζει live με φλασαρισμένο καλύτερα να ξέρουμε .
Lothar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Κι εγω flasharismeno xbox εχω κι μπαινω live κι εχω παιξει κι online. Βεβαια απο τοτε που μπηκα στο live δεν εχω παιξει κοπια, μονο original. Καποια στιγμη μπορει να μπαναρουν το xbox μου αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε.
mogolman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Κι εγω flasharismeno xbox εχω κι μπαινω live κι εχω παιξει κι online. Βεβαια απο τοτε που μπηκα στο live δεν εχω παιξει κοπια, μονο original. Καποια στιγμη μπορει να μπαναρουν το xbox μου αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε. Πάντως στα forums του xbox βλεπω αρκετα bans λόγω modding Είναι να μη σου τύχει προφανώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.