Προς το περιεχόμενο

περιεργο προβλημα μετα απο εγκατασταση νεου σκληρου (2ου) στο pc

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εβαλα εναν δετερο σκληρο στο pc μου για δεδομενα. (win 7 32b)

Οταν ανοιξα το pc αυτο κολλησε στην οθονη της μητρικης και δεν προχωρουσε, ενω οι usb δεν εδιναν ρευμα (το λεω γιατι το πληκτρολογιο μου εχει φωτεινα πληκτρα και μολις εκκινησω το pc μετα απο λιγα δευτερολεπτα και πριν φορτωσουν τα windows αναβουν τα πληκτρα).

Πατησα το κουμπι του reset και αυτη τη φορα ολα ξεκινησαν καλα και οπως επρεπε.

Το θεμα ειναι οτι αυτο το προβλημα πλεον εχει γινει ρουτινα, δλδ καθε φορα πρεπει να κανω reset για να μπει. Τι μπορει να φταιει;

1h boot συσκευη εχω τον σκληρο δισκο με τα win, ενω τον νεο δισκο που εβαλα επειδη δεν τον αναγνωρισε απευθειας πηγα και τον εκανα φορματ σε ntfs εγω(βεβαια ειχε προηγηθει η μη κανονικη εκκινηση).

Γνωριζει κανεις αν μπορω να κανω κατι; Εκτος του φορματ που ειναι η εσχατη λυση και την αποφευγω καθως θα μου παρει 1 βδομαδα να ξαναπερασω οτι εχω μεσα και δεν το θελω

edit:aνακαλυψα πως αν βγαλω το πληκτρολογιο (microsoft sidewinder x6) ξεκινα κανονικα.

πως ειναι δυνατον;

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, το format δεν πρόκειται να διορθώσει τίποτα γιατί το πρόβλημα δημιουργείται πριν φορτώσει το λειτουργικό.

Αυτό βέβαια το συμπέρανα από αυτό που είπες ότι σταματάει στην οθόνη της μητρικής και μάλλον εννοείς το post που σου εμφανίζει κατά την εκκίνηση του υπολογιστή και σου δείχνει μνήμη/επεξεργαστή/δίσκους.

Εμένα μου μοιάζει με θέμα τροφοδοτικού.

Δημοσ.

Έχεις εγκαταστήσει ότι drivers χρειάζονται από το site του κατασκευαστή της μητρικής;

Μπορεί να λείπει κάποιος driver και να επηρεάζει τον usb controller.

Δημοσ.

ειναι ολα εγκατεστημενα κανονικα.

βαζω το πληκτρολογιο σε διαφορες θυρες usb και αλλοτε ξεκιναει,αλλοτε οχι.Η μονη διαφορα με πριν βαλω τον σκληρο ειναι πως πλεον πανω εχω 4 συσκευες sata αντι για 3 και πως μπερδεψα τι ηταν που στις θυρες usb και τα εβαλα οχι στις αντιστοιχες θυρες με πριν.

επισης περασα και την τελευταια εκδοση του bios.

το προβλημα καμια φορα δεν εμφανιζεται τωρα, περιπου μια στις 3. επισης αν βγαλω το πληκτρολογιο ξεκιναει κανονικα το πισι

Δημοσ.

Μήπως έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο (κολλημένο πλήκτρο);

Δοκίμασε και με ένα άλλο πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

δοκιμασε να βγαλεις το σκληρο και το πληκτρολογιο να ειναι κανονικα συνδεμενο.

αν δουλεψει ετσι για τροφοδοτικο μου κανει και εμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...