Προς το περιεχόμενο

Ηρθε η ωρα !!! Νεο pc

Fusion7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρα κραταω cpu, mobo, τροφοδοτικο, hdd, 2x4gb ram.

HDD + 2x4gb ram < SSD + 1x4gb ram

Αν ζορίζεσαι κόψε απο παντού αλλά όχι τον ssd !!!

Case 120 CM 690

PSU 60- OCZ Stealthstream 2

Motherboard 125 MSI P67

CPU 220 i5 2500k

RAM 45 4gb οποιαδήποτε 1333-1600 βρεις σε καλή τιμούλα

SSD 90- Intel 40gb

HDD 65 Samsung F3 1Tb

Optical 20 LG sata DVD-RW

VGA 290+ Gigabyte 6950

Εμένα γιατί μου βγαίνει να χωράνε όλα άνετα και πιο χαμηλά κοντά στο χιλιάρικο...

Να και μια απο το visionstudio με μόνη περικοπή το κουτί και τα 8 ram στα λεφτά που είχες πει αρχικά

5362333878_5cee628ba6_b.jpg

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

post-178948-0-64690600-1295228752_thumb.png

post-178948-0-96331000-1295228763_thumb.png

Y.Γ Βέβαια αυτή η ''φασαρία'''από δύο μαγαζιά γίνεται για να γλιτώσεις 30 ευρώ περίπου(εκτός από τους ανεμιστήρες) και δεν ξέρω αν αξίζει να μπείς σ'αυτήν την διαδικασία.

Δημοσ.

Αν είναι να πάρει SSD ή τουλ. 60GB ή ας το αναβάλει γι αργότερα. Όλοι νομίζω λίγο πολύ όταν στήνουμε ένα νέο PC αφήνουμε κάτι για αργότερα.

Δημοσ.

Όπως έχει ήδη τεθεί ως ερώτημα και πιο πάνω: θες εφφέ ή ουσία? Οπότε θες fan-controller με 33€ ή να δεις που μπορείς να το μαζέψεις για να τσιμπήσεις πιο potent hardware?

Θα έλεγα λοιπόν ως ανακεφαλαίωση αυτών που έχουν προταθεί ήδη:

- ναι στο Lancool, εξαιρετικό κουτί σε τιμή χώμα

- ναι σε πιο δυνατή κάρτα από την 6850 εφόσον μιλάμε για gaming-pc, πχ η 6950 είναι όντως best-buy και με το φλασάρισμα γίνεται θεά!

- δεν πιστυεύω ότι χρειάζεται να πας σε πολύ δυνατό sandy-bridge cpu, ο 2500Κ μια χαρά μου φαίνται.

Οπότε, μόλις καταλήξεις στον κορμό, μπορείς να δεις τι θα προτιμήσεις όσον αφορά μητρική/δίσκους/PSU. Ενας SSD καλό θα ήταν να υπάρχει πάντως, εν έτει 2011 σε φρέσκο μηχανάκι επιβάλεται ίσως...

Δημοσ.

Ειναι πραγματικά κριμα να αγοράσεις ενα μηχανημα που θα φυσαει και να μην βαλεις ssd.

Να γνωρίζεις πως ειναι το μονο πράγμα (μαζι με μια καρτα γραφικων) που κανει ψυχολογικη,πρακτικη αποσβεση α μ ε σ α.

Με ενα τετοιο δισκο,τα πισι ειναι πλεον γρήγορα.

Προσπαθησε να τον χωρέσεις μεσα στη συνθεση και δεν θα το μετανιωσεις.Μην σου πω πως επιβάλλεται...

Δημοσ.

Σίγουρα το SSD αξίζει αλλά από ένα ορισμένο μέγεθος και πάνω. Με 40GB (35GB στην ουσία) τα περιθώρια που έχει θα είναι ελάχιστα και σύντομα θα διαπιστώσει πώς δεν τον καλύπτει.Από το να δώσει λοιπόν 100 Ευρώ για 40GB καλύτερα είναι να δώσει 120-150 για 60GB http://www.skroutz.gr/s/272518/OCZ-Vertex-2-SATA-II-2-5%22-60GB.html ή να το αφήσει για αργότερα.

Δημοσ.

Ειναι πραγματικά κριμα να αγοράσεις ενα μηχανημα που θα φυσαει και να μην βαλεις ssd.

Να γνωρίζεις πως ειναι το μονο πράγμα (μαζι με μια καρτα γραφικων) που κανει ψυχολογικη,πρακτικη αποσβεση α μ ε σ α.

Με ενα τετοιο δισκο,τα πισι ειναι πλεον γρήγορα.

Προσπαθησε να τον χωρέσεις μεσα στη συνθεση και δεν θα το μετανιωσεις.Μην σου πω πως επιβάλλεται...

Αν διαθετεις συγκεκριμενο budget που δεν μπορεις να ξεπερασεις και η χρηση για την οποια προοριζεται ειναι gaming....

ειναι δυνατον να κοβεις απο gpu και κουτι για να βαλεις ssd???

να το κανεις τι ακριβως?

Γιατι να μην το βαλεις μετα απο μερικους μηνες που θα βγουν οι νεοι και οι τιμες θα πεσουν σιγουρα???

αν δωσει τωρα 100+ ευρω για ενα ssd 40gb, παμε στοιχημα οτι σε 3-4 μηνες θα σε βριζει???

Αλλο που εχω να πω...

Συγκρινετε το haf x με το lancool και το NZXT Phantom???

Συμφωνοι οτι ειναι καλα και τα αλλα 2, αλλα οχι και καλυτερα μην τρελαθουμε...

και οχι τιμη χωμα τα 125 για το λανκουλ...

Εγω ψηφιζω haf x δαγκωτο... 6950, 2500κ, και τα μυαλα στα καγκελα!!!

Δημοσ.

Ξανα καλησπερα σας :)

Λαμβανοντας υποψιν τα παραπανω μενω σε τροφοδοτικο που προταθηκε πριν, i5-2500k,6950,mobo ειμαι αναμονη για λιγο ακομα αλλα ....

Δεν υπολογιζονται ολα με βαση την λογικη. Ναι το Lancool ειναι πολυ καλο.

Και ναι θα μπορουσα να παρω κατι πιο οικονομικο και να κανω την δουλεια μου

αλλα τελικα ως καταναλωτες μερικες φορες κανουμε και του κεφαλιου μας.

Ετσι σημερα σε μια στιγμη παρορμησης πηρα το HAF X. Και τελικα το γουσταρω παααρα πολυ :rolleyes:

Επισης πηρα τις corsair xsm3 στα 8gb συνολικα οπως προτεινε καποιος φιλος πιο πανω με 90 γιουρια, καλη αγορα.

Ξερω επισης γιατι θελω να βαλω ssd, αλλα θα πρεπει να περιμενει λιγο καιρο.Ναι εν ετη '11 ειναι must,

αλλα δεν μεγαλωσα και με αυτους και αν τον βαλω σε μισο η ενα χρονο δεν αλλαξε και η περιφορα της γης.

Ενας φθηνος samsung θα κανει την δουλεια του. Επισης εχετε δικιο και οταν προχωρησω στον ssd θα παω μαλλον σε 120GB

(αναλογως και των τιμων βεβαιως.)

Η επομενη αγορα ειναι cpu-mobo και γραφικα, θα αφησω στο τελος τροφοδοτικο με σκληρο.

Δημοσ.

Και το NZXT Phantom είναι εξαιρετικό κουτί πολύ καλύτερο ποιοτικός από το haf x

Να πω κι εγω ενα με τον Τοτο??? :rolleyes: Πλαστικουρα σκετη ειναι...

Ευγε φιλε για την επιλογη σου! Μπορει να εγινε σε μια στιγμη παρορμησης αλλα δεν θα το μετανιωσεις ποτε!

Δημοσ.

Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα η NZXT φτιάχνει ποιοτικά κουτιά τουλάχιστον έτσι λένε τα review εγώ μόνο ένα έχω δει από κοντά και μου άρεσε πάρα πολύ η ποιότητα του

Δημοσ.

Απο την στιγμή που ο φίλος πήρε το XAF-X δεν χρειάζεται να μιλάμε πλέον για το κουτί. Καλορίζικο να είναι και να το ευχαριστηθεί. Έκανε καλή επιλογή. :)

Εγώ αν ξαναέπαιρνα κουτί σε πιο compact διαστάσεις θα πήγαινα εδώ:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21386&cat=1 :wub:

Δημοσ.

γεια! παρακολουθω το ποστ απο σημερα (απο τωρα δηλαδη )ενδιαφερον γιατι και εγω θελω pc gaming σε λιγο καιρο...ΚΑΤΑΛΗΞΤΕ μετα απο εμπειρια σε μια συνθεση τελικη παιδια,και εσυ φιλε που εβαλες το ποστ οταν με το καλο τα παρεις,γραψε τη τελικη αναλυτικη συνθεση σου εδω,να παρω και εγω τα ιδια με σενα αν δεις οτι εισαι οκ σε ολα... θα το εκτιμουσα αυτο.

ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ σου πρακτικως που το εχεις παρει και το λειτουργεις και εισαι ευχαριστημενος.

θα αναμενω να δω,ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...