Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε γαμωτο και μενα κατι παρομοιο κανει το pc mε το προβλημα του blackjim...Του την εχει βiδωσει και τα ridisk δεν τα γραφει με τιποτα στο imgburn..Με το που του βαλεις αλλη μαρκα ολα οκ..Του βαζεις το ridisk, φορτωνουν τα buffer και πεταει ενα ασχετο error σε οποιο drive μου και αν παω να το γραψω..

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια ξερει κανεις τιποτα νεοτερα με τα μπανια? Πως την πατησαμε ξερουμε? Ποια ηταν η παγιδα αυτη τη φορα, και γιατι με ixtreme μπαναριστηκαμε?

Δημοσ.

παιδια μπορει να μου πει καποιος το καλυτερο τροπο να επικοινωνησω με τους grmods???καποιο τηλεφωνο ισως???

παγκρατι ειναι ετσι???

Δημοσ.
παιδια μπορει να μου πει καποιος το καλυτερο τροπο να επικοινωνησω με τους grmods???καποιο τηλεφωνο ισως???

παγκρατι ειναι ετσι???

2107569317 12 με 7 το απογευμα

Δημοσ.

Παίδες, πάντως για μια εποχή που μου έκανε εμένα το NEC "κονξες" και έγραφε ό,τι (μάρκα) γούσταρε, είχε βγει update από τη NEC για τη συσκευή μου. Το έκανα και μετά έγραφε πάλι τα πάντα. Άρα ελέγξτε αν παίζει και κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

File storm1672 ayto den paizei poy les giati poly apla exw dokimasei sxedon oti firmware exei vgei gia ta otpiarc 7173s kai pioneer 112d episima h' oxi kai se ola ta firmware ta ridisc(mov) ta kaine ara kapoia mlkia ekane i ridisc kai erixe tin poiotita twn dvd double layer poy eixe giati na eimoyna o monos poy toy kegontai na pw ok alla ela poy den eimai o monos ara...

Kai sxetika me to erwtima poy ekana merika post prin den paizei kamia apantisi....

Δημοσ.

Παιδιά δύο ερωτήσεις γρήγορες.

1) Σε Hitachi-LG 46D έχω το xtreme 2.4. Είναι καλύτερο να κρατήσω αυτό ή να περάσω το ixtreme?

2) Δεν ξέρω αν έχει ξαναερωτηθεί και απαντηθεί (αν ναι, σας παρακαλώ να με παραπέμψετε) άλλα θέλω να κάνω stream divx και xvid στο xbox αλλά με ethernet και όχι ασύρματα. Μπορείτε να μου πείτε τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

Έκανα το tversity εγκατάσταση και την πρώτη φορά δούλεψε κανονικά. Μετά που έκανα επανεκκίνηση τον υπολογιστή δεν δουλεύει και λέει πως ο media server stopped running. Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...