Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
iXtreme 1.1 , fast exw valei.

De kserw ti lene oi alloi , apla se mena paizoun mia xara , auto eipa.

Kai tha ta dwsw ta games se filo mou me samsung na mou pei ki autos an exei provlima.

Ωραία λοιπόν , θα ρωτήσω τα GR Mods να μου τα πούνε πιο αναλυτικά και άμα είναι πάω να βάλω iXtreme 1.1 :-) Μήπως όμως το θέμα δεν είναι το Firmware και είναι η ταχύτητα ?

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ωραία λοιπόν , θα ρωτήσω τα GR Mods να μου τα πούνε πιο αναλυτικά και άμα είναι πάω να βάλω iXtreme 1.1 :-) Μήπως όμως το θέμα δεν είναι το Firmware και είναι η ταχύτητα ?

Εχει βγει νεοτερο ixtreme..To 1.3 ..Μην βαλεις παλαιοτερο ενω υπαρχει αυτο...

Υ.Γ. Το assassin's σε ενα hitachi 47hd xtreme 2.4 και σε ενα samsung ms25 ixtreme 1.2c slow που εχω δουλευει μια χαρα..Τωρα τι λενε δεν ξερω...

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά , βρήκα το πρόβλημα και δεν είναι το Firmware ... είναι η ταχύτητα.

Ρώτησα τα GR Mods , και μου είπαν ότι τα φλασάρανε με 8x iXtreme 1.1 και ότι σταματήσαν επειδή έκανε προβλήματα με το Assassins Creed.

Όσοι από εδώ μέσα μου είπατε ότι έχετε το πρόβλημα (όπως ο AWERAWER) , την έχετε φλασάρει με 8x. Ο mythbuster που δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα , την έχει φλασάρει με 12x , το ίδιο πιστεύω πως έχετε κάνει και όλοι εσείς που δεν έχετε προβλήματα!

Επειδή αύριο είναι του Αγίου Ανδρέος εδώ στην Πάτρα και έχουν αργία , θα το στείλω την Δευτέρα , θα τους φτάσει Τρίτη , θα το φλασάρουν με 12x iXtreme 1.1 και θα μου τη στείλουν. Τετάρτη θα την έχω πίσω και πιστεύω πως θα μπω να καώ στο Call of Duty 4 Live :)

Δημοσ.
Εχει βγει νεοτερο ixtreme..To 1.3 ..Μην βαλεις παλαιοτερο ενω υπαρχει αυτο....)

Jimara , εσύ έχεις χάσει τελείως την μπάλα βρε παιδάκι μου !

Πριν είπες ότι δεν έχει κανένα Problem το Assassins Creed σε Hitachi και Samsung.

Εγώ μιλάω για B-e-n-Q !!! Σε Hitachi και Samsung έχει βγει 1.3 , το ξέρω , σε BenQ όμως έχει βγει μέχρι 1.1 , έλεος δηλαδή.

Δημοσ.

Δηλαδη ρε παιδια ποια πιστευεται απο δικια σας εμπειρια οτι θα ειναι η καλυτερη ταχυτητα για το φλασαρισμα ενος samsung?

(πλησιαζει ο καιρος να την φλασαρω....μετα το 4th december update)

Τελος εχει δοκιμασει να κανει κανενας αντιγραφο απο original δισκακι με την μεθοδο του swapping σε οποιοδηποτε dvd-drive για pc?

Αν γινεται να μην αγορασω το samsung με το kreon fw.

Δημοσ.

1on Gia emena epeidi exw flasharei to benq enos filoy moy me tin ixtreme 1.1 kai se taxytita 12x proteinw tin 12x taxytita gia benq drives.

2on Oso afora to riparisma enos original game sto disko i poio apli methodos einai na pareis ena samsung dvdrom h' dvdrw kai na to flashareis me tin kreon 1.00 firmware wste na mporeis na ripareis OLA ta original games toy xbox1 kai xbox360 mesw toy programmatos xbox backup creator.

Twra to ti tha kaneis einai kathara diki soy apofasi.

Δημοσ.

Παιδιά έχω ενα hitachi 0078 drive.To flasara με τις οδηγίες που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα και το έκανα με το firmware toolbox.Όμως δεν έχω καταλάβει κάτι. Το firmware toolbox με πιο firmware φλασαρε το drive μου? Και αν θέλω να βάλω κάποιο άλλο νεώτερο έχετε να προτείνετε ποιο είναι το καλύτερο για το συγκεκριμένο drive? Ευχαριστώ

Δημοσ.
Jimara , εσύ έχεις χάσει τελείως την μπάλα βρε παιδάκι μου !

Πριν είπες ότι δεν έχει κανένα Problem το Assassins Creed σε Hitachi και Samsung.

Εγώ μιλάω για B-e-n-Q !!! Σε Hitachi και Samsung έχει βγει 1.3 , το ξέρω , σε BenQ όμως έχει βγει μέχρι 1.1 , έλεος δηλαδή.

Μαθε κι εσυ λοιπον πρωτον να μιλας καλυτερα και δευτερον να ψαχνεις καλυτερα..Το 1.3 απλα δεν ειναι official για benq drives.Στο readme του 1.3 λεει οτι υποστηριζει και benqs...Παιδια απο εδω εχουν φλασαρει benq drives με 1.3 οπως ο mythbuster...Αν κατα τη δικη σου αποψη υπερεχει το 1.1 πραξε αναλογα...B)

Υ.Γ. Jimaros, not "jimaras".

Δημοσ.

metroid kai ego apo tous grmods to exo pari.katse na rixo ena tilefonaki aurio na do ti pezi.gia na doume.alla gia ena game pos kanis etsi re file.ola ta alla games den mou kanoun provlimata.mia xara ine.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει 1.3 για BenQ παίδες..

Τα' χουμε πει και παλίοτερα αλλά κανείς από τους νιούμπηδες δεν μπαίνει στον κόπο να κάνει κανένα search..

Τα firmware για BenQ είναι τα 1.1 ixtreme και 1.1 revision 2.

Συνιστώ το απλό 1.1 το οποιο δουλεύει απροβλημάτιστα (και στο Assasin's Creed) και είναι ασφαλέστερο γιατί δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή μη stealth backups.

Δημοσ.
1on Gia emena epeidi exw flasharei to benq enos filoy moy me tin ixtreme 1.1 kai se taxytita 12x proteinw tin 12x taxytita gia benq drives.

2on Oso afora to riparisma enos original game sto disko i poio apli methodos einai na pareis ena samsung dvdrom h' dvdrw kai na to flashareis me tin kreon 1.00 firmware wste na mporeis na ripareis OLA ta original games toy xbox1 kai xbox360 mesw toy programmatos xbox backup creator.

Twra to ti tha kaneis einai kathara diki soy apofasi.

Thanks myth:-)

Ρωταω ομως για samsung οποιος ξερει.

Επισης ξερω οτι με το dvd για pc της samsung μπορω με μεγαλυτερη ευκολια και ταχυτητα να κανω αντιγραφα απλα επειδη δεν παιζει να κανω και πολλα original backup (βλ. θειος) ρωταω εαν καποιος δοκιμασε να αντιγραψει δισκακι με την τεχνικη του swapping με ενα οποιοδηποτε απλο pc dvd drive?

Δημοσ.

Εννοειται πως θα το δοκιμασω και θα στειλω εντυπωσεις.

Απλα ρωταω αν το εχει κανει καποιος --εσυ προφανως δεν το εκανες οποτε ανηκεις και εσυ στην ιδια κατηγορια με εμενα...ΑΡΑ περιμενε καποια απαντηση οπως εγω ή δοκιμασε το πριν απο εμενα.

Δημοσ.
metroid kai ego apo tous grmods to exo pari.katse na rixo ena tilefonaki aurio na do ti pezi.gia na doume.alla gia ena game pos kanis etsi re file.ola ta alla games den mou kanoun provlimata.mia xara ine.

Ρε συ , αφού είναι πρόβλημα ταχύτητας , αυτό σημαίνει ότι φταίει η μεγάλη συμπήκνωση των αρχείων στο δίσκο , και χρειάζεται μεγαλύτερη ταχύτητα για να τα διαβάσει Real-Time. Άρα μην το αποκλείεις να το έχουν και άλλα παιχνίδια όπως GTA 4.

Δεν υπάρχει 1.3 για BenQ παίδες..

Τα' χουμε πει και παλίοτερα αλλά κανείς από τους νιούμπηδες δεν μπαίνει στον κόπο να κάνει κανένα search..

Τα firmware για BenQ είναι τα 1.1 ixtreme και 1.1 revision 2.

Συνιστώ το απλό 1.1 το οποιο δουλεύει απροβλημάτιστα (και στο Assasin's Creed) και είναι ασφαλέστερο γιατί δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή μη stealth backups.

Πεσ'τα ρε συ γιατί θα μας τρελάνει ο Jimaras (ναι Jimaras γιατί έτσι μου αρέσει :P).

Όσο για το ότι δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή μη stealth backups δεν το ήξερα ... τέλεια :-D Μην ξεχαστεί κανάς μ@λ@κ@ς φίλος μου και βάλει μέσα κανα Not Stealth Game :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...