Προς το περιεχόμενο

ποιά ποστ μετράνε στο post count ?

salamalekum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Σε ολες τις ενοτητες πλην του Μπλα Μπλα μετρανε τα ποστ σου και βλεπεις τον post counter κατω απο το Avatar να αυξανει.

Αν ανοιξεις ομως το προφιλ σου (ή καποιο αλλου) εχει συμψηφισμενα ολα τα ποστ, Μπλα Μπλα συμπεριλαμβανομενου.

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς Ψυχαγωγία... Γιατί εγώ έχω κάνει post στο Κινηματογράφο & Τηλεόραση και δε μετράνε. Ή μάλλον, σταμάτησαν να μετράνε από ένα χρονικό σημείο και μετά.

Δημοσ.

Γιατί, είναι πιο «εγκεφαλικό» το δικό σας λιώσιμο και γι' αυτό χρήζει επιβράβευσης; (αν είναι δυνατόν να θεωρείται επιβράβευση το post count) :unsure:

Δημοσ.

Γιατί, είναι πιο «εγκεφαλικό» το δικό σας λιώσιμο και γι' αυτό χρήζει επιβράβευσης; (αν είναι δυνατόν να θεωρείται επιβράβευση το post count) :unsure:

Καμια σχεση, απλα το ειπα επειδη εκει πιο πολυ μπαινω. Και ουτε επιβραβευση ειναι, απλως μου φαινεται περιεργο που δε μετρανε, κανουν το λιωσιμο στα υπολοιπα (δηλαδη περαν των sections της ψυχαγωγιας) να φαινεται υψηλοτερης σημασιας, ξερω γω.

Δημοσ.

...απλως μου φαινεται περιεργο που δε μετρανε, κανουν το λιωσιμο στα υπολοιπα (δηλαδη περαν των sections της ψυχαγωγιας) να φαινεται υψηλοτερης σημασιας, ξερω γω.

:confused:

Μα είναι υψηλότερης σημασίας, ως τεχνολογικές ενότητες σε τεχνολογικό φόρουμ!

Δημοσ.

:confused:

Μα είναι υψηλότερης σημασίας, ως τεχνολογικές ενότητες σε τεχνολογικό φόρουμ!

αυτό είναι σωστό.

εγώ ρώτησα εξαρχής γιατί έκανα μερικά Post στο τοπικ του κινηματογραφου και ο αριθμός των ποστ έμενε σταθερός. νόμισα παίζει κανένα bug γιαυτό και η ερώτησή μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...