glad1at0re Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Το αν αξίζει να αγοράσεις για το στρατό είναι σχετικό. Αν τύχει και πας σε μονάδα που δεν έχει πολλά άτομα και δεν έχεις εξόδους, το λιγότερο που θα σε ενδιαφέρει είναι το PSP. Όταν έχεις χρόνο θα θες να κοιμάσαι και μόνο αυτό. Άσε που αν είναι αρκετά αυστηρά δε θα μπορείς καν να το βγάζεις πουθενά μη σε πάρουν χαμπάρι. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση τα πράγματα να είναι πολύ χαλαρά τόσο από θέμα χρόνου/εξόδων όσο και χαλαρότητας ανωτέρων και το PSP να πάει σύννεφο στο multi. Όσο για τον φίλο FILM0Ν που ρωτάει για laptop. Αυτό δεν είναι δυνατό εκτός εξαιρέσεων. Αυτά για τον στρατό. Σχετικά με αεροπορία και ναυτικό εννοείται ότι είναι εύκολο να πάρεις ότι θες μαζί. Πρόσφατα είχα ένα φίλο ναύτη που σε κάθε σκοπιά ήταν online και μιλάγαμε. Επίσης είχα και φίλο στην αεροπορία πέρυσι. Δεν τους επέτρεπαν τα laptop αλλά είχαν βάλει έναν σε ένα φωριαμό, όλη μέρα ανοιχτό. Το άνοιγαν κι έπαιζαν football manager για μήνες.
Errik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Να ρωτήσω κάτι; τι κάρτα μνήμης θα χρειαστώ; Ρώτησα έναν πωλητή που μου είπε ότι ξέρει και έχει ασχοληθεί και μου είπε ότι μέχρι 4 gb παίζουν καλά, και ότι η 8άρα κάνει πρόβλημα... ισχύει κάτι τέτοιο η μου έλεγε μουφες;
GamerManiac Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Παίδες έχω και γω ένα psp3000 πως μπορει να απαχθεί χωρίς pandora battety katsikoula help me
bakass Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 που σαι ρε errik?? τωρα ειδα το post σου...σε προλαβα η το αγορασες????μπορω να σου πω τα παντα καθως πριν 2,5 μηνες απολυθηκα εγω...ειχα αγορασει psp 3004 και το πουλησα εδω στο φορουμ μολις απολυθηκα...στειλε πμ αν εχεις αποριες...παντως δεν σπανε ολα τα 3004!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!
xristoforos25 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 οι ωρες στη σκοπια,περνουσαν ανετα και γρηγορα με το psp.εβλεπα ταινιες,επαιζα παιχνιδια.αμα δε το ειχα δε θα περνουσε με τιποτα η ωρα στη σκοπια.επομενως,στο προτεινω
MurderDoII Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά η θητεία είναι μεγάλη οικονομική επιβάρυνση έτσι και αλλιώς, πάρτε ένα βιβλίο μαζί λέω'γώ και μην βάζετε τους γονείς να δίνουν άσκοπα κατοστάρικα
snik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια φανταρος και εγω στον εβρο και θελω την γνωμη σας για κατι. Ειναι μερικα μαγαζια εδω που ρωτησα για psp και εχουν το 3000 με 165 ευρω οποτε μαζι με καρτα κλπ θα μου βγει στο 200αρι περιπου, αλλα ειναι και ενας που εχει εδω μεταχειρισμενο 1000 psp με θηκη καρτα και το δινει 90 ευρω. Απο πλευρας hardware εχουν σημαντικες διαφορες; Ειναι τοσο ευκολο να φλασαριστουν και οι 2 εκδοσεις (για το 3000 ειχα δει πως ειναι απλο); Απο συμβατοτητα πως παει το 1000, δηλαδη τα ιδια (εφαρμογες, παιχνιδια) που παιζουν στο 3000 θα παιζουν σιγουρα στο 1000;
Errik Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Θα θα σου πρότεινα να το πάρεις απο αθήνα και να στο στειλουν, κανα 10αρι θα πάνε τα μεταφορικά... Εμένα μου έκατσε καλά εδώ φλώρινα γιατί είχαν προσφορά τα VIDEO 7 μαζί με 4 παιχνίδια 175Ε, οπότε το τσίμπησα. Μην δώσεις τόσα Ε για παλιό μεταχειρισμένο, θα σου έλεγα πάρε καινούριο, εκτός και αν στο δώσει κανα 70άρι. Ρε παιδιά το 3004 με 6.2ο πως σπάει;
snik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα το πηρα καινουριο, 165 πηρα και μια καρτουλα 8gb το εσπασα και τωρα ειμαι οκ. Οταν κατεβω θα παρω αλλη μια καρτα να περασω καμια ταινια και θα ειμαι κομπλε λογικα. Για να το σπασεις πρεπει να το κανεις Update σε 6.35 και να περασεις το καταληλο exploit, μετα περνας εναν iso loader και φορτωνεις απο εκει τα παιχνιδια σου.
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 κανονισα να καβατζώσω και εγω τελικά ενα 1000 με χαλασμένο joystick. Παρηγγειλα και joystick και με το που βγω απο το κέντρο θα εχει έρθει, θα το φτιάξω, θα το σπάσω (ελπίζω να τα καταφέρω) και θα ειμαι κυριλλέ στη μονάδα. Τόσο που σκέφτομαι να πάρω κανένα 3g wifi hotspot για να λιώνω και στο νετ αλλα ειναι ακριβα τα ατιμα...
ikaruga24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 το exploit ειναι chickhen??απο περιεργεια Ναι HEN ειναι αλλα δεν υποστηριζει ολα τα παιχνιδια. Εγω εχω βρει ασυμβατοτητες με ορισμενα. Παλια και καινουργια. Τα περισσοτερα ομως παιζουν.
blacksuede Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 το psp είναι το absolute στο στρατό, θυμάμε παίζανε στη μονάδα επόπ - φαντάροι πρωτάθλημα pro τα μεσημέρια ο καθένας από το θαλαμό του... θα βάλω καμιά αγγελία όπου να ναι να πάρω κι εγώ κανά στρωμένο γιατί το ps3 έχει αραχνιάσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.