Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σας ρωτήσω και εγώ κάτι..

Έχετε να μου προτέινετε κάποιο εξωτερικό ανεμιστήρα που να ψύχει καλά την κονσόλα? Έχω αγοράσει μια απο αυτές τις κονσόλες που έδινε το carefur.

Επίσης, ποίος απο εσάς έχει via sata να φλασάρουμε το drive όταν το αποφασίσω? Δεν έχω κάποιον που να έχει αντίστοιχο motherboard.

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Gi' ayto filtate theoritikos zitaw egw enan usb2sata adaptora poy na mporeis na flashareis ta drives toy xbox360 wste na min xreiazetai na anoigoyme to pc mas h' na psaxnoyme gnwsto me mitriki poy exei via h' nforce chipset gia na kanoyme ti doyleia mas.

Apla na vazoyme ayton ton adaptora se mia usb kai na flasharoyme to 360 etsi apla.

Alla moy ti lene oloi epeidi thelw ektos apo ton eayto moy na voithisw kai kosmo poy den einai toso exoikiwmenos me toys ypologistes.

Δημοσ.

παιδια εχω το xbox360 premium με bennq...μπορει να μου πει καποιος σε πιο μαγαζι μπορω να παω να το φλασαρω (μιας και να βρω χρονο και θπομονη να το κανω μονος μου αποκλειεται)...μονω καλλιθεα...οι grmods μπορουν???ποσο θα μου παει περιπου??¨?θα κανουν καλη δουλεια???(εννοω να μην εχω προβληματα με το online...)...

ευχαριστω...

Δημοσ.

Ennoeite oti oi grmods mporoyne kai den krinete apo aytoys an tha exeis provlima alla apo tin microsoft kai kata poso tha vrei tropo na anakaliptei an trexeis stealthed h' oxi paixnidia se stealthed h' oxi firmware. To mono poy mporei na soy kanoyn oi grmods wste na eisai poio exasfalismenos einai na soy valoyn tin teleytaia ekdosi firmware gia to benq tin stigmi poy tha toys to pas.

Δημοσ.
Να σας ρωτήσω και εγώ κάτι..

Έχετε να μου προτέινετε κάποιο εξωτερικό ανεμιστήρα που να ψύχει καλά την κονσόλα? Έχω αγοράσει μια απο αυτές τις κονσόλες που έδινε το carefur.

Επίσης, ποίος απο εσάς έχει via sata να φλασάρουμε το drive όταν το αποφασίσω? Δεν έχω κάποιον που να έχει αντίστοιχο motherboard.

φίλε μου πρόσεξε τι θα σου πώ, το καλοκαίρι που μας πέρασε το 360 μου έκανε κάτι μικροκολίματα μέσα σε κάποια games, έτσι κι αλλιός το είχα "σκίσει" οπότε δε με πολυένοιαζε η εγγύηση, και γι αυτό το λόγο (που δεν είχε εγγύηση) σκεφτικα να προλάβω το κακό με την υπερθέρμανση, οπότε το άνοιξα, πρόσθεσα μια ψύχτρα με heatpipes στην GPU και έναν ανεμηστήρα να βαράει πάνω στην ψύχτρα (τη πρόσθετη) αλλά και στην ψύχτρα του CPU, το αποτέλεσμα καλό ήταν, γιατί σταμάτησαν τα κολήματα ΑΛΛΑ 4 μήνες μετά μου άναψε τα 3 red lights...

ποιό είναι το μάθημα?

την μαλ@#ια της ms αν είναι να σου κάτσει δεν τη γλυτώνεις...

απλά άστο λίγο καιρό απείραχτο, βάλε κάνα νέο βαρί game, κάνε και λίγο το κόλπο με τη κουβέρτα κι αν σου επιζήσει τότε σκλεφτεσε το flashαρισμα

Δημοσ.
Ennoeite oti oi grmods mporoyne kai den krinete apo aytoys an tha exeis provlima alla apo tin microsoft kai kata poso tha vrei tropo na anakaliptei an trexeis stealthed h' oxi paixnidia se stealthed h' oxi firmware. To mono poy mporei na soy kanoyn oi grmods wste na eisai poio exasfalismenos einai na soy valoyn tin teleytaia ekdosi firmware gia to benq tin stigmi poy tha toys to pas.

για το filmware εννοουσα οταν ελεγα αν θα μου κανουν καλη δουλεια...στο παγκρατι δεν ειναι????

Δημοσ.
για το filmware εννοουσα οταν ελεγα αν θα μου κανουν καλη δουλεια...στο παγκρατι δεν ειναι????

oταν σου αλλαζουν firmware χανεται η εγγυηαη?

Ανοιγει το xbox?

ποσο κοστιζει συνηθως?

Δημοσ.

Φιλε Gust...Ας το πουμε αλλη μια φορα και για τους υπολοιπους...Stealth λεγονται τα αντιγραφα τα οποια εχουν ιδια timing responses στο dvd drive οπως τα αυθεντικα παιχνιδια και εχουν ολους τους sectors (SS,PFI,DMI), με λιγα λογια συμπεριφερονται στο dvd οπως συμπεριφερονται τα αυθεντικα παιχνδια και ετσι με τα σημερινα δεδομενα δε σε πιανει η Μ$.Επειδη σε προηγουμενο post ακουστηκε κατι κουφο, το stealth δεν ειναι mode για την αντιμετωπιση του banιαρισματος αλλα το φορματ που εχουν σχεδον ολα τα σημερινα games .iso για το 360..Σχεδον ολα τα παιχνιδια που υπαρχουν τωρα σε torrebtadika ειναι prepatched με ολους τους sectors (stealth δηλαδη) και ετσι συμβατα με ολα τα ixtreme...Καλου κακου για να δεις αν ενα .iso ειναι stealth μπορεις με το προγραμμα xbox backup creator στην καρτελα image.

Το ειπα αναλυτικοτατα..Πιστευω να σε φωτισα...Πρεπει να φτιαχτει ενα FAQ παντως με τετοιες απορειες.

Σε ευχαριστω πολυ ρε φιλε jim!

Οντως ενας οδηγος με ορολογια και καποια βασικα πραγματα γυρω απο την κονσολα θα ηταν πολυ χρησιμος!

Δημοσ.

Ρε Λουκα και τα δυο link που ποσταρες SATA βγαζουν...Δεν βγαζει κανενα απο SATA ->USB με chipset που να κανει...Και παλι καρτα VIA θα θες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...