Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αγόρασες Wii; Εντυπώσεις;;

Είδα και από-είδα από το X360 και πήρα Wii.

Παίζουμε Wii Sports όλη η οικογένεια. Καλή φάση.

Παίζει να βάλω κανένα τσιπάκι, μήπως ξέρεις τίποτα;

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Είδα και από-είδα από το X360 και πήρα Wii.

Παίζουμε Wii Sports όλη η οικογένεια. Καλή φάση.

Παίζει να βάλω κανένα τσιπάκι, μήπως ξέρεις τίποτα;

Απο τα λίγα που ξέρω, το τσιπάρισμα του Wii είναι εύκολη υπόθεση. Θα το κοιτάξω και θα σου πω.

Δημοσ.

Σήμερα δοκίμασα το assasin's creed απο rapid

Μόλις το έβαλα το ίδιο το παιχνίδι ζήτησε ένα update.

Δεν είχα το 360 συνδεδεμένο με το ιντερνετ και πάτησα οκ. το είχε στο δισκάκι το update kai tο έκανε σε 5-6 δευτερόλεπτα.

Ξέρετε τι ακριβώς κάνει αυτό το update του παιχνιδιού ?

Δημοσ.
Που τι ξετρύπωσες τις πλαστικές ρε θηρίο; Τέλως πάντων δώσε βάση. Ξέχνα τι γράφουν αυτοί, όχι γιατί δεν τα λενε σωστά αλλά γιατί είναι απίθανο να έχεις τις ίδιες ακριβώς βίδες. Πρέπει κάτω απο την μητρική, να βάλεις τόσες ροδέλες ώστε να είναι στο ίδιο ύψος με τις τρύπες που βιδώνει η μητρική στο σασί. Στην περίπτωσή μου, τέσσερεις ροδέλες. Μετά στην πάνω πλευρά βάλε απο μία ροδέλα ανάμεσα στην μητρική και τις ψύκτρες. ΜΗΝ σφίξεις τέρμα τις βίδες. Ούτε να είναι χαλαρές ούτε να πιέζουν πολύ την μητρική. Άστο 4 λεπτά χωρίς ανεμιστήρια (αν και κανονικά πρέπει να δουλέψει κατευθείαν). Βάλε ανεμιστήρια και ξανά boot. Μην απογοητευτείς. Παίξε με τις βίδες ξανά και προσπάθησε. Όσο για το easy buy world, πρέπει να ξέρεις ότι η κονσόλα που θα πάρεις είναι ανακασκευασμένη και τα 100 ευρώ που θα σκάσεις είναι νταβατζιλίκι. Η δικιά μου που πήρα από αυτούς χάλασε μέσα σε 5 ώρες... Κάπου είδα ότι το Carrefour έχει προσφορά το Χ360 με 200 ευρώ. Αυτά.

Εγω εκοψα απλα λιγο τα σημεια στην ψυχτρα της GPU που πιανουν οι βιδες κι ετσι περασαν απ' την αλλη μερια....Να μην φτανουν μεχρι το dvd ομως...Διαφωνω οτι πρεπει να δουλεψει κατευθειαν αφου οι κολλησεις θα ειναι ακομα σπασμενες..Ετσι οπως ειπε ο timekeeper πρεπει να το αφησεις λιγο χωρις ανεμιστηρια..Αν κοψεις λιγο την ψυχτρα της GPU οπως εκανα ΔΕΝ χρειαζετε να περασεις τις βιδες κατω απο το σασι και δε θα χρειαζεται να βγαινουν οι ψυχτρες καθε φορα που βγαζεις τη μητρικη και δεν χρειαζεται να σου βγει η πιστη για να πετυχεις τοσα διαστηματα ροδελων..Μεταξυ ψυχτρασ-μητρικης,μητρικης-σασι,σασι-βιδα....Το Thermal Paste που θα βαλεις εγω πιστευω οτι ειναι σχετικο..Αναλογα με την μαρκα παντα...

Αυτα.:mrgreen:

Δημοσ.
paiida mia erotisi.exi vgi neo firm gia toshiba-samsung?epidi kati tetio ida kai egrafe ixtreme 1.3.xeri kanis tipota giauto?

Μην πας πολύ μακριά... Δυο σελίδες μόνο.

Δημοσ.

Έχω μια άσχετη απορία. ΓΙατί σε αυτό το τόπικ ρε παιδιά ενώ είμαστε στην 110η σελίδα(τελευταία) μου γράφει σελίδες 110 από 116; Αν πατήσω τελευταία σελίδα στην 110 με φέρνει...

Απόψε δοκιμάζω assassin's

ΥΓ: Κάνας καλός θείος για παιχνίδια; Τελευταία η σούπα δεν μου δίνει φουλ ταχύτητα για 360 ρε γμτ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...