Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
XBOX SKY TRACKER ekana engrafi xtes pao na kano upload giati to ratio ine 0.3 parolo pu den katevasa tipota ti simveni?

Πρέπει να περάσεις τα 3 gb upload νομίζω για να μη στο βγάζει αυτό...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν το Live. Δηλαδή θα μπορώ να κάνω τα update της MS και να παίζω single τα backup μου;

Δεν έχεις λόγο να κάνεις οποιοδήποτε update από net γιατί τα μόνα update που χρειάζεσαι τα έχουν μέσα τα dvd των games και τα εγκαθιστάς όταν τα πρωτοπαίζεις...

Δημοσ.
γεια σας ! θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας !

σημερα ειπα να προσπαθησω να αλλαξω το firmware του Χ360 μου

εχοντας το hitachi-lg GDR-3120L με rom ver. 0046DG ακολουθησα κατα γραμμα

τον οδηγο που εχετε στην 1η σελιδα και εχοντασ βαλει το drive σε mode b

προσπαθησα να το flasharo. Οποτε και απετυχε :P.

το μηνυμα

x360msej4.th.jpg

οποιαδηποτε βοηθεια σε αυτο το σημειο θα ηταν καλοδεχουμενη :)

¨Δυο πραγματα μπορω να φανταστω:

Α. Δεν έχει μπει η κονσόλα σε Μοντε β

(πήγαινε στο μι κομπιουτερ και δες εάν υπαρχει το ντι-βι-ντι ρομ)

Β. Η κονσόλα σου είναι φλασαρισμενη απο Μ$!!!

(βάλε αντιγραφο!)

Φαινεται πως περνάμε σε νέα φάση σερβις από την Μ$,

όπου οι τυποι τα έχουν χάσει παντελώς και στέλνουν πίσω φλασαρισμενες κονσόλες,

καθώς πήρα και εγώ μια πίσω φλασαρισμένη... χα χα χα

Ή μάλον πείραν κανά τσακάλι νέο υπάλληλο, ο οποίος ακόμα μαθαίνει να φλασαρει 360...

Δημοσ.

Χλωμό να δώσει divx και ο λόγος είναι ότι κοστίζει... Π.χ. αν ζητήσει 5 δολλάρια ανά συσκευή η Divx, στα 10 π.χ. εκατομμύρια κονσόλες είναι 50.000.000 δολλάρια...

Έχω γνωστό που δουλεύει σε εταιρεία που πουλάει ηχεία πιστοποιημένα με THX. Για κάθε σετ ηχεία παίρνει 5 δολλάρια η THX, και τους τελευταίους μήνες που πούλησαν 10000 κομμάτια τους πήρε 50.000 δολλάρια μπαμ μπαμ... μιλάμε για βδέλλες δηλαδή...

Δημοσ.
καθώς πήρα και εγώ μια πίσω φλασαρισμένη... χα χα χα

Καλή φάση ...εργοστασιακό φλασάρισμα ...φαντάζομαι δεν χάνεις και την 3ετή εγγύηση,ε; :mrgreen:

Δώρο κόπιες σου δώσανε;

Δημοσ.

Εγώ ότι διαβάζω λέω. Και εμένα μου φάνηκε περίεργο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Κάποια στιγμή μπορεί να δώσει και divx υποστήριξη.

Δημοσ.
Εγώ ότι διαβάζω λέω. Και εμένα μου φάνηκε περίεργο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Κάποια στιγμή μπορεί να δώσει και divx υποστήριξη.

Following rumors of XviD-Microsoft deals, DivX CEO Kevin Hell recently hinted at a possible future for his companyʼs codec on the 360

Ειναι θεμα χρονου... Η υποστηριξη Divx για το Ps3 ειναι επισημη, η M$ δε νομιζω να κατσει με σταυρωμενα χερια.

Δημοσ.

Replace Keyvault Unbans Xbox 360 *update*

>> Legueux of gx-mod.com informed us that Zouzzz managed to unban his Xbox 360 console from LIVE on their forums by swapping the keyvault of his banned Xbox360 with the keyvault of another (not banned) Xbox 360.

However it's not something that everyone out there can do (yet) as you'll need your CPU key (via Hypervisor Exploit and if you got banned it means you're on the latest kernel so you'll need to perform the 'Timing Attack' to downgrade first). You'll also need all the tools to read/flash your Xbox 360 NAND (with the Infectus chip for example).

Here are the things he tried:

* downgrade banned 5787 PAL to 4532 NTSC U, updated again to 5787 via HD. Still banned.

* downgrade banned 5787 PAL to 1888 PAL, updated again to 5787 via HD. Still banned.

* Patched his original 1888 PAL dump with the last number of the Xbox 360 serial in the keyvault (location A0 to AB) changed. Still banned.

* Patched his original 1888 PAL dump with the all the numbers of the Xbox 360 serial in the keyvault changed. Still banned.

* Replaced the full keyvault in his original 1888 PAL dump of the banned console with a keyvault of an unbanned console. Connected to LIVE OK, updated to latest kernel online OK, still connects fine to LIVE.

*update* Zouzzz posted a video showing his banned console and how it'll connect fine to LIVE again after he flashes the console with his 1888 dump with patched keyvault of an unbanned console.

It's a bit like the Xbox1 EEPROM 'hack' ... except that (at least for now) it's much harder to perform yourself on Xbox360.

Ε ρε και να βγει και homebrew..Ελπιζω να βρουν κατι πιο απλο οπως ηταν στο xbox 1 παντως..

Δημοσ.

τελικα τα καταφερα να το flasharo χρησιμοποιωντας το firmware toolbox 4.5 και το

iextreme rules που ειχε μεσα. Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι δεν το δεχτηκε κανονικα

(ετσι απο περιεργια ρωταο) ?

ευχαριστω για την βοηθεια :-)

Δημοσ.
Replace Keyvault Unbans Xbox 360 *update*

>> Legueux of gx-mod.com informed us that Zouzzz managed to unban his Xbox 360 console from LIVE on their forums by swapping the keyvault of his banned Xbox360 with the keyvault of another (not banned) Xbox 360.

However it's not something that everyone out there can do (yet) as you'll need your CPU key (via Hypervisor Exploit and if you got banned it means you're on the latest kernel so you'll need to perform the 'Timing Attack' to downgrade first). You'll also need all the tools to read/flash your Xbox 360 NAND (with the Infectus chip for example).

Here are the things he tried:

* downgrade banned 5787 PAL to 4532 NTSC U, updated again to 5787 via HD. Still banned.

* downgrade banned 5787 PAL to 1888 PAL, updated again to 5787 via HD. Still banned.

* Patched his original 1888 PAL dump with the last number of the Xbox 360 serial in the keyvault (location A0 to AB) changed. Still banned.

* Patched his original 1888 PAL dump with the all the numbers of the Xbox 360 serial in the keyvault changed. Still banned.

* Replaced the full keyvault in his original 1888 PAL dump of the banned console with a keyvault of an unbanned console. Connected to LIVE OK, updated to latest kernel online OK, still connects fine to LIVE.

*update* Zouzzz posted a video showing his banned console and how it'll connect fine to LIVE again after he flashes the console with his 1888 dump with patched keyvault of an unbanned console.

It's a bit like the Xbox1 EEPROM 'hack' ... except that (at least for now) it's much harder to perform yourself on Xbox360.

Ε ρε και να βγει και homebrew..Ελπιζω να βρουν κατι πιο απλο οπως ηταν στο xbox 1 παντως..

ante vres tora abanaristi konsola.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...