Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Acer 9504 WSMI

STEVEHACKER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή σας ημέρα. Από χθες το απόγευμα το λαπτοπ μου δεν έχει ήχο χωρίς κανέναν προφανή λόγο. Έχω δοκιμάσει 2-3 άλλους drivers αλλά τίποτα ..... Μήπως να κάνω κανένα φορματάκι? Ευχαριστώ πολύ .....

Δημοσ.

φιλε μου οταν βαζεις να ακουσεις κανενα τραγουδι κλπ σου λεει οτι δεν βρηκε συσκευη ηχου η τιποτα παρομοιο;

το ειχα παθει κ εγω,δεν ειχα ηχο και μου ελεγε οτι δεν μπορουσε να βρει καρτα ηχου,εβαζα driver-επανεκκινηση και παλι τα ιδια

Διορθωθηκε με επαναφορα συστηματος!

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις ακουστικά στο lap top να δεις αν ακούγεται από εκεί.

Επίσης, κατέβασε και ένα linux live cd ξεκίνα με αυτό τον υπολογιστή σου και πες μας αν έχεις εκεί ήχο..

Δημοσ.

Κατ'αρχήν, σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας. Φίλε Χρήστο, δοκιμασα και επαναφορά συστήματος, και στον πινακα ελέγχου στη διαχείρηση συσκευών μου αναγνωρίζει την realtek audio high definition, αλλά τίποτα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση ..... Ως προς αυτό που μου λες εσύ φίλε Φίλιππε, δοκίμασα και με εξωτερικά ηχεία creative T7900 και με απλά ακουστικά ..... Απλά τίποτα ..... Οι κάρτες ήχου στους φορητούς αλλάζουν μεμονωμένα ή χρειάζεται αλλαγή όλης της μητρικής? Εάν γνωρίζετε, παρακαλώ απαντήστε μου ..... Και πάλι σας ευχαριστώ .....

Δημοσ.

Μήπως έχεις επιλέξει κατά λάθος απο τον πίνακα ελέγχου να "βγαίνει" ήχος απο άλλη συσκευή? Έχω την εντύπωση πως η κάρτες ήχου είναι στην mobo. Αυτό που μπορείς να κάνεις, εάν τελικά έχει πρόβλημα το laptop σου, είναι να πάρεις ένα τέτοιο..και να κάνεις την δουλειά σου με ακουστικά ή έξτρα ηχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...