Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia egeapsa 2 paixnidia .to nhl 08 kai to moha airborne se maxel diskakia.to ena me evale isa isa mesa[nhl 08]kai meta clean the disc with....kai to alla mou to evgale tin proti fora kai den mou to exi vgali akoma.den to exo pathi me alli marka dvd.mono mia fora me to bioshock pou xero pos exi kati mikrokolimata san paixnidi.proti fora grafo me maxel.lete na ftei i marka.me verb akoma den exo di problem.kai kati allo.to halo 3 an to pexo antigrammeno simera eno ime sindedemenos sto live lete na gini tipota[ban to gamertag i i konsola?]

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Pistevw me to neo xbc 2.60 kaito splitvid ftiaxane kata ena megalo meros to dirty disc problem. Egw opws eipa kai poio panw me ridisk dl diskakia kai enw ena paixnidi(shadowrun) moy kolage me ola akoma kai me verbatim otan metetrepsa to image arxeio poy eixa se slitvid supported image file kai to egrapsa se ridisk den kolage katholoy. Makari na einai kai sta epomena paixnidia etsi kai ayto to slitvid(poy den xerw ti einai) na kanei doyleia kai gi' alla paixnidia. Makari....

Δημοσ.

λίγο άσχετο με τα προηγούμενα θέματα αλλά για όποιον φίλο έχει αποκλειστικά mac υπάρχει λύση για backup και λέγεται iburn360 δουλεύει άψογα!!!

Δημοσ.

sto proigoumeno topics pou eklise, enas filos ixe anevasei ena tutorial sta ellinika gia flasharisma tou 360, gia hitachi itan nomizw an thimame kala....

epidi psaxnw kai den to vriskw, mporei kapios na to anevasei pali?

efxaristw polu!

Δημοσ.
sto proigoumeno topics pou eklise, enas filos ixe anevasei ena tutorial sta ellinika gia flasharisma tou 360, gia hitachi itan nomizw an thimame kala....

epidi psaxnw kai den to vriskw, mporei kapios na to anevasei pali?

efxaristw polu!

Στα ελληνικά αν θυμάμαι καλά ήταν ο οδηγός για αντιγραφές με το Xbox Backup Creator. Ξεκίνα εσύ στα Αγγλικά και εδώ είμαστε.

Δημοσ.
Πάντα ήμουν υπέρ της μόντας και της πατέντας αλλά όχι και έτσι..

ε σιγουρα οχι κι ετσι :lol:

εχεις βγαλει τα xclamp και εχεις περασει με παστα cpu/gpu, ή απλα ειδες οτι ετσι δουλευει και το αφησες χυμα?

Δημοσ.
ε σιγουρα οχι κι ετσι :lol:

εχεις βγαλει τα xclamp και εχεις περασει με παστα cpu/gpu, ή απλα ειδες οτι ετσι δουλευει και το αφησες χυμα?

Έβγαλα τα x-clamps, καθάρισα τα chips, έβαλα AS5. Την πρώτη μέρα έπαιξα 5 ώρες! Την δεύτερη ξεκίνησα πάλι με ROD αλλά το έφτιαξα και σήμερα κολλάει στο 20λεπτό. Θα προσπαθήσω πάλι να βγάλω κανένα παξιμάδι. Ετοιμάζω case με αλλαγμένη την θέση του dvd-rom, 12άρι ανεμιστήρα με ενδείξεις θερμοκρασίας και εξωτερική παροχή στην θέση του, αφαίρεση της έξτρα ψύκτρας της gpu, τοποθέτηση ανεμιστήρα στην ψύκτρα της cpu και έξτρα ανεμιστηράκια δεξιά απο το Χ360 για να τραβάνε τον αέρα προς τα έξω. Ή αν βαρεθώ, θα πάρω ένα Nintendo Wii...

Δημοσ.
timekeeper τι βίδες χρησιμοποίησες για την ασημένια ψήκτρα;

Πάχος 5mm, μήκος 20mm. Θα βρεις σίγουρα. Απλά πάρε μαζί σου τα ποδαράκια που θα ξεβιδώσεις, για να βρεις βίδες με ίδιο σπίρωμα. Εγώ έκοψα την ψύκτρα γιατί δεν μπορούσα να βρω βίδες με μήκος 15mm.

xclamp%20016.jpg

Η φώτο δεν είναι δικιά μου. Ο τύπος το παράκανε, αλλά την έβαλα για να πάρεις μια ιδέα.

Aν τελικά επιλέξεις να την κόψεις (κατα την γνώμη καλύτερα), μπορείς με ένα απλό πενσάκι. Το αλουμίνιο κόβεται για πλάκα.

Δημοσ.

Μην ξεχάσεις να βάλεις παξιμάδια εκεί που θα πατήσει η ψύκτρα. Εγώ έβαλα απο 2 σε κάθε βίδα. Εννοείται παξιμάδια θέλει και απο κάτω για να είναι το motherboard επίπεδο. Και τέλος, σφίξ' τες καλά. Aν θες ποστάρισε τα αποτελέσματα να δούμε τι ψάρια πιάνουμε.

Δημοσ.

Επιτέλους τελείωσα. Έλυσα όλο τη κονσόλα και έβαλα καινούργια πάστα καθαρίζοντας όσο μπορούσα την παλιά. Η πάστα που χρησιμοποίησα ήταν μια απλή της Thermalright. Έβαλα ένα λεπτό στρώμα στη CPU και GPU καλύπτοντας όλη την επιφάνεια τους και άφησε λίγο παραπάνω στο κέντρο, ώστε όταν καθίσει πάνω η ψήκτρα να απλωθεί.

Το αποτέλεσμα ήταν θετικό και το Xbox360 λειτουργεί κανονικά όπως παλιά! Πριν το φτιάξω όταν άνοιγα την κονσόλα εμφανίζονταν τα τρια κόκκινα λαμπάκια ή στη σπάνια περίπτωση που λειτουργούσε μετά από μερικά λεπτά κολλούσε. Αυτή τη στιγμή παίζω Bioshock για περισσότερο από μισή ώρα και δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να μείνει έτσι!

Πάντως έχω αφήσει την κονσόλα ανοιχτή, χωρίς το case. Ένα αρνητικό που παρατήρησα είναι ότι η motherboard πλέον δεν κάθεται καλά στο case. Δεν ξέρω αν είναι από τις βίδες ή κάτι άλλο...προς το παρόν δεν με απασχολεί!

PS. Έτσι κατάντησα την ψήκτρα τελικά. Δίπλα είναι οι βίδες που χρησιμοποίησα...

dsc00118xm7.th.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...