Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγώ το δοκιμασα αλλα ειχα προβλημα στο να ανοιξω το ''συρταράκι'' του dvd-rom ;)

Και εγω αυτο ειχα σκεφτει οτι θα ειναι προβλημα ομως μετα θυμηθηκα την τρυπουλα κατω απο το συρταρι.

Με εναν συνδετηρα ανοιγει.

Θα το κανω αφου πρωτα νοικιασω μια ταινια dvd και κανενα παιχνιδι.

Για να μην ρισκαρω τα original που εχω!:-)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου έστειλε ο θείος μου το Assassins Creed.Το βάζω στο φλασαρισμένο/μπαναρισμένο από τα προηγούμενα μπάνια 360 και μου ζητάει update.Του λέω ok,κάνει επανεκκίνηση και μου έβγαλε τα γνωστά κόκκινα λαμπάκια.

Έκανα τουλάχιστον 20 προσπάθειες αλλά τίποτα.Το έβγαλα από την πρίζα και μετά από κάνα 6ωρο που γύρισα δούλευε jet!!

Μήπως παίχτηκε κάτι με το update;Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό ή να περιμένω το μοιραίο;Πάντως είναι απροβλημάτιστη κονσόλα και ας είναι κοπής `06.

PS:Από σήμερα την βάπτισα Λάζαρο...

Δημοσ.

Λογικά από την στιγμή που άρχισε να βγάζει λαμπάκια θα παραδώσει το πνεύμα της σε λίγο καιρό.

Εκτός αν ήταν κάτι σαν τυχαία πτώση τάση ρεύματος.

Αnyway θα χρειαστεί επέμβαση στο εσωτερικό της αν στα ξαναβγάλει γιατί λογικά δεν μπορείς να την στείλεις πίσω.

Θα το καταλάβουν ότι έχει μπαναριστεί εκτός αν είσαι γάτα και κάνεις το κόλπο με το αυτοκόλλητο(σεσουάρ κτλ).

Δημοσ.

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως το έκανε με το update του Assassins Creed και όχι ξεκάρφωτα,δεν έχει κάνει ποτέ κιχ.

Δεν ξέρω μήπως έπαιξε ρόλο το ότι έχει πολύ παλιό fw ,1 1/2 χρόνο + .Αφού παίζει όμως πάλι καλά ;)

Δημοσ.

Re frou-frou mporeis se parakalw poly na exigises to kolpo me to sesoyar kai to pws mporeis na vgaleis to aytokolito xwris na meinei to misw panw sto koyti.

Kai se rwtaw ayto giati exw dokimasei na to kanw me sesoyar kai rixnontas zesto aera panw sto aytokolito gia kana 5lepto alla tsifos pali emeine to miso aytokolito panw sto koyti.

Sas eyxaristw poly.

Δημοσ.
XBOX360) TVersity for Xbox 360

[ATTACH]9665[/ATTACH]

pedia xerete pos tha to kano na dulepsi?

Βλεπε εδω!:-)

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=131811&page=411

εξηγω καποιες λεπτομερειες!

Και εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2116748#post2116748

Δουλευει μια χαρα!:-D

Modecris κρατα μας ενημερους για την πορεια του χβοχ σου!

Ισως να ηταν και τυχαιο αφου λογικα ενα θπδατε δεν ειναι δυνατον να υπερθερμανε την gpu!

Δημοσ.
Εννοειται πως θα το δοκιμασω και θα στειλω εντυπωσεις.

Απλα ρωταω αν το εχει κανει καποιος --εσυ προφανως δεν το εκανες οποτε ανηκεις και εσυ στην ιδια κατηγορια με εμενα...ΑΡΑ περιμενε καποια απαντηση οπως εγω ή δοκιμασε το πριν απο εμενα.

Εγω το εκανα και πετυχενει μια χαρα...Πρεπει ομως να μπεις στη διαδικασια να βρεις απο καπου το security sector του συγκεκριμενου παιχνιδιου γιατι αυτο που κανεις extract ειναι το game.iso με το video section.Πραγμα το οποιο εγω δεν καταφερα γιατι ειχα hitachi drive και οτι SS βρηκα στο ιντερνετ δεν δουλευε ουτε ενας...Επισης το iso που θα παρεις δεν θα εχει ουτε τους DMI ουτε τους PFI sectors..Με αποτελεσμα αν θελεις το backup σου να ειναι stealth πρεπει να βρεις και αυτους απο καπου...Το samsung sh-d162xx δεν εχει τοσο ακριβα...Σκεψου το.:mrgreen:

Δημοσ.
Πεσ'τα ρε συ γιατί θα μας τρελάνει ο Jimaras (ναι Jimaras γιατί έτσι μου αρέσει :P).

Όσο για το ότι δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή μη stealth backups δεν το ήξερα ... τέλεια :-D Μην ξεχαστεί κανάς μ@λ@κ@ς φίλος μου και βάλει μέσα κανα Not Stealth Game :-)

Σου ειπα οτι το 1.3 υποστηριζει να φτιαξεις το orig.bin για να κανει και για το benq http://www.xbins.org/nfo.php?file=xboxnfo1639.nfo.ΟΧΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ OFFICIAL 1.3 ΓΙΑ ΒΕΝQ.Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις τι να σου κανω..

Δημοσ.
Εγω το εκανα και πετυχενει μια χαρα...Πρεπει ομως να μπεις στη διαδικασια να βρεις απο καπου το security sector του συγκεκριμενου παιχνιδιου γιατι αυτο που κανεις extract ειναι το game.iso με το video section.Πραγμα το οποιο εγω δεν καταφερα γιατι ειχα hitachi drive και οτι SS βρηκα στο ιντερνετ δεν δουλευε ουτε ενας...Επισης το iso που θα παρεις δεν θα εχει ουτε τους DMI ουτε τους PFI sectors..Με αποτελεσμα αν θελεις το backup σου να ειναι stealth πρεπει να βρεις και αυτους απο καπου...Το samsung sh-d162xx δεν εχει τοσο ακριβα...Σκεψου το.:mrgreen:

Ευχαριστω jimaros!:-)

Μαλλον τοτε θα σκεφτω σοβαρα να παρω ενα samsung για το pc...οντως γυρω στα 16-17 ευρω εχουν.

Μια ερωτηση μονο...ολα τα μοντελα shd162 κανουν την δουλεια?

Δημοσ.

Re paidia oso afora to TVersity for Xbox 360 ap' oti katalava nai men vlepeis tainies divx/xvix apo to xbox360 alla tis tainies tis pairnei apo to diktio poy exeis kanei me to pc swsta? E tote den leei giati prepei na exeis anoixto kai to pc gia na deis tainies sto xbox360. Ara poios o logos na tis deis sto 360 kai oxi sto pc. An yparxei kapoios tropos na grafeis tainies divx/xvid se 1dvd kai na tis vlepeis apo to dvd tote ok alla o tropos toy TVersity for Xbox 360 den leei kata ti gnwmi moy giati poly apla einai talaiporia gia to tipota...

Kai osoi thelete na riparetai original games toy 360 parte to samsung sh-d162 dvdrom na vreite tin ygeia sas kai min pedeveste me swap disk k.t.l.

Gust oxi ola mono sta parakatw montela exoyn vgei kreon firmware wste na diavazoyn ta xbox1 kai xbox360 games mesw toy programmatos xbox backup creator. Ta montela einai ta: sh-d162c, sh-d162d, sh-d163a, sh-d163b.

Elpizw na voithisa.

Δημοσ.

Ευχαριστω Myth!

Οσο για το tversity βολευει (εμενα τουλαχιστον) γιατι εχω το pc παντα αναμμενο (κυριως λογω θειου).

Επισης οπως και να εχει ποτε δεν απολαυσα ταινια στον υπολογιστη (εχω 19" οθονη) καλυτερα απο τον καναπε μου και την 28" τηλεοραση μου.

Αρα απο αποψη ανεσης βολευει πολυ....ασε που ποσοι φιλοι θα μαζευτουν μπροστα στην οθονη του pc για ταινιουλα....ενω ο καναπες....

Modecris ζηλευω....28"< 42"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...