egw_eimai_re Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 lefteris210 αρκετα καλη αγορα παλι καλα το εσωσες! kostas.b απο τον λημναιο την αγορασα την δικια μου εκανα παραγελεια την ιδια μερα επικοινωνησαν μαζι μου τους ρωτησα αν μπορω να παραλαβω απο κει γιατι βιαζομαι και απλα πηγα και την πηρα πολυ καλο καταστημα αν σκεφτει κανεις οτι την εχει και σε τετοια τιμη σφραγισμενη με εγγυηση κλπ τα τονιζω αυτα γιατι και εγω ως χρονια πελατης του πλαισιο δυσκολευομαι να εμπιστευομαι 3ους. Dakonblackblade παρε απο κει την TV με κλειστα τα ματια και μετα πες μου. Την πήρες από το μαγαζί στην Πατησίων? Από εγγύηση τι λέει? Ειναι από τη Samsung η καμια παραεισαγωγή? Σκεφτομαι να την χτυπήσω και εγώ από εκεί. Ναι φιλε μου της εχει ετοιμοπαραδοτες. Το μονο κακο αν πας να την παρεις απο κει ειναι οτι αν εισαι τυχερος θα βρεις να παρκαρεις. Οχι samsung ειναι και εχει ελληνικα μεσα κανονικο το προιον παιδια. Ο τυπος δεν ειναι απατεωνας οι αλλοι ειναι που πουλανε τα παλια κομματια σε τιμες led
papath Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 lefteris210 αρκετα καλη αγορα παλι καλα το εσωσες! kostas.b απο τον λημναιο την αγορασα την δικια μου εκανα παραγελεια την ιδια μερα επικοινωνησαν μαζι μου τους ρωτησα αν μπορω να παραλαβω απο κει γιατι βιαζομαι και απλα πηγα και την πηρα πολυ καλο καταστημα αν σκεφτει κανεις οτι την εχει και σε τετοια τιμη σφραγισμενη με εγγυηση κλπ τα τονιζω αυτα γιατι και εγω ως χρονια πελατης του πλαισιο δυσκολευομαι να εμπιστευομαι 3ους. Dakonblackblade παρε απο κει την TV με κλειστα τα ματια και μετα πες μου. Ναι φιλε μου της εχει ετοιμοπαραδοτες. Το μονο κακο αν πας να την παρεις απο κει ειναι οτι αν εισαι τυχερος θα βρεις να παρκαρεις. Οχι samsung ειναι και εχει ελληνικα μεσα κανονικο το προιον παιδια. Ο τυπος δεν ειναι απατεωνας οι αλλοι ειναι που πουλανε τα παλια κομματια σε τιμες led Τι γκαντεμια!!!! Την ανέβασε την τιμή σημερα! 588€. Οπότε μπαίνουμε σε αναμονή.
papath Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Σου πουλάω την δίκη μου 560 :lol: Ε, βάλε και κάτι ακόμα... αφου την εχεις στρώσει κιολας.
sculper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 γεια σας, θέλω να πάρω μία 32 tv samsung και θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζουν τόσα χρήματα για αυτά τα μοντέλα UE32C662 680 euro UE32C6510 785 euro UE32C6500 740 euro ή να βρω κάτι πιο οικονομικό??? πάντως samsung θέλω!
kostas.b Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Θελεις led tv γιατι το μονο που κερδιζεις ειναι ο πιο λεπτος σχεδιασμος ενω απο εικονα δεν εχεις καμια διαφορα σε σχεση με τις απλες lcd. H καλυτερη samsung σε 32' αυτη τη στιγμη ειναι αυτη. Η συγκεκριμενη ειναι και η καλυτερη σε σχεση και με αλλες μαρκες.Αυτη που θα ελεγα οτι ειναι ισαξια της ειναι η sony kdl 32ex500 και ex600 και ειναι και σε καλη τιμη Link Link Παντως τα λεφτα που δινεις για 32αρα ειναι πολλα.Αν θες κατι μεγαλυτερο και καλυτερο μεχρι 800 ευρω μπορω να σου προτεινω.
sculper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 σωστά θέλω led αλλά όχι μονο γιατί είναι λεπτότερη αλλά μου είπαν ότι έχει και καλύτερη εικόνα! αν δεν ισχύει δεν θα ήθελα να δώσω τόσα...ειδικά για την 32! διότι θέλω και μία 40 για το σαλόνι!καιέίναι κρίμα να είναι τόσο κοντά οι τιμές! περιμένω τα φώτα σου! απλά πιστεύω οι samsung είναι καλές....και επίσης επειδή θέλω βα πάρω το usb wifi θέλω να είναι και οι δύο samsung! σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Θελεις led tv γιατι το μονο που κερδιζεις ειναι ο πιο λεπτος σχεδιασμος ενω απο εικονα δεν εχεις καμια διαφορα σε σχεση με τις απλες lcd. H καλυτερη samsung σε 32' αυτη τη στιγμη ειναι αυτη. Η συγκεκριμενη ειναι και η καλυτερη σε σχεση και με αλλες μαρκες.Αυτη που θα ελεγα οτι ειναι ισαξια της ειναι η sony kdl 32ex500 και ex600 και ειναι και σε καλη τιμη Link Link Παντως τα λεφτα που δινεις για 32αρα ειναι πολλα.Αν θες κατι μεγαλυτερο και καλυτερο μεχρι 800 ευρω μπορω να σου προτεινω.
egw_eimai_re Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Καλες ειναι αλλα αυτο δεν λεει κατι μη κολλας στη μαρκα τοσο οσο στο μοντελο. Εχω δει lg με καλυτερο panel απο samsung αλλα ειχε και αλλο κοστος. Διαλεξε ενα μοντελακι οσο γινεται με καλο panel ψαξε τιμες βρες και παρτο. Και οταν λεω τιμες εννοω απο ολοκληρη την αγορα και ιντερνετ και καταστηματα. Εγω εψαχνα δυο βδομαδες μου εγινε ο πισινος μου να ( . ) αλλα βρηκα τη καλυτερη σχεση, αποδοση - τιμη - ιντσες εκεινη τη στιγμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.