Errik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σας. Αυτήν την στιγμή υπηρετώ την πατρίδα, και έχω δει στον θάλαμο οτι πολύς κόσμος έχει PSP, και να πω την αλήθεια γαργαλήθηκα λιγάκι. Γενικά βλέπω οτι μπορείς να λιώσεις στα παιχνίδια και να μην πολυκαταλάβεις θητεία... Η αλήθεια είναι οτι έχω ήδη ένα ipod touch, το οποίο έχει ικανοποιητικά παιχνιδάκια, αλλά από ότι έχω δει, με το psp το κάψιμο πάει σε άλλα επίπεδα, κατι God of War και grand Turismo, σε συνδυασμό με τα hard buttons νομίζω οτι εκτοξεύουν την εμπειρία gaming. Για πείτε μου καμια άποψη, αξίζει παρόλο που είμαι κάτοχος iPod touch; Τώρα τελευταία παίζουν και σε αυτό κάτι τέλεια παιχνιδάκια, τα γραφικά των οποίων το psp δεν μπορεί να τα δει ούτε με μακαρόνι... (έχω το 4G με την retina οθόνη και τον A4 επεξεργαστή) Επίσης κάτι ακόμα, αν τελικά αποφασίσω να το πάρω, επειδή με ενδιαφέρει να παίζω homebrew εφαρμογές, τι θα πρέπει να προσέξω; Έχουν σπάσει όλα τα μοντέλα και οι εκδόσεις ή πρέπει να βρω κάποια συγκεκριμένη παλιότερη για να παίζει παιχνίδια και απο την κάρτα; Με το PSP Go τι παίζει; To ίδιο απλά λίγο μικρότερο; Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
king2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σας. Αυτήν την στιγμή υπηρετώ την πατρίδα, και έχω δει στον θάλαμο οτι πολύς κόσμος έχει PSP, και να πω την αλήθεια γαργαλήθηκα λιγάκι. Γενικά βλέπω οτι μπορείς να λιώσεις στα παιχνίδια και να μην πολυκαταλάβεις θητεία... Η αλήθεια είναι οτι έχω ήδη ένα ipod touch, το οποίο έχει ικανοποιητικά παιχνιδάκια, αλλά από ότι έχω δει, με το psp το κάψιμο πάει σε άλλα επίπεδα, κατι God of War και grand Turismo, σε συνδυασμό με τα hard buttons νομίζω οτι εκτοξεύουν την εμπειρία gaming. Για πείτε μου καμια άποψη, αξίζει παρόλο που είμαι κάτοχος iPod touch; Τώρα τελευταία παίζουν και σε αυτό κάτι τέλεια παιχνιδάκια, τα γραφικά των οποίων το psp δεν μπορεί να τα δει ούτε με μακαρόνι... (έχω το 4G με την retina οθόνη και τον A4 επεξεργαστή) Επίσης κάτι ακόμα, αν τελικά αποφασίσω να το πάρω, επειδή με ενδιαφέρει να παίζω homebrew εφαρμογές, τι θα πρέπει να προσέξω; Έχουν σπάσει όλα τα μοντέλα και οι εκδόσεις ή πρέπει να βρω κάποια συγκεκριμένη παλιότερη για να παίζει παιχνίδια και απο την κάρτα; Με το PSP Go τι παίζει; To ίδιο απλά λίγο μικρότερο; Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Φυσικά να αγοράσεις φίλε μου.Εγώ είχα μερικά φιλαράκια στο στρατό είχαν 16άρα μνήμη μέσα με καμια 20αριά παιχνίδια και έλιωνα καθε μέρα.Άλλη φάση psp απο το touch.Να πάρεις το psp 3000 σπάει πολύ εύκολα και μπορείς να τρέξεις τα πάντα απο εκεί.Το go έχει μικρή οθόνη και δεν θα το πρότεινα.Κοίτα όμως να βρεις κανενα κρεβάτι που να έχει μπρίζα δίπλα για να έχεις μόνιμα το φορτιστή για να φορτίζει το κινητό.Εγώ σε κάποια μέρη που πήγα κυνηγούσα πάντα τις μπρίζες και για να έχω το κινητό πάντα φορτισμένο και για το psp η αν έπαιζε κανα laptop...Για ότι χρειαστείς για το σπάσιμο εδώ είμαστε και φυσικά και απο που να κατεβάσεις παιχνίδια.
Errik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 To 3000 είναι διαφορετικό από το 3004 που κυκλοφορεί; Γιατί βλέπω συνέχεια πανικόβλητους χρήστες να ρωτάνε αν σπάει το PSP τους! Τωρα για μπρίζα κάτι θα βρω... Απο αυτονομία πως πάει; Αντέχει κανα 4-5ωρο παιχνιδιού;
Intruder7s Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Καπου εκει αντεχει. Οσο πιο χαμηλα βαλεις φωτεινοτητα οθονης βεβαια τοσο το καλυτερο. Οσο για πριζα μην σε νοιαζει. Παρε ενα πολυπριζο να εχεις παντα μαζι σου και θα εχεις παντα πριζα και για οση ωρα γουσταρεις...
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 στα πιο παλια psp η μπαταρια εβγαινε και υπηρχε και high capacity.λογικα και σε αυτα πρεπει να ισχυει το ιδιο.
paylidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 να ρωτησω και εγω... εχω ενα ξαδερφάκι που εχει ρημαξει 6-7 psp και τα εχει στη μπαντα, αλλα με μικρο άλλα με μεγαλο προβλημα... Αυτό που θεωρω οτι ειναι σε λιγοτερο χαλια κατασταση ειναι το πρωτο το χοντρο που εχει χαλασει το joystick (αν το λενε έτσι) και απο εξω (λείπει) και απο μέσα (οταν βαλεις παιχνιδι - π.χ. GTA κάνει συνεχεια σβουρες). Σκεφτομαι να το παρω να το φτιάξω και εγω για το στρατό, ειναι εύκολο; Αυτό μπορώ να του φορτώσω μια 8αρα μνήμη με παιχνιδια μέσα; τι χρειάζεται...; το μονο αρνητικο εκείνου του μοντέλου ειναι ότι ειναι βαρυ αλλα δ γκρινιάζω γιατι στην ουσια ειναι τσαμπα... τι χρειάζομαι απο όλα αυτά...; Μαυρο χρώμα ειναι το μηχανημα και ειναι χοντρό. http://cgi.ebay.co.uk/New-3D-Analog-Joystick-Button-SONY-PSP-1000-WHITE-/320572021892?pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item4aa394dc84#ht_1148wt_905 http://cgi.ebay.co.uk/Analog-Joystick-Stick-Button-blcak-Sony-PSP-1000-/180494373515?pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item2a064d928b#ht_1725wt_1139 http://cgi.ebay.co.uk/Analog-Joystick-Stick-Button-white-Sony-PSP-1000-/170473471013?pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item27b102bc25#ht_1677wt_1139 μάλλον αυτό http://cgi.ebay.co.uk/Analog-Joystick-Stick-Button-black-Sony-PSP-1000-/230458727710?pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item35a8691d1e#ht_1931wt_1139 ή http://cgi.ebay.co.uk/GENERIC-ANALOG-JOYSTICK-CONTROL-SONY-PSP-2000-/180409428784?pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item2a013d6b30#ht_2794wt_1139 καθε βοηθεια πολύτιμη...
king2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 To 3000 είναι διαφορετικό από το 3004 που κυκλοφορεί; Γιατί βλέπω συνέχεια πανικόβλητους χρήστες να ρωτάνε αν σπάει το PSP τους! Τωρα για μπρίζα κάτι θα βρω... Απο αυτονομία πως πάει; Αντέχει κανα 4-5ωρο παιχνιδιού; Ίδια ειναι απλά πχ το 3004 σημαίνει ότι είναι για Ευρώπη το 3003 για άλλη ήπειρος και πάει λέγοντας.Το 300 σπάει πολύ εύκολα με chicken hen.Και σπάει μόνιμα.Ανάλογα τα παιχνίδια που παίζεις και πόσο φωτεινότητα έχεις βάλει θα σου αντέχει η μπαταρία απο 4ώρες μέχρι 8-9 αν έχεις πολύ κατω την φωτεινότητα.
kajwbtfe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Εννοείται να το παρεις οπως εννοείται οτι καμια σχεση το touch με το psp.Καλα γραφικα αλλα απο χειρισμο γεια σας...Βαλε και τους emus που μπορεις να το φορτωσεις το psp και θα δεις οτι θα επρεπε να το ειχες παρρει χθες..Αντε και καλος πολιτης με το καλο!
katsikoula Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σας. Αυτήν την στιγμή υπηρετώ την πατρίδα, και έχω δει στον θάλαμο οτι πολύς κόσμος έχει PSP, και να πω την αλήθεια γαργαλήθηκα λιγάκι. Γενικά βλέπω οτι μπορείς να λιώσεις στα παιχνίδια και να μην πολυκαταλάβεις θητεία... Η αλήθεια είναι οτι έχω ήδη ένα ipod touch, το οποίο έχει ικανοποιητικά παιχνιδάκια, αλλά από ότι έχω δει, με το psp το κάψιμο πάει σε άλλα επίπεδα, κατι God of War και grand Turismo, σε συνδυασμό με τα hard buttons νομίζω οτι εκτοξεύουν την εμπειρία gaming. Για πείτε μου καμια άποψη, αξίζει παρόλο που είμαι κάτοχος iPod touch; Τώρα τελευταία παίζουν και σε αυτό κάτι τέλεια παιχνιδάκια, τα γραφικά των οποίων το psp δεν μπορεί να τα δει ούτε με μακαρόνι... (έχω το 4G με την retina οθόνη και τον A4 επεξεργαστή) Επίσης κάτι ακόμα, αν τελικά αποφασίσω να το πάρω, επειδή με ενδιαφέρει να παίζω homebrew εφαρμογές, τι θα πρέπει να προσέξω; Έχουν σπάσει όλα τα μοντέλα και οι εκδόσεις ή πρέπει να βρω κάποια συγκεκριμένη παλιότερη για να παίζει παιχνίδια και απο την κάρτα; Με το PSP Go τι παίζει; To ίδιο απλά λίγο μικρότερο; Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! πλεον με το ολοκληρωτικο σπασιμο του PS3 σπασανε και το PSP ειτε αυτο ειναι 3000 ειτε PSP Go. η νεα μοδα πλεον δεν θελει ουτε pandora battery ουτε magic stick ουτε hen ουτε τιποτα. απλα κατεβαζεις το iso loader και το τρεχεις απο το XMB κανονικα σαν να ειναι εφαρμογη της Sony. φανταζομαι οτι μεχρι τελος του μηνα θα βγουν και οδηγοι στο internet και για εμας. οποτε αν θες να τρεχεις τα αυθεντικα αντιγραφα ασφαλειας σου για να μην κουβαλας δισκοθηκη μαζι σου μπορεις να παρεις οποιο PSP σου αρεσει. εγω παντως θα σου προτινα το PSP Go απλα επειδη ειναι καινουριο μοντελο και εχει ενσωματομενη μνημη. απο εκει κ περα δικια σου η επιλογη πηγη: http://www.pspgr.net/viewtopic.php?t=16326&f=127
FILIM0N Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδια μια γενικα στρατο-απορια: ειναι τοσο ευκολο να παιζεις με κονσολες και να εχεις laptop στο στρατο? Ακομα εχω ακουσει οτι μπριζα διαθεσιμη μπορει να υπαρχει μονο στο κψμ και ειναι παντα πιασμενη. Ακομα δεν υπαρχει φοβος να "χαθει" κατι? Εντυπωση μου κανουν ολα αυτα.
panosno1com Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Αναλογα το κεντρο/μονάδα που εισαι. Τα πρωινα ειναι δυσκολο να παιζεις, μετα τις 3 το μεσημερι ειναι πιο ευκολο . να χαθει κατι στο κεντρο πιθανοτερο,στη μονάδα εχει λιγοτερες πιθανοτητες . εχει πριζες και στους θαλαμους, μια ή δυο οι οποιες γινονται χταποδια απ τα πολυμπριζα (τουλ στο κεντρο στη μοναδα οχι κ τοσο )
basilis5 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 το προβλημα ειναι οτι θα στο ζηταει ο καθε απιθανος,και φυσικα επειδη δεν ειναι δικο του δεν θα το προσεχει.εμενα αυτο ηταν το προβλημα μου,και απεφευγα να το δινω στον οποιονδηποτε,οπως επισης και δεν ζητησα κανενος το πσπ για να παιξω. Επισης στο κεντρο (απο 1,5 μεχρι 3 πρωτους μηνες) εχει πολλους ανοιχτοχεριδες...)
VonLoutsos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 το προβλημα ειναι οτι θα στο ζηταει ο καθε απιθανος,και φυσικα επειδη δεν ειναι δικο του δεν θα το προσεχει.εμενα αυτο ηταν το προβλημα μου,και απεφευγα να το δινω στον οποιονδηποτε,οπως επισης και δεν ζητησα κανενος το πσπ για να παιξω. Επισης στο κεντρο (απο 1,5 μεχρι 3 πρωτους μηνες) εχει πολλους ανοιχτοχεριδες...) Ακριβώς όπως στα λέει είναι...στο κέντρο γίνονται διάφορα και δεν μπορείς να πεις κουβέντα, γιατί αν πεις μου έκλεψαν psp θα σου πούνε 1ον σας έχουμε πει να τα κλειδώνεται όλα τα πράγματά σας και 2ον μη προβλεπόμενο αντικείμενο άρα δεν το κάνεις θέμα για να μην φας και καμπάνα...στην μονάδα πάλι πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην το δίνεις όπου να'ναι μόνο σε άτομα που εμπιστεύεσαι καιξ ξέρεις οτι θα το προσέχουν...γενικ΄αστις μονάδες παίζουν πολλά από κινητά και λάπτοπ μέχρι φορητά dvd με τηλεόραση, όλα αυτά βέβαια μετά τις 3 το μεσημέρι, όπου είναι λίγο πιο χαλαρά...
Errik Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ωραία, σχεδόν το αποφάσισα, θα το πάρω την άδεια που παίρνω την δευτέρα. http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7795/%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-Sony-PSP-3004-Piano-Black-%CE%9C%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF Αυτό σπάει έτσι; Τι καρτούλα θα χρειαστώ; Γενικά τα παιχνίδια πόσο μεγάλα είναι; Με ποιά διαδικασία μπορώ να παίζω τα backups που θα παίρνω από τα αυθεντικά παιχνίδια; Ευχαριστώ!!
Errik Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Πείτε ρε παιδιά! Να το πάρω το παραπάνω; Σπάει; Καιγομαι δεν περνάει με τίποτα η ώρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.