Προς το περιεχόμενο

Παπάκι Μπανιου

kate23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδια. Ξερει κανεις που μπορω να βρω παπακι μπανιου? Εψαξα Jumbo και Praktiker αλλα δεν βρηκα. Kαμια ιδεα? (Θεσσαλονικη)

Δημοσ.

Στα Αγγλικά μεταφράζεται rubber duck η rubber duckie.

Μια αναζήτηση στο γκουγκλ θα σου βρει καταστήματα που πουλάνε και στα φερνουν σπιτι :P

Δημοσ.

22,5€ έξοδα αποστολής για κάτι που κάνει 12€, καλή φάση. Με τόσα λεφτά ας πάρει αληθινή πάπια και όταν μεγαλώσει την κάνει και κοκκινιστή.

Δεν το πρόσεξα καν, υπάρχει άλλο ένα λινκ από κάτω από αυτό...

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Κοιταξα και γω στο ιντερνετ απλα προτιμω να το παρω μονη μου παρα να το παραγγειλω. Θα κοιταξω στα Κου-Κου. :)

Δημοσ.

Δε μας λέτε που θα πάρουμε πιστοντουζιέρα σε εμάς τους φτωχούς που δεν έχουμε μπανιέρα;

Δημοσ.

Ανοιξε ενα γωνιακο πανω στην Εγνατια, στη σταση Αγ. Σοφιας με φορα προς Καλαμαρια.. Ειναι Δανεζικο μαγαζι καινουριο που πουλαει χιλιες δυο χαζομαρες, οπως παπακια μπανιου..Το ξερω γιατι αγορασα και εγω πριν 1 βδομαδα!!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Jumbo, σε 3 διαφορετικά μεγέθη (μικρό σαν πενηντάλεπτο το οποίο ΔΕΝ επιπλέει, γυρνάει ανάποδα), μεγαλύτερο (σαν μια χούφτα το οποίο επιπλέει) και ένα πιο μεγάλο (30-40 εκ, δεν το έχω), σε χρώματα κλασσικό κίτρινο, πράσινο και κόκκινο. Αν πας σε μεγάλο Jumbo θα βρείς, στα πιο μικρά μάλλον όχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...