Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες οτι και να λεμε ειναι ακυρο.Δεν ξερει κανεις με ποιο τροπο σε εντοπιζει η ms εγω ειχα μεχρι προσφατα 4.2α firmware και παιζω κανονικα χωρις να εχω φαει ban τι να λεμε τωρα..Οταν παιζεις live με κοπιες ρισκαρεις και τερμα,λετε η ms να μην μπορει να δει τι γινεται αν πραγματικα θελει?Δεν μπα να εχεις και το super duper firware σε πηδη@σε...Ειναι ολα θεμα marketing κοβει που και που καποιους χρηστες για να μην της λενε τιποτα η εταιρειες οτι δεν κανει κατι για την πειρατια,αφηνει το μεγαλυτερο μερος να παιζει με κοπιες,ο κοσμος συνεχιζει να περνει κονσολες γιατι παιρνει τσαμπα τα παιχνιδια κτλ...

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αυτο που ειπε ο c4eva ειναι οτι το:

1) το FW δεν εχει προβλημα

2) τα live checks απο την MS ειναι ακριβως ιδια χωρις καμια αλλαγη.

3) το προβλημα οφειλεται στα παιχνιδια καθως το Iextreme FW δεν μπορει να ελεγξει αν τα scene releases .iso εχουν ελαχιστα bad/different/πειραγμενα data απο μια retail εκδοση ενος παιχνιδιου.

Οποτε πολυ πιθανον ειναι η MS να "πεταει πειραγμενες" releases kαι ετσι να ελεγχει τους πειρατες!

Δημοσ.
Ασχολούμαι εδώ κ κάτι αιώνες με πειρατικό software κ συναφή πράγματα από εποχή προϊστορική, οπότε άσε.... :P

Εξήγησε μου την σχέση που εχει ο καθένας που κατεβαζει πειρατικο software , με αυτον που το σπαει, κι εγω "αφηνω"...

Δημοσ.
αυτο που ειπε ο c4eva ειναι οτι το:

1) το FW δεν εχει προβλημα

2) τα live checks απο την MS ειναι ακριβως ιδια χωρις καμια αλλαγη.

3) το προβλημα οφειλεται στα παιχνιδια καθως το Iextreme FW δεν μπορει να ελεγξει αν τα scene releases .iso εχουν ελαχιστα bad/different/πειραγμενα data απο μια retail εκδοση ενος παιχνιδιου.

Οποτε πολυ πιθανον ειναι η MS να "πεταει πειραγμενες" releases kαι ετσι να ελεγχει τους πειρατες!

Einai ligo periergo tosous mines meta to 1o ban,

na min exei kanenas problima me opoiodipote fw kai opoiodipote backup,

kai tora xafnika na arxisoun ta ban giati kai kala kapoia backups eixan problima...

Apla einai fenetai politiki tis MS na stelnei gia mpanaki merikous ana takta diastimata,

gia na min leei kaneis oti Live+backups einai OK kai ginei boukino oti einai ola free.

Se ligo kairo otan tha erimosei pali to Live, pali tha kopsei to ban i MS,

me ti moni diafora oti tha leme oti Live+backups=ban, alla tha paizoume pali Live me backups

Opote ligo ypomoni den kanei kako, mexri na stamatisoun ta mpanakia...

Δημοσ.

re paidia kai kati akoma.prepi na paroume kati xampari.opote thelisi i microsoft tha mas banari.oti kai flash kai na vgi tha to vri.den iparxi periptosi.sigrinonte i hackers tis microsoft me ta groupakia pou ftaixnoun ta flash.i apantisi ine oxi.

Δημοσ.
παιδες οτι και να λεμε ειναι ακυρο.Δεν ξερει κανεις με ποιο τροπο σε εντοπιζει η ms εγω ειχα μεχρι προσφατα 4.2α firmware και παιζω κανονικα χωρις να εχω φαει ban τι να λεμε τωρα..Οταν παιζεις live με κοπιες ρισκαρεις και τερμα,λετε η ms να μην μπορει να δει τι γινεται αν πραγματικα θελει?Δεν μπα να εχεις και το super duper firware σε πηδη@σε...Ειναι ολα θεμα marketing κοβει που και που καποιους χρηστες για να μην της λενε τιποτα η εταιρειες οτι δεν κανει κατι για την πειρατια,αφηνει το μεγαλυτερο μερος να παιζει με κοπιες,ο κοσμος συνεχιζει να περνει κονσολες γιατι παιρνει τσαμπα τα παιχνιδια κτλ...

Σωστοςςς...Αν τα παιχνιδια ηταν μονο της Μ$ δεν θα την ενοιαζε καθολου να σε διωξει απο το live.Γιατι και μετα το ban αντιγραμμενα θα επαιζες και παλι, οποτε θα την ενοιαζε αφου παιζεις copies τουλαχιστον να κερδιζει απο τις συνδρομες του live..

Δημοσ.

Nai den antilegw se ayto poy leei o awerawer alla esi pisteveis oti ti simfairei tin microsoft na banarei oloys osoys xrisimopoioyn antigrafa asfaleias sto xbox live??

Egw pistevw oti einai para ma para poly xristes poy paizoyn xbox live me antigrafa asfaleias kai ektos aytoy ayto tha einai kai ena syn gia na min poylane

konsoles xbox360 ara...

En oligis lew nai men para exw deixnoyn oti einai enantion toy oloy thematos "antigrafa" alla apo mia alli optiki tin volevei apistefta olo ayto to paixnidi...

Swsta?

Δημοσ.
re paidia kai kati akoma.prepi na paroume kati xampari.opote thelisi i microsoft tha mas banari.oti kai flash kai na vgi tha to vri.den iparxi periptosi.sigrinonte i hackers tis microsoft me ta groupakia pou ftaixnoun ta flash.i apantisi ine oxi.

Καταρχην δεν μπορεις να συγκρινεις ανομοια πραγματα...Αλλο ο κλειδαρας και αλλο ο διαρηκτης...Το οτι ο κλειδαρας μπορει να γινει ανετα διαρηκτης δεν μπορει να σε κανει να τους συγκρινεις...Σε ενα συστημα οπου η hackers εχουν πληροφοριες μεσα απο την Μ$ και η Μ$ δεν χρειαζεται καν να εχει καποιον απο μεσα για να μαθει τις "προστασιες" απο τα ban, σιγουρα θα ειναι σχεδον παντα ενα βημα μπροστα.Μεχρι χθες πιστευα το αντιθετο, αλλα μετα απο αυτο ειδα οτι ολα ειναι στον αερα και ειναι απλα θεμα τυχης.

Mythbuster: Η Μ$ και με τα Windows ακριβως την ιδια πολιτικη ακολουθει.

Good luck then.

Δημοσ.

Geia sas mages

Mipos mporei kapios na mou pou pou mporo na bro mia enimeromeni lista me ta region free games. Exo brei 2-3 alla den einai kai poli freskes. Episeis an iparxei kamia lista me tin sumbatotita tis kathe perioxis tha tin ithela kai aftin.

Thanks

Δημοσ.
Εξήγησε μου την σχέση που εχει ο καθένας που κατεβαζει πειρατικο software , με αυτον που το σπαει, κι εγω "αφηνω"...

Kamia sxesi den iparxei.

Δημοσ.

oraia.pes igo ti drive exis kai ti firmware exis pano.an exi toshiba i hitachi pano kalo tha itan min xanampis giati meta sigoura den tah xanampis.aurio methaurio tha se paisi.akou pou sou leo.min xanampis.myth ne exis dikio xani lefta kai den mporoi na to katalavo.kapii xristes meta apo to deutero ban entaxi to proto trogete mpori na stafoun stin online ipiresia tou play3.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως iso releases πολυαναμενόμενων παιχνιδιών που κυκλοφορούν απο άγνωστα γκρουπάκια (όπως το halo 3 που το έβγαλε κάποιος assclown), είναι υπεύθυνα για μπάνιο.

Εσείς που γίνατε ban μήπως παίξατε κανένα τέτοιο παιχνίδι στο live?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...