Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
mages kana neo.exi banaristi kanis alos simera i exthes?ego mpika simera kai kanena problem.meta gika kai xanampika kai pali mpike.exo benq 1.1 ixtreme .mipos stamatisan ta ban?
μία από τα ίδια
Δημοσ.

τα βαν γινονται για αντιγραμμενα παιχνιδια no stealth με μη σωστο dmi sector

αν ειναι σωστο δεν εχεις προβλημα

Δημοσ.

Εγω εχω μια υποψια για το pro 20085 επειδη ηταν nuked τα iso απο τους θειους. Μηπως ολοι οι μπανιαρισμενοι εχουν παιξει αυτο το game? Για πειτε ποια games παιζατε το τελευταιο διαστημα σε αντιγραφα ασφαλειας?

Δημοσ.

Re paidia peste oti paizoyme ena nuked game opws to pes2008 poy leei o filos poio panw kai prin mpoyme sto live svinoyme ola ta saves sxetika me ayto to paixnidi tha dei i microsoft oti exoyme paixei paixnidi poy itane nuked wste na mas kanei ban h' oxi kai telos oso gia ton odigo poy psaxnei o filos dkmaster mporei na katevasei ayton edw.

Δημοσ.

Στο πρωτο μου xbox360 ειχα απλα αντιγραψει το Crackdown και το ειχα βαλει απλα να δω οτι επαιζε. Μονο στο menu ειχα μπει και χωρις καν καλωδιο δυκτιου συνδεμενο. Τοτε ειχα σταματησει το Live για καμποσο διαστημα. οταν μετα απο καιρο αποφασισα να ξαναμπω ανακαληψα οτι ημουν μπαναρισμενος. Και μονο που ετρεξε το παιχνιδι εφαγα μπαν οταν ξαναπροσπαθησα να ξαναμπω.

Γιαυτο λεω μηπως το pro εκανε τη ζημια?? ποσοι απο εσας το ειχατε τρεξει και μπαναριστικατε?

Δημοσ.
diladi ego pou mpika kai me afise den exo kindino na banaristo?

Λογικα φιλε μου αν υπηρχε τετοια περιπτωση θα ειχες ειδη μπαναριστει. Λογικα με αυτα τα παιχνιδια που εχεις παιξει μεχρι τωρα δεν εχεις προβλημα. μια ερωτηση, εχεις παιξει το pro 2008α απο τους θειους?

Δημοσ.
http://infectus.biz/news.php?news=2007-11-24%2003.08.33

Έχουμε ξεφύγει... πλέον το serial μας θα πρέπει να γίνει επτασφράγηστο μυστικό..για να μην πούμε καλύτερα για το τι χαμός έχει να γίνει με τα serial γενικότερα...

Δε νομιζω οτι το serial poυ κανει ban η Μ$ οτι ειναι ενα ιδιο με αυτο του κουτιου....

Δημοσ.
Λογικα φιλε μου αν υπηρχε τετοια περιπτωση θα ειχες ειδη μπαναριστει. Λογικα με αυτα τα παιχνιδια που εχεις παιξει μεχρι τωρα δεν εχεις προβλημα. μια ερωτηση, εχεις παιξει το pro 2008α απο τους θειους?

ne to exo peksi alla exo arketo kairo na to xanapexo.prin ena mina to epexa online kai itan apo tous thious.

Δημοσ.
Θα μπανιαριστείς σίγουρα..

;)...Ε , ναι βεβαια..Ειναι τοσο ξεκαθαρα τα πραγματα σε αυτους που baniarizontai οποτε θα baniaristei κι αυτος σιγουρα..:fear::-(:-(:-(:-(:-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...