egw_eimai_re Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 τελικά πήγα στον κωτσόβολος και βρήκα την Samsung 530 σε 32" στα 500euro και σε 37" στα 550euro, εννοείτε πήρα την 37" και πιστεύω την βρήκα σε καλή τιμή. ήμουν σε δίλημμα στα μοντέλα 530 και 550 αλλα στο 550 37" ξεφεύγαμε από το budget μας αρκετά. περιμένω εντυπώσεις από κατόχους τις Samsung 530 , πως σας φάνηκε σε full hd ταινία και κτλ Με ολο τον σεβασμό έκανες τη χειρότερη αγορά ever απόδοση - τιμη http://www.skroutz.gr/s/267998/Samsung-LE40C550-40.html?keyphrase=40c550 http://www.skroutz.gr/s/265252/Samsung-LE40C530-40.html?keyphrase=40c530 Πάνε την πίσω οι τιμές του κότσου απλα ανεπανάληπτες οπως πάντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Επειδη με ενδιαφερει και μενα αυτο το θεμα θα ηθελα να ρωτησω τον Kosta.b αν μπορουμε να καταλαβουμε η τηλεοραση που θα παρουμε ποιο απο τα δυο πανελ εχει;Με αυτα που διαβασα καταλαβα οτι παιζουμε με τις πιθανοτητες,οποιαδηποτε τηλεοραση μπορει να εχει μια απο τις δυο κατηγοριες πανελ,απλα ειναι πολυ ποιο πιθανο π.χ. να εχουν πανελ ταιβανεζικο AUO οι 37αρες!Που ξερω εγω οτι δεν θα τυχει το ιδιο σε μια 32αρα η σε μια 40αρα; Σε samsung δεν υπαρχει καμια 37αρα με s-pva πανελ.Ολες μα ολες οι 37αρες εχουν το AMVA.Στις 40αρες ειναι λοτταρια και αυτο που ξερω σιγουρα ειναι πως μονο αν ανοιξεις την συσκευασια κατω δεξια και πισω γραφει τον τυπο του πανελ.Επισης αν εχεις το serial number μπορεις μ' ενα τηλεφωνο στην αντιπροσωπια να σ' ενημερωσουν. ΟΙ lg φορουν IRS που ειναι σχεδον ισαξιο με το s-pva. Φυσικα οι πλασμα δεν αντιμετωοιζουν τετοια προβληματα Παντως περα απο την τεχνολογια των πανελς το απολυτο κριτηριο για μενα ειναι τα ματια μας.Πηγαινε δες το μοντελο που σ' ενδιαφερει τσεκαρε την κινηση της τα χρωματα της και τις γωνιες θεασης και αν σου αρεσει και σε ικανοποιει τοτε αγορασε την Με ολο τον σεβασμό έκανες τη χειρότερη αγορά ever απόδοση - τιμη http://www.skroutz.g...eyphrase=40c550 http://www.skroutz.g...eyphrase=40c530Πάνε την πίσω οι τιμές του κότσου απλα ανεπανάληπτες οπως πάντα +1924 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Guys είναι υπερβολικά μεγάλη είδη η 37" μην ξεχνάμε ότι πήγαινα για 32" , πάντως όταν έβλεπα τα μοντέλα 530 και 550 σε 32" δεν υπήρχε καμια διαφορα, το ίδιο και με την 37". επίσης είπα μέχρι budget 500euro max έφτασα στα 550euro, η 530 40" κοστίζει 100euro+ η 530 32" με την 530 37" έχουν διαφορετικό panel? και επίσης όσο αφορά το panel, έχουνε διαφορα οπτικά στην πραγματικότητα η απλά στα χαρακτηριστικά όπως το διαβάζουμε? γιατί την αγορά που έκανα , τι έκανα σύμφωνα με τιμή και αυτό που βλέπω την στιγμή που παίζει. το ξαναλέω ακόμη μια φορα , ότι πήγαινα για 32"έως 500euro και βρήκα την ίδια ακριβώς σε 37" με 550euro όχι στα 650euro που μου προτείνεται την 530 40". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 το ξαναλέω ακόμη μια φορα , ότι πήγαινα για 32"έως 500euro και βρήκα την ίδια ακριβώς σε 37" με 550euro όχι στα 650euro που μου προτείνεται την 530 40". Συγνωμη αλλα τα βλεπεις τα link που σου παραθετουμε κι εγω και το αλλο παιδι πιο πανω? Η 40c530 ακομα και στον Κοτσοβολο 514 ευρω εχει δηλαδη πιο φθηνη απο την 37αρα. Εξηγησε μου σε παρακαλω μηπως εμεις κανουμε καποιο λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros-tr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σε samsung δεν υπαρχει καμια 37αρα με s-pva πανελ.Ολες μα ολες οι 37αρες εχουν το AMVA.Στις 40αρες ειναι λοτταρια και αυτο που ξερω σιγουρα ειναι πως μονο αν ανοιξεις την συσκευασια κατω δεξια και πισω γραφει τον τυπο του πανελ.Επισης αν εχεις το serial number μπορεις μ' ενα τηλεφωνο στην αντιπροσωπια να σ' ενημερωσουν. ΟΙ lg φορουν IRS που ειναι σχεδον ισαξιο με το s-pva. Φυσικα οι πλασμα δεν αντιμετωοιζουν τετοια προβληματα Παντως περα απο την τεχνολογια των πανελς το απολυτο κριτηριο για μενα ειναι τα ματια μας.Πηγαινε δες το μοντελο που σ' ενδιαφερει τσεκαρε την κινηση της τα χρωματα της και τις γωνιες θεασης και αν σου αρεσει και σε ικανοποιει τοτε αγορασε την +1924 Φιλε kosta.b μια τελευταια ερωτηση,για καποιο λογο που δεν μπορω να στο αναλυσω τωρα παιρνω την samsung c530 για υπνοδωματιο οπως εχω αναφερει και στο θεμα που ειχα δημιουργησει.Το προβλημα ειναι τωρα 37αρα η 32αρα;Προβλημα ετσι;Η μια ειναι μικρη για fhd και η αλλη εχει κακο πανελ!Ειναι 100% σιγουρο οτι ισχυει για ολες τις 37αρες;Αν ναι,ειναι τοσο κακο το πανελ της ωστε να δω να παρω την μικροτερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 η 40" στον κωτσόβολο κάνει 650euro τιμή καταστήματος όχι internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ε εντάξει σε καλή μεριά η TV και την επόμενη φορά σκέψου να κάνεις αγορά απο το ιντερνετ Εγω 499 απο κατάστημα πήρα την Samsung 40c550 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 <br />Φιλε kosta.b μια τελευταια ερωτηση,για καποιο λογο που δεν μπορω να στο αναλυσω τωρα παιρνω την samsung c530 για υπνοδωματιο οπως εχω αναφερει και στο θεμα που ειχα δημιουργησει.Το προβλημα ειναι τωρα 37αρα η 32αρα;Προβλημα ετσι;Η μια ειναι μικρη για fhd και η αλλη εχει κακο πανελ!Ειναι 100% σιγουρο οτι ισχυει για ολες τις 37αρες;Αν ναι,ειναι τοσο κακο το πανελ της ωστε να δω να παρω την μικροτερη;<br /><br /><br /><br /> Θα αγοραζα την 37αρα γιατι το μεγεθος μετραει αν ειχε κατω απο 450 ευρω.Σε διαφορετικη περιπτωση αν δηλαδη ηθελα να ξοδεψω 500 ευρω θα ανεβαινα σε ιντσες. Η αγορα μιας 32αρς οσο αφορα το πανελ ειναι λοτταρια οποτε μπορει να πετυχεις ειτε το ενα ειτε το αλλο ομως η τηλεοραση στην τιμη των 350 ευρω ειναι συνολικα μια πολυ καλη και ισσοροπημενη επιλογη. Ο 37 ιντσες τις samsung βγαιμουν αποκλυστικα με AUO πανελ. Αν θα επρεπε να βαθμολογησω τα πανελ το s-pva παιρνει 9 to AUO 6 και το CMO 5.Eτσι οι εταιρεις δεν θα πρεπει να μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες και αυτο που αγοραζουμε θα πρεπει να εχει την σωστη τιμη και να πλησιαζει την καλη σχεση τιμης -αποδοσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 τελικά ακυρώθηκε η παραγγελια και πήρα την Samsung 40c530 40" από πλαίσιο και τελειωσε η υπόθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 τελικά ακυρώθηκε η παραγγελια και πήρα την Samsung 40c530 40" από πλαίσιο και τελειωσε η υπόθεση Πολυ καλη αγορα Λευτερη καλοριζικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστώ και να είστε καλά για την βοήθεια και τον κόπο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν θέλει και το κορίτσι μου μια το πολύ στα 500, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν αυτή που πήρε ο λευτέρης παίζει και αρχεία από την usb ΄θύρα. Υπάρχει καμμιά καλή σε αυτά τα λεφτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν θέλει και το κορίτσι μου μια το πολύ στα 500, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν αυτή που πήρε ο λευτέρης παίζει και αρχεία από την usb ΄θύρα. Υπάρχει καμμιά καλή σε αυτά τα λεφτά? Best value for money κατα την αποψη μου ειναι η lg42pj550 Link. Tην συγκεκριμενη την αγορασα για τον πατερα μου και τον θειο μου στα 450 και 399 ευρω αντιστοιχα.Και οι δυο δεν της καναν κανενα ιδιαιτερο στρωσιμο και η τηλεοραση ειναι πολυ καλυτερη απο πολλες και ακριβοτερες lcd που εχω δει. Το usb παιζει αρχεια βιντεο DAT, MPG, MPEG, VOB, AVI,DIVX, MP4, MKV, TS, TRP, TP. Ο media player της samsung c530 παιζει και αυτος ολα τ' αρχεια βιντεο και ειναι απο τους καλυτερους της αγορας.Για αγορα στις 40 ιντσες και για lcd tv η συγκεκριμενη ειναι μονοδρομος στα 500 ευρω. Βεβαια υπαρχει και η c550 και στο μονο που διαφερει απο την c530 ειναι η υπαρξη ultra clear panel ομως δεν ξερω για το κατα ποσο ειναι διαθεσιμη στα 499 ευρω Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701160 ιδανικό για προστασία ρεύματος για την TV? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papath Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Ε εντάξει σε καλή μεριά η TV και την επόμενη φορά σκέψου να κάνεις αγορά απο το ιντερνετ Εγω 499 απο κατάστημα πήρα την Samsung 40c550 Την πήρες από το μαγαζί στην Πατησίων? Από εγγύηση τι λέει? Ειναι από τη Samsung η καμια παραεισαγωγή? Σκεφτομαι να την χτυπήσω και εγώ από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.