Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κι εγώ που τα παίνεψα τα tdk δαγκώνω τη γλώσσα μου τώρα. Τελικά μόνο verbatim παιδιά. Τώρα αν δυσκολεύεσαι ψυχολογικά να σκάσεις 53 ευρώ, μπορείς να πάρεις αυτά

http://www.cdmarket.gr/product_info.php?cPath=21_25&products_id=294&osCsid=bb1c6a6eb5be428240a75f6db905bae2

Βγαίνει 2.2 το δισκάκι αντί για 2.12 που είναι στο πλαίσιο. Αλλά δεν σου κακοφαίνεται τόσο!

Δημοσ.

re noda egw esena akousa kai ta pira giati eimai newbie sto 360 hacking lol

vasika merika paixnidia mou ta paizoun poli kala alla pali den ta diavazoun katholou :rolleyes:, me

verbatim den akouw KIX.. terastia diafora paidia..B)

pantws apo ola ta games pou eida, mono apo to Gears of war entipwsiastika to mass effect kai to sega rally evo... (lol)

isws na gerasa..

Δημοσ.

Μια ερωτηση που μπορει να φανει και χαζη!

Τα αντιγραφα που παιζει το flasharismeno χβοχ360 πρεπει να ειναι pal ή region free για να τα παιξει μια κονσολα τυπου pal.

Δηλαδη τα NTSC δεν παιζουν?

Και κατι ακομα,

μπορω να παιξω xbox live με τα αντιγραφα των παιχνιδιων (μου) χωρις να banaristo?

Με τα νεα firmware παιζουν ολα τα παιχνιδια σε stealth mode (-απο οτι καταλαβα ειναι το mode για να μην ανιχνευονται απο το LIVE-) ή μονο καποια συγκεκριμενα?

Ευχαριστω και συγνωμη αν κανω καποιους να δυσανασχετουν με τις ερωτησεις μου!

Δημοσ.
Μια ερωτηση που μπορει να φανει και χαζη!

Τα αντιγραφα που παιζει το flasharismeno χβοχ360 πρεπει να ειναι pal ή region free για να τα παιξει μια κονσολα τυπου pal.

Δηλαδη τα NTSC δεν παιζουν?

Και κατι ακομα,

μπορω να παιξω xbox live με τα αντιγραφα των παιχνιδιων (μου) χωρις να banaristo?

Με τα νεα firmware παιζουν ολα τα παιχνιδια σε stealth mode (-απο οτι καταλαβα ειναι το mode για να μην ανιχνευονται απο το LIVE-) ή μονο καποια συγκεκριμενα?

Ευχαριστω και συγνωμη αν κανω καποιους να δυσανασχετουν με τις ερωτησεις μου!

παίζουν pal & region free όχι ntcs και με την παρούσα κατάσταση δεν μπανάρεσε αν βάλεις το σωστό fw. Προσοχή όμως γιατί τελευταία κυκλοφόρισε fw που παίζει και παιχνίδια 360 k χbox1 που δεν είναι sealth με άμεσο κίνδυνο ban.

Δημοσ.

auto exo alla tah to allaxo tin deutera .kitao omos tora pia paixnidia ine stalth kai afta fortono epidi ama valis kana mi stelath mesa kai to pexis online me filous ktl tin ekatses.ante na erthi i deutera na to allaxo na exo to kefali mou isixo mexri tis 4 dekemvri pou tha gini to fall update.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες πήρα το μηχάνημα από τα carrefour και ανυπομονώ να παίξω καταρχήν το προ αλλά και όλα τα υπόλοιπα καλούδια...Λέω λοιπόν να το φλασάρω!!Αλλά για να βρω στο πρώτο ποστ του παιδιού ποιο guide πρέπει να κατεβάσω,μήπως είναι εύκολο να μου πείτε ποιο drive εχει το δικό μου ΧΒΟΧ360?

Ίσως η απάντηση στην απορία μου αν είναι απλή,να μπορούσε προστεθεί και στο πρώτο ποστ αν συμφωνείτε..!

Και ακόμη μία απορία για όποιον δε βαριέται...Τα games που βρίσκουμε,τα περνάμε στο σκληρό του ή τα γράφουμε σε δισκάκια?Ευχαριστώ πολύ αν και νομίζω ότι θα επανέλθω με νέες απορίες!!! :-)

Δημοσ.
Καλησπέρα παίδες πήρα το μηχάνημα από τα carrefour και ανυπομονώ να παίξω καταρχήν το προ αλλά και όλα τα υπόλοιπα καλούδια...Λέω λοιπόν να το φλασάρω!!Αλλά για να βρω στο πρώτο ποστ του παιδιού ποιο guide πρέπει να κατεβάσω,μήπως είναι εύκολο να μου πείτε ποιο drive εχει το δικό μου ΧΒΟΧ360?

Ίσως η απάντηση στην απορία μου αν είναι απλή,να μπορούσε προστεθεί και στο πρώτο ποστ αν συμφωνείτε..!

Και ακόμη μία απορία για όποιον δε βαριέται...Τα games που βρίσκουμε,τα περνάμε στο σκληρό του ή τα γράφουμε σε δισκάκια?Ευχαριστώ πολύ αν και νομίζω ότι θα επανέλθω με νέες απορίες!!! :-)

http://www.xbox-scene.com/tutorials.php

Ξεκινάς απο εκεί κι αν έχεις κάποια απορία ρωτάς

ή ψάχνεις λίγο πρώτα και από το search του site

Δημοσ.
παίζουν pal & region free όχι ntcs και με την παρούσα κατάσταση δεν μπανάρεσε αν βάλεις το σωστό fw. Προσοχή όμως γιατί τελευταία κυκλοφόρισε fw που παίζει και παιχνίδια 360 k χbox1 που δεν είναι sealth με άμεσο κίνδυνο ban.

Ευχαριστω πολυ ρε Wolf!:-)

auto exo alla tah to allaxo tin deutera .kitao omos tora pia paixnidia ine stalth kai afta fortono epidi ama valis kana mi stelath mesa kai to pexis online me filous ktl tin ekatses.ante na erthi i deutera na to allaxo na exo to kefali mou isixo mexri tis 4 dekemvri pou tha gini to fall update.

Το πια παιχνιδια ειναι stealth αναφερεται καπου οταν πας να τρεξεις το παιχνιδι ή υπαρχει καποια λιστα σε καποιο site?

Καταρχην μεγια το εργαλειο και μακρια απο RROD!

Το dvd σου πιθανοτατα ειναι το samsung οπως και το δικο μου που πηρα επισης απο carfour.Για μεγαλυτερη σιγουρια κανε μια αναζητηση στον γουγλη και δες εικονες των drive!Οσο για το ποιο απο τα δυο samsung ειναι δεν ξερω γιατι και εγω δεν το ανοιξα ακομα...οταν το ανοιξεις θα το μαθεις.

Τελος τα αντιγραφα των αγορασμενων σου παιχνιδιων πρεπει να τα καις σε δισκακι και δεν μπορεις να τα τρεξεις απο τον σκληρο!Εαν λεω κατι λαθος ας με διορθωσει καποιος....τωρα διαβαζω το μαθημα περι xbox360!:-D

Δημοσ.

Nai apla me clonecd ginete file christos.p25

Sygnwmi prokatavolika poy epanaferw tin sigegrimeni erwtisi alla to kanw epeidi me kaiei to thema giati thelw na vrw enan usb2sata kalwdio h' adaptor poy na kanei doyleia kai oxi na agorasw kapoio tyxaio poy na min kanei gia ti doyleia poy to thelw.

Re paidia exei dokimasei kaneis na flasharei opoiodipote drive toy xbox360 me kapoio usb2sata adaptor?

1. An nai me poion kai apo poy to agorase.

kai telos

2.Tha kanei kapoios apo toys parakatw usb2sata adapters gia flasharisma olwn twn xbox360 drive kai kiriws gia ta benq panta xwris soldering.

Oi usb2sata adapters poy vrika sta ellinika online magazia einai oi exeis:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 & 10

Min moy proteinete na agorasw mia pci sata card me via chipset gia ton aploystato logo oti den exw eleftheres theseis pci gia na agorasw tetoia karta.

Sas xanaeyxaristw poly gia to xrono sas.

Δημοσ.

Ναι ρε Fits το χω κανει και δουλεψε αλλα σε hitachi μονο...Για τα αλλα δεν ξερω...Αν βρεις καποιον που να εχει και hitachi και benq και samsung και απ'ολα τι να σου πω..Μεγια σου.

Φιλε Gust...Ας το πουμε αλλη μια φορα και για τους υπολοιπους...Stealth λεγονται τα αντιγραφα τα οποια εχουν ιδια timing responses στο dvd drive οπως τα αυθεντικα παιχνιδια και εχουν ολους τους sectors (SS,PFI,DMI), με λιγα λογια συμπεριφερονται στο dvd οπως συμπεριφερονται τα αυθεντικα παιχνδια και ετσι με τα σημερινα δεδομενα δε σε πιανει η Μ$.Επειδη σε προηγουμενο post ακουστηκε κατι κουφο, το stealth δεν ειναι mode για την αντιμετωπιση του banιαρισματος αλλα το φορματ που εχουν σχεδον ολα τα σημερινα games .iso για το 360..Σχεδον ολα τα παιχνιδια που υπαρχουν τωρα σε torrebtadika ειναι prepatched με ολους τους sectors (stealth δηλαδη) και ετσι συμβατα με ολα τα ixtreme...Καλου κακου για να δεις αν ενα .iso ειναι stealth μπορεις με το προγραμμα xbox backup creator στην καρτελα image.

Το ειπα αναλυτικοτατα..Πιστευω να σε φωτισα...Πρεπει να φτιαχτει ενα FAQ παντως με τετοιες αποριες.

Υ.Γ. Τα ridisk τα printable μονο για φρισμπι κανουν ή την εχει βιδωσει στο πιτσι μου και δεν γραφει αυτη τη μαρκα?

Δημοσ.

Filtate jimaros emena den me endiaferei toso gia ta hitachi oso gia ta benq(Kata kirio logo) kai ta samsung an ginete. An loipon exei kapoios idea gia to poio apo ta parapanw(H' oxi) usb2sata adapters kanei gi' ayti ti doyleia as mas to pei.

Kai ontws ta ridisk printable einai ontws gtp alla ta ridisk extreme(Kata tin etairia einai ta kaliteris poiotitas double layer poy vgazei h sigegrimeni etairia) lene poloi apo edw mesa oti einai arketa kala gia ta dvdrom toy xbox360.

Δημοσ.

Βασικα εδωσα 1 link με μια photo απο το καλωδιο που εχει η οθονη του PC μου που δεν το ειδες δυστυχως..

Επισης ανακαλυψα οτι η TV που εχουμε στο πατρικο μου

( απεχει μονο 30 min απο εδω που μενω )

ειναι HD ( παρολο που τους επριζα που πηγαν και την αγορασαν χωρις να με ρωτησουν )

ειναι αυτη

Τηλεόραση LCD - Funai 26A-3528WLB

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

* Τηλεόραση LCD 26 ιντσών 16:9

* Είσοδος HDMI

* Περιλαμβάνεται επιτραπέζια και επιτοίχια βάση

* Ανάλυση 1366x768

* Φωτεινότητα 550 cd/m2

* Αντίθεση 1000:1

* Γωνία θέασης 176 μοίρες οριζόντια/ κάθετα

* Χρόνος απόκρισης 8ms

* Ελληνικό teletext

* Ήχος Α2 / Nicam

* Χρονοδιακόπτης ύπνου

* Αυτόματη ανίχνευση και απομνημόνευση σταθμών

* Είσοδος VGA

* PIP, PAP, PAT

* 2 TV tuner

* 2 scart, είσοδος s-vhs, είσοδος PC, audio-in

θα παιζει καλα το xbox ή καλυτερα ή οθονη του PC μου ?

Ποιο απο αυτα θα χρειατω?

http://www.xbox.com/el-GR/hardware/c...&xlm=0&h=0&p=1

Στην επισημη σελιδα λεει..

"Όλα τα παιχνίδια μπορούν να λειτουργήσουν σε ανάλυση 576i (η ανάλυση τυπικής ευκρίνειας μιας τηλεόρασης ), 576p, 720p και 1080i, οπότε το Xbox 360 σε καλύπτει, ό,τι κι αν υποστηρίζει η τηλεόρασή σου.

και απο οτι διαβασα στο wikipedia το 720p σημαινει 1280×720 pixels ? e?

Και ο τυπας που ρωτησα μου ειπε με 90? κανει κατι στο firmwire για να παιρνει κοπιες

και δεν ανοιγει το XBOX και δεν χανει την εγγυηση του!

Παιζει κατι τετοιο ή ειναι μουφα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...