Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά , έχω μερικές ερωτήσεις σχετικά με τα bans.

Την ημέρα που άρχισαν τα bans η κονσόλα μου έκλεισε την 10η μέρα της στην Γερμανία (κολόφαρδος). Γύρισε με 1 BenQ , το οποίο μου φλάσαραν τα GR Mods με mXtreme , επειδή μου είπαν ότι το iXtreme έκανε προβλήματα με το Assassins Creed. Μπορεί κάποιος να μου αναλύσει τί είδους προβλήματα υπάρχουν με το iXtreme του BenQ ? Αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα , πείτε το μου ώστε να βάλω iXtreme. Έχω βρει Guide για να τσεκάρω αν τα παιχνίδια μου είναι Completely Stealth και αν δεν είναι να τα διορθώσω , έτσι ώστε να ξαναγράψω διορθωμένα παλιά παιχνίδια που θέλω να παίζω. Η κονσόλα μου γύρισε από Γερμανία πριν 5-8 μέρες και δεν την έχω βάλει ακόμα live , οπότε δεν έχει καταγραφεί στο live κανένα bad copy. Please , πείτε μου αν έχει προβλήματα το iXtreme στο BenQ για να ξέρω τι να κάνω ...

Υ.Γ. mythbuster , άμα έχεις msn account , κάνε με add ([email protected]). Tons of Questions ! Και φαίνεται ότι ξέρεις πολλά ! :)

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά αυτό δεν είναι το drive που χρειάζεται για να κάνεις backup τα παιχνίδια;Δεν έχει το C στο τέλος γι'αυτό ρωτάω μήπως κάνω λάθος και το πάρω τζάμπα.

Δημοσ.
Παιδιά αυτό δεν είναι το drive που χρειάζεται για να κάνεις backup τα παιχνίδια;Δεν έχει το C στο τέλος γι'αυτό ρωτάω μήπως κάνω λάθος και το πάρω τζάμπα.

κατα 99,9% το μοντελο θα ειναι SH-D162D αλλά και γι' αυτό βγήκε firmware για να ριπάρει δισκάκια του xbox360 (δεν το εχω δοκιμάσει προσωπικά)

Δημοσ.

1. Ti diafora exei to sh-d162c apo to dh-d162d re paidia????

To idio akrivws drive den einai??

2. Telos den exei kaneis kamia pci sata card me via h' nforce chipset wste na mas pei an xreiazetai drives h' kati paromoio gia na flashareis ena xbox360 drive mesw dos...

Sas eyxaristw poly.

Δημοσ.
1. Ti diafora exei to sh-d162c apo to dh-d162d re paidia????

To idio akrivws drive den einai??

Sas eyxaristw poly.

ολο και καποια διαφορά θα εχουν, η ουσια ήταν οτι το αρχικό kreon firmware δεν εκανε για το 162D, οποτε επρεπε να βγει νέο, πράγμα που έγινε πριν 2 βδομάδες

Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά , έχω μερικές ερωτήσεις σχετικά με τα bans.

Την ημέρα που άρχισαν τα bans η κονσόλα μου έκλεισε την 10η μέρα της στην Γερμανία (κολόφαρδος). Γύρισε με 1 BenQ , το οποίο μου φλάσαραν τα GR Mods με mXtreme , επειδή μου είπαν ότι το iXtreme έκανε προβλήματα με το Assassins Creed. Μπορεί κάποιος να μου αναλύσει τί είδους προβλήματα υπάρχουν με το iXtreme του BenQ ? Αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα , πείτε το μου ώστε να βάλω iXtreme. Έχω βρει Guide για να τσεκάρω αν τα παιχνίδια μου είναι Completely Stealth και αν δεν είναι να τα διορθώσω , έτσι ώστε να ξαναγράψω διορθωμένα παλιά παιχνίδια που θέλω να παίζω. Η κονσόλα μου γύρισε από Γερμανία πριν 5-8 μέρες και δεν την έχω βάλει ακόμα live , οπότε δεν έχει καταγραφεί στο live κανένα bad copy. Please , πείτε μου αν έχει προβλήματα το iXtreme στο BenQ για να ξέρω τι να κάνω ...

Υ.Γ. mythbuster , άμα έχεις msn account , κάνε με add ([email protected]). Tons of Questions ! Και φαίνεται ότι ξέρεις πολλά ! :)

me to assassins creed exi provlima ine alithia.den xero gaiti.ego kai ego benq me 1.1 ixtreme .apla polles fores san na kolai gia ligo kai metaapo 1 deiterolepto xekinai pali.kai afto to kani toan trxis aspoume kathe 25 deuterolepta.akoma merikes fores sta loading mpori na sou kolisi kiolas telios.alla den katalavenoi gaiti dewn evales to ixtreme.gai ena paixnidi?mono afto den pezi sosta.kai ase pou sto 8 epi pou mou exi vali tin taxitita den kani katholou thorivo.

Δημοσ.
me to assassins creed exi provlima ine alithia.den xero gaiti.ego kai ego benq me 1.1 ixtreme .apla polles fores san na kolai gia ligo kai metaapo 1 deiterolepto xekinai pali.kai afto to kani toan trxis aspoume kathe 25 deuterolepta.akoma merikes fores sta loading mpori na sou kolisi kiolas telios.alla den katalavenoi gaiti dewn evales to ixtreme.gai ena paixnidi?mono afto den pezi sosta.kai ase pou sto 8 epi pou mou exi vali tin taxitita den kani katholou thorivo.

Φίλε μου , το Assassins Creed είναι το παιχνίδι που παίζω περισσότερο απ'όλα.

Έβαλα σκέτο Xtreme γιατί δεν αντέχω κολλήματα και ήθελα να μάθω αν είναι αλήθεια.

Αφού είναι αλήθεια , είται θα περιμένω για το iXtreme 1.2 ή θα περιμένω να τελειώσω πρώτα το Assassins Creed και να το λιώσω μέχρι βαρεμάρας. Όσο για το 8x , ναι το ξέρω , το διάβασα χτες. Επίσης , που ξέρεις εσύ ότι δε θα έχει προβλήματα και με άλλα Games στο μέλλον ? Μπορεί να είναι έτσι το Assassins Creed επειδή είναι πολύ μεγάλο και είναι Compressed , και χρειάζεται μεγάλη ταχύτητα στο Drive. Ποιος ξέρει ? Θα περιμένω iXtreme 1.2 μάλλον ...

Edit: Ρε συ AWERAWER , ο mythbuster μου λέει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα στο Assassins Creed με iXtreme , τί στο καλό παίζει με αυτό το Game ? ...

Δημοσ.

Miso giati polla akyra akouw.

To Assassins Creed paizei mia xara me iXtreme se BenQ. Exw paiksei kana 3wro kai den eida kollimata.

To Mass Effect episeis paizei komple kai meta mpainw kai sto live xwris provlima.

Δημοσ.
Miso giati polla akyra akouw.

To Assassins Creed paizei mia xara me iXtreme se BenQ. Exw paiksei kana 3wro kai den eida kollimata.

To Mass Effect episeis paizei komple kai meta mpainw kai sto live xwris provlima.

Με ποιο iXtreme είσαι ? iXtreme 1.1 ? Και επίσης σε τί ταχύτητα είναι το Drive , 8χ ?

Τότε τι στο δι@ολο μου λέγανε στα GR Mods ? Και τι στο δι@ολο λέει ο AWERAWER ?

Δημοσ.
Με ποιο iXtreme είσαι ? iXtreme 1.1 ? Και επίσης σε τί ταχύτητα είναι το Drive , 8χ ?

Τότε τι στο δι@ολο μου λέγανε στα GR Mods ? Και τι στο δι@ολο λέει ο AWERAWER ?

iXtreme 1.1 , fast exw valei.

De kserw ti lene oi alloi , apla se mena paizoun mia xara , auto eipa.

Kai tha ta dwsw ta games se filo mou me samsung na mou pei ki autos an exei provlima.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...