bele Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας παιδια!Ειμαι νεος στο θεμα...θα μπορουσε καποιος να μου πει αν μπορω να κανω overcloacking σε αυτον τον επεξεργαστη;Αν χρειαζεστε αλλες πληροφοριες πειτε μου.Ευχαριστω!
rafail1994 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ποιος είναι ποιο συγκεκριμένα ποια είναι τα χαρακτηριστικά του pc σου;
bele Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Aρχικα εκανα λαθος ειναι στα 3.4 ghz's : http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27503&wapkw=%28intel+pentium+4+3.4+ghz%29 H Ram ειναι 512 ΜΒ και η καρτα γραφικων ειναι η ΑΤΙ Radeon 9550 : http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/other/Pages/9550-specifications.aspx Γενικα ειναι παλιο μηχανακι και θα ηθελα να ξερω αν μπορω να κερδισω μερικα hz ακομα
Valoel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ο επεξεργαστή σου αν το επιτρέπει το bios της μητρική σου άνετα πάει 4GHz+ πες και πια μητρική έχεις
bele Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Οριστε η μητρικη μου http://asia.aopen.com/products_detail.aspx?Auno=1114 Τhanks!Πολυ θα με βολευε ενα οvercloacking!
Valoel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 για δες στο bios της μητρική σου αν έχει κάποια επιλογή για να αύξησης το FSB επίσης η μνήμη σου είναι 1x ντιμάκι των 512MB η 2x των 256MB (dual channel) και σε τη ταχύτητα τρέχουν;;;
bele Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μπηκα στο bios και βρηκα μια κατηγορια που λεει Performance Boost Engine και εχει επιλογες για ενεργοποιηση του Fast(FSB) ή του Turbo(PBE).Ξερω σιγουρα οτι εχω ενα ντιμακι Ram 512 αλλα μεσα απο το bios δεν καταφερα να βρω κατι για την συχνοτητα της RAM.
Valoel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 φίλε bele, το FSB (Front Side Bus) δεν έχει σχέση με το Fast που γράφεις το Performance Boost Engine προτείνω να δοκιμάσεις να το βάλεις στο Turbo (αν δεν το έχεις κάνει ήδη), θα σου επιταχύνει την μνήμη. όμως αν παρατηρήσεις προβλήματα αστάθειας στον υπολογιστή σου τότε δοκίμασε να το βάλεις στο Fast η κάντο Disabled επίσης όσον αφορά τη μνήμη, προτείνω να προσθέσεις άλλο ένα ντιμάκι (κατά προτίμηση 1GB) για να εκμεταλλευτής το Dual Channel και για να αύξησης και λίγο την ποσότητα της μνήμη σου, γιατί τώρα είναι πολύ λίγη και επηρεάζει πολύ τις συνολικές επιδόσεις του υπολογιστή σου μονο να προσέξεις να βάλεις μνήμη με τα ίδια χαρακτηριστικά. χρησιμοποίησε ένα προγραμματάκι όπως το CPU-Z για να δεις τα χαρακτηριστικά της μνήμης σου. μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ τώρα όσον αφορά το overclocking, δεν μπορείς να κανεις κάτι αν το bios της μητρικής σου δεν έχει επιλογή για να αύξησης το FSB. λυπάμαι αλλα δεν γνωρίζω περισσότερα για την μητρική σου, ίσως κάποιο άλλο παιδί να μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο με αυτό
bele Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Nα'σε καλα Valoeh!Θα δοκιμασω αυτα που μου ειπες, θα δω τα αποτελεσματα και θα ψαξω και για αγορα μιας 2ης Ram.Eυχαριστω για τη βοηθεια!Αν καποιος βεβαια γνωριζει κατι αλλο επι του θεματος...δεκτες ολες οι αποψεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.