Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Samsung M25 ,ixtreme 1.2c ,μπηκα πριν απο λιγο και επαιξα καμια ωρα COD4 χωρις προβλημα ....

Βεβαια η συγκεκριμενη κονσολα δεν ειχε μπαναριστει ουτε με το προηγουμενο ban wave του Μαιου ....

Αβυσσος η ψυχη της MS ....

ps..μηπως επαιξε το Mass Effect το ρολο του ??

Δημοσ.

Tis teleutaies 2 meres den empaine sto live kai ypethesa oti apla exei provlima i M$.

Diavazw edw twra gia ta mpanakia kai lew na ta mas pali , 2i konsola 2o mpanaki stin mapa. :cry:

Kai paw na anoiksw tin konsola na dw to error pou vgazei kai to mynimataki , kai mpainei kanonika sto live!! :eek:

BenQ exw me iXtreme v1.1 .

Ti na ypothesw twra...

Δημοσ.
Toshiba ,ixtreme 1.2c ,μπηκα πριν απο λιγο και επαιξα καμια ωρα COD4 χωρις προβλημα ....

Βεβαια η συγκεκριμενη κονσολα δεν ειχε μπαναριστει ουτε με το προηγουμενο ban wave του Μαιου ....

Αβυσσος η ψυχη της MS ....

ps..μηπως επαιξε το Mass Effect το ρολο του ??

mpa den nomizo na pezi rolo to mass efect

Δημοσ.

Παιδιά,δυστυχώς κι εγώ από σήμερα είμαι χειμερινός κολυμβητής!! Λίγες λεπτομέρειες για όσους ενδιαφέρονται:

Κονσόλα του 12/2005

DVD-Rom: Toshiba-Samsung ms25

Χακ τον 5/2007 με xtreme V5.2D

Στο 1ο μπανιο επαιζα μονο original online. Τελευταία έπαιξα αρκετά με back up (2k8,pro6).Ήταν θέμα χρόνου για μένα αφού δεν ασχολήθηκα να περάσω τα νέα firmware.

Πάντως νομίζω η πολιτική αυτή θα επεκταθεί και αε άλλες υπηρεσίες εκτός μΣ. Πχ δεν θα παραξενευτώ αν κάποιος ιντερνετ provider με banαρει επειδή κατεβάζοντας τορεντς "παραβιάζω τους όρους κτλ" όπως αναφέρονται στα συμβόλαια που όλοι έχουμε υπογράψει.

ΥΓ. Ώρα να αλλάξω και την υπογραφή μου.:(

Δημοσ.

Λοιπον...Samsung MS28 me firmware Ms25 spoofed se mobo poy eixe hitachi 47dj kai me ixtreme 1.2c..Πριν λιγο μπηκα κανονικα..

bter: Την συγκεκριμενη κονσολα την ειχε "παιδι" που εμπαινε μονο με το silver...Τον μαη δεν επαθε τιποτα..Βεβαια εγω επαιζα και games με gold..Απλα ειπα να 'ναι γουρικο...

Για να μην εχει πεσει παντως ακομα ban σε ελληνα λογικα δεν πρεπει να εχει φτασει εδω...Δεν εξηγειτε αλλιως. EDIT: Τωρα ειδα τον stavrossak..Ακυρο.

Δημοσ.

Need_for_Speed_ProStreet_PAL_XBOX360-SPARE

Ace_Combat_6_PAL_XBOX360-STRANGE

Και μετα σου λεει να μην παιζεις στο live..Σιχτιρι..

Υ.Γ. Πιστευω με αυτα τα games να σου εφυγε το τρεμουλο.:D

Δημοσ.

Τελικά ή M$ τους έχει για την πλάκα της κάτι Garyopa κ κάτι C4E!!! Ti να συγκρίνουμε τώρα τους προγραμματιστές της M$ με τους τύπους από τα διάφορα γκρούπς!

Μάλιστα....

Τις λέξεις reverse enginnering τις άκουσες ποτέ;

Έχεις ασχοληθεί ποτέ με cracking για να ξέρεις τι διαδικασία είναι;

Έχεις την αίσθηση ότι παίρνεις το source code και παίζεις μπάλα?

Να σοβαρευόμαστε....

Δημοσ.

Βαρέθηκα την ίδια διαδικασία...Πρέπει να πάρω 2 κοσνόλες τελικά και να είμαι ήσυχος...

Αυτό σκέφτηκα και εγώ πριν 1 μήνα και τώρα είμαι ήσυχος.Γύρω γύρω βρέχει και στην μέση λιακάδα ...:P

PS1:Πάλι θα ερημώσει το live.

PS2:Κάποιοι μας δουλεύουν.

PS3 δεν έχω.

PS4:Ελπίζω οι Blackjim και TLG να μην μπαναριστούν μπας και αξιωθούμε κάποια στιγμή και βρεθούμε στο live...

Δημοσ.

Άρχισε σήμερα τα ξημερώματα αιφνιδιαστικά, νέος κύκλος *Bannarismatos* όπου από ότι φαίνεται δεν γλύτωσαν ούτε οι κονσόλες με iXtreme FW. Από αναφορές χρηστών, τα πιο ευάλωτα dvd-rom είναι τόσο τα Samsung όσο και τα Hitachi, ενώ δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις με Benq dvd-rom.

Συνιστούμε σε όσους έχουν πειραγμένο FW στην κονσόλα τους να μην συνδεθούν προς το παρόν στην υπηρεσία του XboxLive, μέχρι να βρεθεί κάποια σίγουρη λύση...

afto to minima apo grmods.

Δημοσ.

From #fw, it appears that this recent round of bannings is tied to people not using fully stealthed and verified backups.

[2007-11-21 06:17:51] <c4eva> new live log uploaded to http://www.xbins.org/xblive no indication of any new checks , all same as before

[2007-11-21 06:20:23] <c4eva> it is pointing to backups that are not the same as retail

[2007-11-21 06:23:39] <c4eva> fw is doing its job, it cant check everything or know if the game has bad/different data

[2007-11-21 06:24:57] <c4eva> anything that has different pfi/dmi data but still valid would be suspect

[2007-11-21 06:26:14] <c4eva> these scene releases need to be validated against a known retail copy

[2007-11-21 06:28:20] <c4eva> fw is not been detected, it is the discs, as before

[2007-11-21 06:31:31] <c4eva> game can be stealthed , but have slight data change somewhere, especially DMI, or early copies may be marked, hence check against know retail copy

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...